Milimetrik polip

akasyagolgesi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
149
Puanlar
18
Herkese selam🙂 Benim bu çocuk işleri uzamaya başladıkça inceden bir can sıkıntısı geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Geleyim konuya...

Geçen hafta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin ikisi de tıkalıydı sol tarafı tamamen sağ tarafı yarım açtı doktorum. Rahmin içinde milimetrik polip tespit etmiş. Polip olduğundan emin değil süphelenmiş. Histereskopi önerdi. Bu kadar küçük poliple hamile kalan ve gebeliği sağlıklı devam eden var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim❤️

Herkese selam🙂 Benim bu çocuk işleri uzamaya başladıkça inceden bir can sıkıntısı geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Geleyim konuya...

Geçen hafta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin ikisi de tıkalıydı sol tarafı tamamen sağ tarafı yarım açtı doktorum. Rahmin içinde milimetrik polip tespit etmiş. Polip olduğundan emin değil süphelenmiş. Histereskopi önerdi. Bu kadar küçük poliple hamile kalan ve gebeliği sağlıklı devam eden var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim❤️
Merhaba, bana bir özel hastanede mayıs ayında 11mm polip olduğunu ve alınması gerektiğini yoksa hamile kalamayacağımi, kalsam bile düşük riskinin yüksek olduğunu söylediler. Başka bir hastaneye gittim orada bir tane değil, bir kaç tane var dediler. Sonraki ay bir başka hastaneye gittim ve ilginç bir şekilde hiç bir şey olmadığını söylediler. Emin olmak için özel muayenehanede bir profa gittim o da bir şey yok dedi. İlk gittiğim hastanede ultrasonda ben de gördüm bir şey olduğunu ama sanırım ameliyatlık bir durum yoktu ve kendiliğinden gitti. Bence başka doktor görüşleri de alın derim. Geçmiş olsun şimdiden 🙂

Hekim degiliz herkesin bünyesi de tabii ki çok farklı bu konuda söylenen yorumlara da çok kulak asmayin bence ama bende de 1.2 cm polip goruldu. Doktorum kesinlikle alınmasını bu şekilde gebe kalmanın çok zor olduğunu kalsam da dusuk olabileceğini söyledi.
Bugün araştırma hastanesinde başka bir doktora gittim dusuk oykumun olmadığıno herhangi bir rahatsızlık vermediğini min 6 ay deneme sonucu gebe kalamama durumu olursa ameliyatı önereceğini söyledi. Sinirin 1.5 cm olduğunu dile getirdi.

Doktorlar bile net konuşmuyor ama riskli bir gebelik geçirmektense alinmasini daha güvenilir buldum açıkçası. Şimdi başka bir doktora daha gideceğim 3 doktorun ortalamasını alacağım. Bazı yerlerde net olarak Infertilite yaptigi yazıyor çünkü

Ben aldırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım 1 sene uğraşmıştım

Merhaba, bana bir özel hastanede mayıs ayında 11mm polip olduğunu ve alınması gerektiğini yoksa hamile kalamayacağımi, kalsam bile düşük riskinin yüksek olduğunu söylediler. Başka bir hastaneye gittim orada bir tane değil, bir kaç tane var dediler. Sonraki ay bir başka hastaneye gittim ve ilginç bir şekilde hiç bir şey olmadığını söylediler. Emin olmak için özel muayenehanede bir profa gittim o da bir şey yok dedi. İlk gittiğim hastanede ultrasonda ben de gördüm bir şey olduğunu ama sanırım ameliyatlık bir durum yoktu ve kendiliğinden gitti. Bence başka doktor görüşleri de alın derim. Geçmiş olsun şimdiden 🙂
Diğer doktorlar göremedi ama histereskopi önerdiler. Mecburen yaptıracağım galiba. Her doktor farklı birşey söylüyor. Biri yumurtalığında kist var ama önemsiz dedi diğeri yumurtalık temiz rahmin dışında 2,5 cm miyom var dedi. Her doktor farklı birşey görüyor 😂
Ben aldırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım 1 sene uğraşmıştım
Eylül sonuna diye konuştuk doktorumla. Galiba ben de aldıracağım. Aldırdıktan sonra hamile kalma hikayeleri okudum hep teşekkür ederim ❤️🙂

Back
X