- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
17sevgilin kaç yaşında?
Bunun inancla bir alakasi yok kanunla alakasi var 18 yasindan kuvuk oldugun icin erkek arkadasin suclu olarak gorunuyor. Cunku senin rizan diye birsey yok 18 yasindan onceİnanç açısından bu tür şeylere olumsuz yaklaşmam inançsız biriyim. Bilimsel olarak cinselliğin en uygun yaşı 16 19 arasıdır. Üstü anormal kabul edilir. Toplumda oluşmuş tabular var bunları yıkamazsınız. Ha ayriyetten çok gereki birşey miydi? Değildi. Yaşamak istedim karşıyı sevdiğimden dolayı. Bunun içinde değmezdi. Kötü açıdan bakmakta istemiyorum bir tecrübe olarak bana döndü. İlk sevgilimdi bana yaklaşım biçimi çok güzeldi sürekli sevdiğini kanıtlamaya çalışıyordu. Tecrübesizliğimden herşey bu kadar erken oldu onu bi hata olarak görüyorum
Bunun inancla ne alakasi var.hangi bilimmis o 16 yasinda cinselligi oneriyor.sen daha cocuksun cocuk.valla aklim almiyor ben 16 yasindayken birak cinselligi elimi tutsa mutlu olurdum.karsidakine sevgini gostermenin yolu cinsellikten gecmiyor.o sevgisini kanitladi diye sende sevgini bu sekilde kanitlama.yapmissin bi hata bari devami gelmesin.ilerde cok pisman olursunİnanç açısından bu tür şeylere olumsuz yaklaşmam inançsız biriyim. Bilimsel olarak cinselliğin en uygun yaşı 16 19 arasıdır. Üstü anormal kabul edilir. Toplumda oluşmuş tabular var bunları yıkamazsınız. Ha ayriyetten çok gereki birşey miydi? Değildi. Yaşamak istedim karşıyı sevdiğimden dolayı. Bunun içinde değmezdi. Kötü açıdan bakmakta istemiyorum bir tecrübe olarak bana döndü. İlk sevgilimdi bana yaklaşım biçimi çok güzeldi sürekli sevdiğini kanıtlamaya çalışıyordu. Tecrübesizliğimden herşey bu kadar erken oldu onu bi hata olarak görüyorum
17 yas bunlari yasamak icin cok erken bi yas degil mi sence?zamani gelince bunlari yasayacaksin zaten herseyin bi zamani var.sen once okulunu oku ayaklarinin ustunde dur.sonradan pisman olacagin seyleri yapma
Adet düzensizliği ergenlik döneminde normal diye okumuştum.
Bunun inancla ne alakasi var.hangi bilimmis o 16 yasinda cinselligi oneriyor.sen daha cocuksun cocuk.valla aklim almiyor ben 16 yasindayken birak cinselligi elimi tutsa mutlu olurdum.karsidakine sevgini gostermenin yolu cinsellikten gecmiyor.o sevgisini kanitladi diye sende sevgini bu sekilde kanitlama.yapmissin bi hata bari devami gelmesin.ilerde cok pisman olursun
Yani ne diyebilirim ki. Tecrübesizliğimden. Size şöyle anlatayım durumu. Annemle babam ayrıldı uzu bir süre önce. Annem doktor fakat annemin bana dediği birşey var bu durumdan dolayı onunla paylaşamıyorum. " ne yapmak istiyorsan yapabilirsin ama hamile kalma" Sevgilimi o da tanıyordu sevdiği biri. Demem o ki hayatımda pek fazla erkek olmadı babamla görüşmüyoruz o da sıkıntılarımın üstüne geldi. Hal böyle olunca onunla herşeyi paylaşmaya başladım. Öyle böyle derken durum buraya geldi . İster miydin hayır istemezdim
Anneme sırf bilmişmişim yüzüne öyle birşey yapmam dedim ve şimdi gidipte bu durumu anlatamıyorum.
*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Buraya konu açıp zaman kaybetme, kan testi yaptır, ucuz pahalı bı test değil yadaSevgilimle ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı. 2 saat içinde ella içtim ilk hafta hiçbir sorunum olmadı 2 3. Haftalar ishal baş dönmesi iştah kesilmesi yaşadım. Hani test yapıcam âdetlerim düzensiz 70 günde 50 günde bir oluyorum. Şuan ilişkinin üzerinden 32 gün geçti. En son adetim de 36 gün önce bitti. 2 gün öncede test yaptım negatif 1 hafta sonra yine yapıcam. Göğüs ağrısı çekiyorum çok fazla. Bu ellanın bana yardımı dokunur mu?
Özür dilerim benmi yanlış okudum 17 yasindamisiniz.*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?