Millet bana bir yardımcı olabilir mısınız?

Bunun inancla bir alakasi yok kanunla alakasi var 18 yasindan kuvuk oldugun icin erkek arkadasin suclu olarak gorunuyor. Cunku senin rizan diye birsey yok 18 yasindan once

17 yas bunlari yasamak icin cok erken bi yas degil mi sence?zamani gelince bunlari yasayacaksin zaten herseyin bi zamani var.sen once okulunu oku ayaklarinin ustunde dur.sonradan pisman olacagin seyleri yapma

Bunun inancla ne alakasi var.hangi bilimmis o 16 yasinda cinselligi oneriyor.sen daha cocuksun cocuk.valla aklim almiyor ben 16 yasindayken birak cinselligi elimi tutsa mutlu olurdum.karsidakine sevgini gostermenin yolu cinsellikten gecmiyor.o sevgisini kanitladi diye sende sevgini bu sekilde kanitlama.yapmissin bi hata bari devami gelmesin.ilerde cok pisman olursun

Dediğim gibi yaşamaya gerek yoktu. Ihtiyaç olarak gördüğüm birşey değildi. Sadece karşıdaki kişiye olan ilgimden kaynaklanıyordu. Hayatıma aldığım ilk erkekti. Ve hadi seks yapalım diye gerçekleşmedi olay. Şimdi oturup ağlayamıyorum daha fazlada. Oldu bitti çünkü. Uzun bir süre yapmayı düşündüğüm birşey değil .
17 yas bunlari yasamak icin cok erken bi yas degil mi sence?zamani gelince bunlari yasayacaksin zaten herseyin bi zamani var.sen once okulunu oku ayaklarinin ustunde dur.sonradan pisman olacagin seyleri yapma

günde bir mi adet oluyorsunuz? doktora gidiniz muhakkak. Belki kist vs vardır. Bu da yaşadığınız sorunları yaşamanıza sebep olabilir.
Ayrıca ella da sebep olabilir. Çok etkili bir ilaç.
Ama hamile değilsinizdir, olsanız bile bunlar hamilelik alametleri değil.

Ne 17 yaşmı ?
Şaka yapığını söyle ya ..
Umarım çocuk senden büyüktür ailen durumu fark eder ve ona göre davranır çoçuktanda şikayetçi olurlar yaptığı suç çünkü 18 yaş altısın ..
İleride pişmanlık yaşıcaksın ve emin ol ileride evleniceğin kişi şuanda birlikte olduğun kişi olmıcak ..

Yani ne diyebilirim ki. Tecrübesizliğimden. Size şöyle anlatayım durumu. Annemle babam ayrıldı uzu bir süre önce. Annem doktor fakat annemin bana dediği birşey var bu durumdan dolayı onunla paylaşamıyorum. " ne yapmak istiyorsan yapabilirsin ama hamile kalma" Sevgilimi o da tanıyordu sevdiği biri. Demem o ki hayatımda pek fazla erkek olmadı babamla görüşmüyoruz o da sıkıntılarımın üstüne geldi. Hal böyle olunca onunla herşeyi paylaşmaya başladım. Öyle böyle derken durum buraya geldi . İster miydin hayır istemezdim
Anneme sırf bilmişmişim yüzüne öyle birşey yapmam dedim ve şimdi gidipte bu durumu anlatamıyorum.

Avrupada fln yaşıyorsunuz heralde? Anne de maşallah x-large’mış.

*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım

bunun bok oldugunu anladıysan bir daha yapmazsın inşallah,
kan testi yaptırmaya çalış ,

Ya kızlar yargılayınca olanları değiştirebiliyor musunuz? Kız bir şey danışmış, herkes ah ah vah vah, yani olan olmuş. Hadi dese ki "böyle bir şey yaşamayı düşünüyorum, sizce erken mi?" filan diye o zaman konuşursunuz. Şu anki durumda gereksiz laf kalabalığı.
Lara ,adetlerin düzensiz olabilir ama ilişkinin üzerinden 32 gün geçti diyorsun, olsa çıkardı testte. Ben hamile kaldığımda ilişkiden 9 gün sonra gördüm çizgiyi. Yani çok büyük ihtimalle hamile değilsin, merak etme.

Kuzum , testte cikardi , kan testi yaptiramazsin o yuzden bi tane predictor al eczaneden , sabah idrarinla tekrar testi yap icin rahatlasin
Adet duzensizligi icin bir doktora git
Seks hayatinin baslangici icin de kucuksun daha , opus koklas gez toz ama seks yapma
Ha bide sakin evlenmeye kalkma
Universite oku , kariyer sahibi ol

Cinselliğin en uygun yaşını 16-19 yaş olarak belirleyen bilim insanları 17 yaşındalar sanırım. Bunun inançla da alakası yok. İnançsızım diyerek çocuk yaşta yaşadığın şeyi doğru göstermeye çalışamazsın. Her ergen gibi büdüğünü sanıyorsun ama daha basbayağı ÇOCUKSUN. Pişman değilsin zaten olma da. Annene korunurken bir yanlışlık olmuş olabileceğini anlat, çalıştığı hastanede test falan yaptırabilir belki.

Bu arada ben sağlam olduğunu düşündüğüm prezervatifle, adetlerimin düzensiz olduğu bir dönemde (düzensiz olduğu için de yumurtlama günüm değiştiği ve ben farkında olmadığım için) hamile kaldım.

Seninki muhtemelen psikolojik ama test yapmanda fayda var.

Buraya konu açıp zaman kaybetme, kan testi yaptır, ucuz pahalı bı test değil yada
Predictor Early Erken Gebelik Testi al kesin sonuç veriyor.
Prezervatif nasıl yırtıldı jiletlemi kestiniz!!!
Prezervatifler kolay kolay yırtılmaz.

Sanmıyorum ama evde karbonatla yapılan testler var. Arkadaşım o şekilde öğrendiği gebeliğini. İlkel ama çıktı sonuç. Kavanoz 1 kaşık karbonat ve idrar. Köpürürse gebelik var çökerse yok, ya da tam tersi bakarsınız Google dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…