Konu sahini boyun 155,kilon 53 arada 2 fark var
Ben 167 kilom 45 arada 22 fark var
Benimde bacaklarim ince aynı kibrit hatta kürdan a benziyor,ama bakiyorum da cagla sikel ozge ulusoy ve nicesi de böyle butun televizyondakiler zayıf ama onlar manken,sorsan yani onlara iltifat ederler.
Boyle insanlar bir daha bisey derse de ki doktor bana kilo alma dedi.
Benim doktorum sahiden bana oyle dedi simdi onlari susturuyorum ohhh .nedense boyle elestirenlerin hepside kilolu olur

Niyeti anla yani

Benim esim hicbir zaman benim kiloma laf etmedi ama ailesinin ağzı hic durmadı ve ben sinirimden daha da yemiyordum sanki daha da zayıflıyordum artik umurumda bile degiller eskiden kiyafet bulamazdim simdi butun markalar xS S tükendi oluyor stoklarinda...
Alma kilo
Yillar sana aldırır,hayret birseyler ağızlarına oklavayla girismek lazim
Kendini üzme kilon iyi kemikler inceyse zayif duruyor olabilirsin ya da yagli degil kaslı bir vucudun varsa gerizekali insanlari kaale alma ben cok takıyordum ilk zamanlar ama artik umrumda degil kiskanc haset fesatlar benim giyindigimi giyemezler yakışmaz mesela ben herseyi giyerim de ,yerimde
Demir eksikligi halsizlik yapar b12 de unutma. Onlara bakıldı mi
Halsizligin sebebi tiroidde olabilir.bende tiroid var mesela . Hipotiroid.
Ya kafana takma bence kendini de yorma benim esimde tembel tenekenin teki mesela. Dun bana ayağımın altı toz oluyor diyor bide gösteriyor
Kahkaha attim sinirimden viledayi soruyor evi silecekmis
Bende ona tamam şöyle yapalim ben sileyim sende havluyla kurula arkamdan dedim yerler granit
Olur dedi
Yaptı
Ben soooooooook
Sonra utu masasindaki havlulari katladi dolaba koydu
Ben 2. Sok
Bugunde camasiri toplamis,aksamda ona kızartma yaptim hadi dedim yapim bari normalde yemeyiz . Sofrayi topladi. Ben bu kivama nasil geldi bilemiyorum ama esinin biraz kendine gelmesi gerekiyor bende fıtık var is yapamiyorum cok fazla yapsamda aksama pert oluyorum hayat musterek kimsede kusura bakmasin herseye yetisemiyorum sen o kadar is yaparsan tabi halsiz olursun