Millet neler yapiyor ama bendeki bu özguvensizlik?

Valla iş hayatı bu nasıl normal mesleklerde de bir şeyi unutunca yanlış yapınca illa ki uyarı alırız bunu da onun gibi düşünün ki sizin ki hayati bir iş bir daha kine dikkatli olun

Benim kardeşim de sağlıkçı. Ona da dedim yapamayacaksa bıraksın başka mesleğe yönelsin.
Yapamayacaksa diyorum.
Kusura bakmayın ama insanların hayatı, onun çalışıp kazandığı meslek hayatından daha önemli.

Vallahi sırf personel eksik diye de 4-5 saat bir kişinin serumunun unutulması bana çok acayip geldi. Personel eksikliği konusunda hak veriyorum ama yine de bir hastanın 4-5 saat serumsuz kalması hiç normal değil. Arkadaş sütten çıkma ak kaşık değil.
O 4-5 saat içinde o hastaya birşey olsa kim verecek bunun hesabını? Soruyorum size bir hasta olarak kimi muhatap almalıyım?
Ayrıca insanların hayatı sağlıkçıların meslek hayatından daha önemli. Benim hastam ihmal yüzünden ölürse yerim onun meslek hayatını.
İşinden olması bile işten değilken sadece azar işittiği için gelmiş burada konu açmış.
Önce gitsin personel eksikliğini nereye şikayet ediliyorsa oraya şikayet etsin.

gucci gucci yatan orda sizin anneniz babanız yada cocugunuz olsa aynı bu dediklerinizi dicekmiydiniz normal mi karşılıcaktınız normal bir durmu bu ??

Azar işitmesi için daha iyi bir sebep yok bence hatasını kabullenip yoluna devam edecek. Yahu benim işimin insan hayatıyla ilgisi olmamasına rağmen yaptığımız hatalarda yöneticilerimiz kızıyor, uyarıyor, böyle önemli bir ihmalde tabii ki kızılacak. Böyle böyle öğrenir insanlar

Uyarı tabiki verilir ama üslup önemlidir.
Her ne olursa olsun başka insanlar yanında yapılan uyarı uyarı olmaz kanaatindeyim.

4-5 saat mi... bravo valla... o hastanin yakini olaydim o hastanenin tümünü ayağa kaldirirdim... ki oğlumda yapmadığım şey değildi hani...bir de gelmiş özgüven eksikliği bla bla konu açıyorsunuz....

Bu meslek bence para icin yapılmamlı insanları değer verip sevip yardım etmeyi seven insanlar bu meseyi yapmalı cünkü bu meslek ve para icin yapılırsa ortaya bu durumlar cıkıyor malesef insanları sevip deger ve yardım amacla bu mesleyi yaparsa ay ben cok calışıyorum yok fırsatım olamdı vs vs bahne üretmes işinin önemini bilir nekadar calışmış olsada gözünde olmaz sakın ne olur yanlış anlaşılmasın ben yurtdışında doğup büyüdüm ve türkiye yi cok seviyorum ama türkiyede insana malesef değer verilmiyor burdaki hastanelerde refakatcı olayı yok ve bütün işleri hemşiler yapıyor inanın insanı bir bebek gibi seviyorlar kimsede görevini aksatmıyor en azından bizim oldumuz yerde böyle 4-5saat serum takılmamsı ne demek yada hemşire uyucak burda gececi hemşireler gece kac defa yanına gelip bakarlar demezler ki bizde uyuyalım böyle birşeyi benim aklım almıyor almakda istemiyor teşke insanlara karşı duyarlı olsak insanları sevsek önem versek benim gördüklerim ve dıyduklarım cok canımı acıtıyor insan hayatı bukadar ucuz mu
Uyumak gibi hakkı yok gündüz sana tatil zaten gecede nobetcısın ilgilenmek zorundasın kalkıyor birde bana sen uyumaya gelmedin bebeğine bakacan diyor ben bakıyorum bebeğime zaten gorevımıde biliyorum birde daha 4 5 günlük lohusaydım kalkmam gerektiği yerde bakarım bebeğime birde böyle üste çıkıyorlar işte 4 5 saat hastanın serumunu takma bas hemşire kızmış bozulmuş ceza bile almanız gerekırdı

Uyumak gibi hakkı yok gündüz sana tatil zaten gecede nobetcısın ilgilenmek zorundasın kalkıyor birde bana sen uyumaya gelmedin bebeğine bakacan diyor ben bakıyorum bebeğime zaten gorevımıde biliyorum birde daha 4 5 günlük lohusaydım kalkmam gerektiği yerde bakarım bebeğime birde böyle üste çıkıyorlar işte 4 5 saat hastanın serumunu takma bas hemşire kızmış bozulmuş ceza bile almanız gerekırdı

Siz Anne olarak zaten bebeğinize bakıyorsunuz uyumuyorsunuz size Annelik görevlerini söylüce kadar hemşirelik görevlerini yerine getirsin ilk önce hemşire uyumaması lazım cocugunuzun serumu bitinde makineyi siz kapaltıcaksanız hemşire olarak orda ne işi var yatıp evinde uyusun hem suclu hem güclüler

Siz Anne olarak zaten bebeğinize bakıyorsunuz uyumuyorsunuz size Annelik görevlerini söylüce kadar hemşirelik görevlerini yerine getirsin ilk önce hemşire uyumaması lazım cocugunuzun serumu bitinde makineyi siz kapaltıcaksanız hemşire olarak orda ne işi var yatıp evinde uyusun hem suclu hem güclüler
Kendi hatalarını kapatmak için senı suçluyorlar 2 saat sonra serum biteceğini biliyorsan kendin kontrol et işini yapmayacaksan evinde yat en azından senin yerine işini hakkıyla yapan biri gelsin aldığı parayı haketsın onun gibiler yattıkları yerden para kazanıyor yazık

Kendi hatalarını kapatmak için senı suçluyorlar 2 saat sonra serum biteceğini biliyorsan kendin kontrol et işini yapmayacaksan evinde yat en azından senin yerine işini hakkıyla yapan biri gelsin aldığı parayı haketsın onun gibiler yattıkları yerden para kazanıyor yazık
Birde bu iş insan hayatı hata kabul etmez sizin bir hatanız o insanın omur boyu yasantısında bir şeye sebep olabilir sakat kalır başka bir şey olur

Allah sen ve senin gibilerinin eline düsürmesin birde azar yedim diyor dua et o hastanın yakınlarından dayak yemedin sağlık bu sağlık senin yogundum yorgundum unuttum personel az dı diye bahane uydurabilecegin bi konu değil annen baban kardesin olsaydı orda yatan bu kdr rahat olabilcekmiydin acaba

Back
X