Konuyu okuyunca şok oldum ve ben de sizin gibi eşinin sorumluluğunun farkında olmayanları, hata yapıp üstüne zeytinyağı gibi çıkanları hayretle izliyorum.. Yetişemiyorsanız bunu hastane yönetimine bildirin ki hata olduğunda sorumsuz damgası yemeyin. Bakın ben bankacıyım, son bir iki aya kadar çalışma şartlarımız farklı değildi sizle, ben hiç yemek yemeden iş bitirmeye çalışırken tüm arkadaşlarım öğle tatiline çıkar hatta üstüne geç gelirlerdi, bu işe de saygısızlık, hak da yemektir bana göre...Çok yoğun olunca hata olabilir, mutlaka her işimi not alır sonrasında kontrolünü sağlarım...
Hatta dün meslektaşım aynı sizin gibi annemin bir talebini almış ve kontrolünü yapmamış, işlem yapılmamış ve kadın o işlem yüzünden saatlerce yolda kaldı, ulaşamadık deliye döndük, neler neler yaşadı yanında kanser hastası yaşlı, panik atak babamla...1 dk sını ayırıp kontrol edecekti o kadar. Ve bunu söylediğimde pişkin pişkin unutmuşum ne var yani dedi...Unutmuş olmasına değil, pişkinliğine ve işine ve müşterisine olan saygısızlığına sinir oldum.