Millet terbiye öğretir bizde ise....

:KK70: erkek çocuğu olsa neler öğretirmiş acaba:KK48:

yarın birgün okula başladığında öğretmeni şikayetlere başlayınca
göreceğim seni de.. şimdiden sorumlusu olmadığını söyle
bide bu lafları babasına söylese keşke

:KK43: kız çocuğuymuş bir de, benim kızım da nerden duyduysa kötü bir kelimeyi diline dolamıştı bir ara, kreşe gidiyor diye yerin dibine giriyordum. neyse unuttu. sizinki de unutur , tabi söylenmezse
okulumuzda bir erkek öğretmen var, birinin oğlu gelmişti, kendisi o gun nöbetçiydi, öğrencilere 'çıkın lan ş.r.fs.zler' dedittiyormus bir de bunu bize anlattı. yuh dedim, nedir bu küfrettermek, pipi göstertmek aşkı....

Tamam da adam düne kadar ağzına küfür almaz, sonra çocuk doğunca birden bire küfürbaz olmamıştır
Eşin baştan beri böyleymiş bence, çocuğuna da kendi bildiğini öğretecek

eşimede söylüyor arasıra. çoğunlukla eşiminde hoşuna gidiyor. benim kızdığım nokta çocuk bu her duyduğunu söyler ve unutur. ama eşiminki öğretmeye giriyo ve sürekli pekiştiryo.

pışık olayında bişey yok, hatta bence gayet sempatik bi hareket.
Diğerleri için de eğer severken yapıyorsa bişey diyemicem çünkü bende oğlumu severken "eşek sıpası" "g."ünü yediğimin evladı" falan gibi cümleler kuruyorum, sonra çok utanıyorum ama ağzımdan çıkmış bulunuyo.:KK23:
Gerçi bizimki daha çok küçük kendimi bu konuda terbiye etmem lazım.
Eşinizin ki böyle birşey mi yoksa bi turiste küfür edip sonrasında da dalga geçmesi gibi bişey mi?

pışık olayında bişey yok, hatta bence gayet sempatik bi hareket.
Diğerleri için de eğer severken yapıyorsa bişey diyemicem çünkü bende oğlumu severken "eşek sıpası" "g."ünü yediğimin evladı" falan gibi cümleler kuruyorum, sonra çok utanıyorum ama ağzımdan çıkmış bulunuyo.:KK23:
Gerçi bizimki daha çok küçük kendimi bu konuda terbiye etmem lazım.
Eşinizin ki böyle birşey mi yoksa bi turiste küfür edip sonrasında da dalga geçmesi gibi bişey mi?

kızdığından değil canım dalga geçiyor o kelimeleri kullanarak anlatabildim mi?

benim bir akrabam da oğluna döv et hakkını ara diye öğretiyordu, şimdi bi misafir geldiğinde o akrabam çocuğundan dayak yiyor. Rezil oluyor...
Siz eşinize bunları okutun bence. Kızı ilerde ona g.tlü b.klu diye seslenecek herkesin içinde.
O zaman elleriyle oluşturduğu küfür makinasını durdur durdurabilirsen....

Eşinizle ciddi bir konuşma yapın gerekirse rest çekin. Hiç hoş değil. Yarın kendisine de yapacak bu hareketleri.

bence o hareketleri babasına yapmasını söyleyin ancak o zaman sizin hissettiklerinizi anlayabilir, ör, çirkin kelimelerden birini veya bi kaç tanesini babası eve geldiğinde söylesin ufaklık bakalım babası gülebilecek mi....
nasıl zor bi durum,kolaylıklar diliyorum:KK51:

bence o hareketleri babasına yapmasını söyleyin ancak o zaman sizin hissettiklerinizi anlayabilir, ör, çirkin kelimelerden birini veya bi kaç tanesini babası eve geldiğinde söylesin ufaklık bakalım babası gülebilecek mi....
nasıl zor bi durum,kolaylıklar diliyorum:KK51:

canım gülüyo işte sorunda orda. bana söyleyemiyo çünkü hemen kızıyorum çocuğa. mesela içerde oyun oynarken eşim öğretiyo böyle böyle diye. şişşt annem duyar baba sus diyo. ama adamın umrunda mı pişkin pişkin devam ediyo.

haklısın canım çok zor çocuğa bişeylere öğretebilrim belkide 30 yaşındaki adamada ben mi terbiye öğretcem. çıldırıcam yaa.

canım gülüyo işte sorunda orda. bana söyleyemiyo çünkü hemen kızıyorum çocuğa. mesela içerde oyun oynarken eşim öğretiyo böyle böyle diye. şişşt annem duyar baba sus diyo. ama adamın umrunda mı pişkin pişkin devam ediyo.

haklısın canım çok zor çocuğa bişeylere öğretebilrim belkide 30 yaşındaki adamada ben mi terbiye öğretcem. çıldırıcam yaa.

ne diyeyim ,Allah sabır versin size:KK51:

X