Milletin gazına geldim

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Fazla uzatmıcam onceki konularimda bebek istedigimizi ama olmadigini yazmistim. Milletin gazina gelip ebeye gittim. Birseyler yapti sonra yumurtlama doneminden regle kadar sızı seklinde tek tarafli belim agridi ve bacaklarimda ayni sekilde ama regl oldum. Bu ay yine yumurtlama doneminde basladi agri yine ayni tek tarafli ve bacaga vuruyor hangi dr a gitsem ne desem bilemedim icinizde ayni seyleri yasayan varmı ?

yumurtlama döneminde belli ağrılar olur farkedilir yani
çocuk istiyorsanız takvim den takip edin o günlerde ilişki yaşayın
ebe ile alaka kuramadım ama anladığım soru budur umarım

yumurtlama döneminde belli ağrılar olur farkedilir yani
çocuk istiyorsanız takvim den takip edin o günlerde ilişki yaşayın
ebe ile alaka kuramadım ama anladığım soru budur umarım

yumurtlama günlerimde agrı yaşarım ama yumurtalıklarımda olur bu. benim anlattıgım tek taraflı. 2nci kere oluyor... yani belimde ve bacagıma vuran agrılar var zonklama şeklinde. yumurtlama dönemi sonrası oluyor nedenini anlayamadım.

yumurtlama günlerimde agrı yaşarım ama yumurtalıklarımda olur bu. benim anlattıgım tek taraflı. 2nci kere oluyor... yani belimde ve bacagıma vuran agrılar var zonklama şeklinde. yumurtlama dönemi sonrası oluyor nedenini anlayamadım.

Bence hemen doktora gidin telafisi olmayan bir durum oluşmadan

bi doktora gidin kadun doğumcuya ciddi bişey olabilir

Back
X