Kizlar 2 yıllık evliyim esi mi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum davranisiylada görüyorum fakat onun ailesiyle pek anlasamiyoum susayim takmayim diyorum ama nereye kadar esim doğuda çalışıyordu nisanlandigimizda evlendik 9 ay gene doğuda çalıştı o süreler nisanlandigimdan beri yengesi hep benle uğraştı evlenince annesinin laf sokmalari vardı hep milletin gelini over soylede boylede onu yapmış bunu yapmış bende bu zamana kadar bi dedigini 2 etmedim rabbim sahit 2 senedir her işini birlikte yaptık şükür esim işini bırakıp geldiğinde her şey duzeldi artık benle kimse uğraşmaz derken abisi başladı benle uğraşmaya allah razı olsun esim beni savunmakta hiç vazgeçmedi çünkü beni tanıdı haklı olfugum u görüp anlıyordu geldikten bi kaç ay sonra evimizi ayiracaktik bir oturuyoduk esim doğuda çalışırken beni goturemedi bende 9 ay onsuz durdum
dugun takilarinda sadece bildiklerimi ve setimi bana verdiler geri kalan para çeyrek aldılar babası gil arabalarini değiştirdi 'ler evimi ayirirkende biraz sürat yaptılar bir oturalim dercesine ama beni hep eziyolardi niye oturayim eşime durumu izah ettim ayrilalim dedi ama hiç esyalarinizi alalım vs. Laf yok ortada esimde bileziklerle alalım dedi tam dedim başka çare yok bozdurduk evi duzdik ama benim icinde hep heves kaldı çünkü düğünde bayramda taktirmadilar bildiklerimi esimde gelince bozdurduk takamadim kaynanamla bugun elin gelinlerini overken benimde agzimdan sinirden milletinkini ne olup duruyosun kocasindan hem araba istiyor ovdugun kişi hep bileziklerini verip yardimci olmuyo esi ne dedim ama ben hiç ses çıkarmadım esyalari almak bana dusmezken çıkarıp koydum ortaya dedim size düşmüyor da kime dusuyor esyalari almak dedi kim alacakti dedi sustum hiç cvp vermedim sonra diğer odaya gitmiş ağladı biraz benle kustu konuşmuyor öyle yapmasına çok uzuldum ak 2 senedir biktim akrabalarının gelinlerini ovme sinden beni küçümsemesinden yenievlenipte böyle durumda olanlar akıl verin napayim keşke susup gene dinleseydimde gene üzülen ben olaydim