Milletin lafından biktim

Milletin lafından biktim

• Kizlar

OY: 5 83,3%
  • Kizlar

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Kizlar 2 yıllık evliyim esi mi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum davranisiylada görüyorum fakat onun ailesiyle pek anlasamiyoum susayim takmayim diyorum ama nereye kadar esim doğuda çalışıyordu nisanlandigimizda evlendik 9 ay gene doğuda çalıştı o süreler nisanlandigimdan beri yengesi hep benle uğraştı evlenince annesinin laf sokmalari vardı hep milletin gelini over soylede boylede onu yapmış bunu yapmış bende bu zamana kadar bi dedigini 2 etmedim rabbim sahit 2 senedir her işini birlikte yaptık şükür esim işini bırakıp geldiğinde her şey duzeldi artık benle kimse uğraşmaz derken abisi başladı benle uğraşmaya allah razı olsun esim beni savunmakta hiç vazgeçmedi çünkü beni tanıdı haklı olfugum u görüp anlıyordu geldikten bi kaç ay sonra evimizi ayiracaktik bir oturuyoduk esim doğuda çalışırken beni goturemedi bende 9 ay onsuz durdum dugun takilarinda sadece bildiklerimi ve setimi bana verdiler geri kalan para çeyrek aldılar babası gil arabalarini değiştirdi 'ler evimi ayirirkende biraz sürat yaptılar bir oturalim dercesine ama beni hep eziyolardi niye oturayim eşime durumu izah ettim ayrilalim dedi ama hiç esyalarinizi alalım vs. Laf yok ortada esimde bileziklerle alalım dedi tam dedim başka çare yok bozdurduk evi duzdik ama benim icinde hep heves kaldı çünkü düğünde bayramda taktirmadilar bildiklerimi esimde gelince bozdurduk takamadim kaynanamla bugun elin gelinlerini overken benimde agzimdan sinirden milletinkini ne olup duruyosun kocasindan hem araba istiyor ovdugun kişi hep bileziklerini verip yardimci olmuyo esi ne dedim ama ben hiç ses çıkarmadım esyalari almak bana dusmezken çıkarıp koydum ortaya dedim size düşmüyor da kime dusuyor esyalari almak dedi kim alacakti dedi sustum hiç cvp vermedim sonra diğer odaya gitmiş ağladı biraz benle kustu konuşmuyor öyle yapmasına çok uzuldum ak 2 senedir biktim akrabalarının gelinlerini ovme sinden beni küçümsemesinden yenievlenipte böyle durumda olanlar akıl verin napayim keşke susup gene dinleseydimde gene üzülen ben olaydim

Bu ne ya kolemi almislar abi kim oluyorda sizi ezeviliyor bu ne curret siz izin vermezseniz kimse ezemez.mesafe koyun

Bi yerden sonra atladım konunuzu üzgünüm çünkü mahalle kavgasına dönmüş. Ne diye her lafa cevap verme gereğindesiniz ki, eşinizle huzurunuz yerinde mi? Eşinizle eviniz ayrı mı? Çekin kapıyı oturun kv evine de gitmeyin söylediklerini duymamış olursunuz olur biter kendinize dert aramayın

Ah şu erkek tarafı keşke el kızı olarak değilde oğlunun karisi olarak gorebils3ler bizi.evlatlarinin yerine koymalarini istemiyoruz ama birazcık saygıyi da hak ediyoruz.k.v çok gorgusuzler allah yardım etsin

Ah şu erkek tarafı keşke el kızı olarak değilde oğlunun karisi olarak gorebils3ler bizi.evlatlarinin yerine koymalarini istemiyoruz ama birazcık saygıyi da hak ediyoruz.k.v çok gorgusuzler allah yardım etsin
Aynen kötü davransamda bu şekil olsa umursamaz ama üzüyor beni

Aynen kötü davransamda bu şekil olsa umursamaz ama üzüyor beni

Çok kötü yazmışsınız. Anlaşılmıyor. Biraz daha dikkat edip Türkçe öğrenin.

Anladığım kadarıyla siz bileziklerinizi verip eşinizle ikinizin oldugu yeni bir hayat satın almışsınız. Gayet mantıklı bir karar.

Kimse size para vermek, eşya almak zorunda degil. Hatayı en basında yapmışsınız. Kimseyle aynı evde oturmayacaktınız. Altınlarınız gitmiş üzülmeyin. Bu devirde bilezik takıp dolaşmak nitelikli insanlar tarafından aslında kıroluk olarak görülüyor emin olun.

Kimseye kendinizi beğendirmek için koşturmayın. Evinizi ayırmıssınız. Altınların peşini bırakıp mutlu olmaya bakın.

Evinizi dizseydi basiniza kakarlardi. hem eziyorlar diye sikayet ediyorsunuz hem de el aciyorsunuz. Birakin kimi överse övsün. Tam ovmeye baslayinca lavaboya gidiyormus gibi kalkip lafi agzina tikayin. Konussun dursun ne var bunda. Simdi artik herkes kendi evini kendisi kuruyor. Siz neden kv kp bekliyorsunuz. Altinlarinizi aldilarsa soyleseydiniz verin diye. Susup susup icinize atiyorsunuz sonra 50 yil soyluyorsunuz. Hem kaldi mi hala altin takip takistirip dugune gitmek. Icinizde kaldiysa calisin yenilerini alin. Nispet diye yanlarina gittikce takin. Dedigim gibi. Hem eziyorlar diye sikayet edip hem de muhtac gibi maddi seyler talep etmeniz tuhaf geldi. Sonra yillarca basiniza kaksinlar. Bunu mu istiyorsunuz.

Aynılarını bende yaşadım inanın en büyük hatamız birlik oturmak.
Bende ilk başta öyle kabul etmiştim ısrarları üzerine ama 3 sonra evimi ayırmaya kalktığım da ne bileziğimi verdiler ne evime eşya aldılar biz kendimiz eşimle yaptık herşeyi kiraya çıktık, evi borçla harçla döşedik..
Şu an hala eksik çok ama buna da şükür.
Ve bir evin bir oğlu olmasına rağmen.
Millet dedi ki bir evin bir oğlu daha ne istiyosun bolluk içinde yaşatır seni.
Öyle olmadı işte hatta düğünde takılan herşeyi alıp kendi hesabına attı bana da düğün için borçlandık onlara verdik dedi.
Oysa ki o benim sorunum değil neyine güvenip gelin aldın!
Ve takıları bozdurup arabalarını değiştirdiler.
Gezdi, yediler.
Biz hala sıkıntı borç içindeyiz...
Tek hatam birlik gitmek oldu.

Varoşiva muhabbetler. Bileziğini bozdurdu diye üzülen genç kızın dramı..

Saçma saçma yorumlariniz için genede teşekkür ederim burda konu bilezik degil beni anlayan larda zaten cvp vermisler onlara ayriyeten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…