aynen canım ama tepki gördüm diye düşüncelerimden vazgececek değilim değiliz ,tühh ikisinin de sıfatına,görünce içim bir hoş oluyorSuna , sunun tipine laf ettik diye burda ne taslanmistik
Yani cirkinliginden cok nursuz ve itici bi hali var. Insan gorunce soylemeden edemiyor.aynen canım ama tepki gördüm diye düşüncelerimden vazgececek değilim değiliz ,tühh ikisinin de sıfatına,görünce içim bir hoş oluyor
kalplerindeki kötülük sıfatlarda dışa vurum yapmış
canım valla katillere sapıklara da diyorum onlara da tepki gösterenler oluyorYani cirkinliginden cok nursuz ve itici bi hali var. Insan gorunce soylemeden edemiyor.
Yani sadece buna da degil. Herhangi bir sucluya da ayni seyi soyluyoruz. Ama buna diyince alev alanlar oldu.
Ben cok merak ediyorum burada canla basla Hdpyi savunan hdp pkk ile ayni degil diyenler nerede? Bi gelseler bakalim simdi ne düşünüyorlar?
Hatırlıyorum pkk haklı diyenler tarafından ırkçılkla suçlanmıştınız.Suna , sunun tipine laf ettik diye burda ne taslanmistik
Su pkk ile hdp ayni degil deyip canla basla savunanlarin suan ne halde olduklarini merak ediyorum. Hic yazmiyorlar amaHatırlıyorum pkk haklı diyenler tarafından ırkçılkla suçlanmıştınız.
Azılı pkk severler neyse de ama tabe pkk da mecliste olmalı tabe ciler varken iq seviyesi baya düşmüştü.
Arada bir gelip sıvıyolar, baktılar olmuyor gidiyolar sonra.Su pkk ile hdp ayni degil deyip canla basla savunanlarin suan ne halde olduklarini merak ediyorum. Hic yazmiyorlar ama
Su pkk ile hdp ayni degil deyip canla basla savunanlarin suan ne halde olduklarini merak ediyorum. Hic yazmiyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?