Milletvekillerinin yeni maaşı belli oldu

Sende öyle diyorsan abla ama çok haklısın yemesinler canım koca koca insanlar bi makarna bi bulgur pilavla soğan neylerine yetmez demi
hem bu insanlar hastalanursa malum ilaçda çok pahalı
çay radyasynluymuşş milllettttt :KK70::KK70::KK70:
başımızdakile bol yesinki başımızdan eksik olmasın dimi:KK53:

eskiden benim çocukluğumda sebze beğenilmezdi et makbuldü..şimdi ikiside pahalı..insanların en çok tükettiği herşey pahalı..
Doğrusun ben köy yerinde büyüdüm ee haliyla tavukda koyunda kuzuda eksik olmazdı bi misafir gelse normal yemek hayatta yapılmazdı illaki ağır olacak ya tavuk kesilecek o misafire yada koyunun biri yatırılıp kesilecek değilse çok kınanıedı valla
şimdi benim evime gelen misafirler kusura bakmasınlar ne bulurlarsa onu yesinler

He he aynen öyle yesinler yesinler zıbarsınlar :KK70::KK70:
karşı komşum yazlıkçı vekillerin bulunduğu semtte oturuyormuş..bunların bir ailede hepsinin arabası ayrıymış..en çokda cipe biniyorlarmış..

ziftin pekini yesinler:KK53:
Hhahahayyy valla yesinler yesinler aman şeker yesinler
canımcım ece erkenin bebeği ile yorum yapanlar ban almışalr niyeki başka bişey mi oldu ben giremiyom pek eşim evde olduğundan
bide bazı üyeleri göremiyom hani varya :KK66:

karşı komşum yazlıkçı vekillerin bulunduğu semtte oturuyormuş..bunların bir ailede hepsinin arabası ayrıymış..en çokda cipe biniyorlarmış..
eee herhalde yani havalrından da geçilmezdir bunların şimdi burunları bir karış havada yani
aman ben çok yazmıyayım neme lazım

eee herhalde yani havalrından da geçilmezdir bunların şimdi burunları bir karış havada yani
aman ben çok yazmıyayım neme lazım
yesinlerde halklarınıda düşünsünler..onlar pahalı biz ucuz almıyoruz sonuçta tüketilen şeyleri değilmi:KK69:

Sende öyle diyorsan abla ama çok haklısın yemesinler canım koca koca insanlar bi makarna bi bulgur pilavla soğan neylerine yetmez demi
hem bu insanlar hastalanursa malum ilaçda çok pahalı
çay radyasynluymuşş milllettttt :KK70::KK70::KK70:
Ama ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için, sağlıklı olun diye, yemeyin içmeyin, en temizi açın google görselleri, yazın oraya et, balık, tavuk, sebze.
Çıkan görselleri bol bol seyredin, hem bu sayede tek masrafınız aylık net ücreti olur, yalnız video falan seyretmeyin Adil Kullanım diye birşey icat ettiler, limitsiz internetin bile olsa belli bir gb sonrası hızın düşüyor, KK'yi açmak istersin ekran döner döner durur:KK70:

Ama ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için, sağlıklı olun diye, yemeyin içmeyin, en temizi açın google görselleri, yazın oraya et, balık, tavuk, sebze.
Çıkan görselleri bol bol seyredin, hem bu sayede tek masrafınız aylık net ücreti olur, yalnız video falan seyretmeyin Adil Kullanım diye birşey icat ettiler, limitsiz internetin bile olsa belli bir gb sonrası hızın düşüyor, KK'yi açmak istersin ekran döner döner durur:KK70:
Hım yani tasarruf edin azıcık diyorsun anlaşıldı müdüre hanım :KK70::KK70:

Halklar hak edildikleri sekilde yonetilirler...
Ordaki insanlari biz seciyoruz, hepsi farkli ideolojide olsa da tatil zamani tam maas almak icin tam kadro mecliste olup, %100 fikir birligine variyorlar...
Ordaki buram buram kapitalizm kokan ne sag ne de sol parti beni temsil edemez...
Umarim hakettigi maasin disinda kurus almayan, emekciden gani gani fazla kazandigi icin utanan bir siyaset anlayisi bize de nasip olur...
Hic sanmam o ayri...

"bi milletvekili"

"düğünler çok oluyor tam altın takamıyoruz ayıp oluyor" diyerek isyan etmişti.

: )
Bende şöyle bir söylem hatırlıyorum, birkaç yıl geçti üstünden, cep faturaları şişkin geliyormuş çok dertlilerdi:KK14:
Vekillerimin faturasını şişiren şebekeyi dava etmek lazım

"bi milletvekili"

"düğünler çok oluyor tam altın takamıyoruz ayıp oluyor" diyerek isyan etmişti.

: )
millet vekilillerinin maaşı nın yükselmesinden bahsedilmişken...
halkın yarısı yoksulluk sınırı altında demiştik..cnn türtte..istanbulda sadece 5 organik pazar varmış..halkımız herşeyin en ucuzunu tercih ediyor diyo tvde..hormonlu ilaçlı bekleyip bozulmayan ürünlerle nasıl sağlıklı nesiller yetişecek dedio_O

millet vekilillerinin maaşı nın yükselmesinden bahsedilmişken...
halkın yarısı yoksulluk sınırı altında demiştik..cnn türtte..istanbulda sadece 5 organik pazar varmış..halkımız herşeyin en ucuzunu tercih ediyor diyo tvde..hormonlu ilaçlı bekleyip bozulmayan ürünlerle nasıl sağlıklı nesiller yetişecek dedio_O
Öyle tabi Genetiği değiştirimiş gıdalar ile Türk Milleti nin genetiğini değiştiriyorlar

Zamanında Atatürk e sormuşlar vekillere maaş vercez ne kadar uygundur diye, demişki öğretmen maaşını geçmesin. Ben alıyorum 2400, ekders, dil tazminatı vs. Olsun 3000. Matematiğini siz yapın artık.

Back
X