Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shadowflover sen ne kullanıyosun artık
milpadadamı gdo varmısbilmiyorumkismile
yaa arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ben bebekken milupayla büyümüşüm 4 aylık kızım var ona da milupa yediriyorum. Senin mamayı aldığın yer sağlıklı koşullarda saklamamıştır. Milupa marka öyle şeyler olmaz... Ve en pahalı mama ve anne sütüne en yakın mama böyle bir şey olsa Dünya gündemine gelir bence aldığın yerde problem var milupanın sitesine değil aldığın yere götür mamayı olur mu canım öyle saçma şey..
ben olduğunu düşünüyorum, hernekadar yoktur diye mesaj atsalarda..hipp organik mamaya geçtik, çok memnunum.doktorumuza söyledim iyi yapmışsın dedi..fiyatı milupayla aynı sayılır,organik diye pahalı felan değil yani.tavsiye ederim.
bizde eski işyerindeyken,arkadaşlarla meyveli yoğurt almıştık,markası danone çekinmiyorum,içinden bildiğimiz köküyle falan filan diş çıktı,şok oldukakannehirkafamçokkarıştı arkadaş gitti saatlerce kustu,şikayet ettik hemen aradılar,paketi aynı şekilde bize ulaştırın lütfen falan filan dediler ki dava açarsak elimizde kanıt olmasın,bi avukata sormuştuk,dava açarsanız iyi bi para alabilirsiniz kimseye vermeyin demişti....bence sizde bi avukata danışın...belki bi tazminat falan alabilirsiniz....ama kanıt ta lazım o ayrı...