Milyonlar bize öcalan'ın özgürlüğü için oy verdi!!!

bak gülay kürtler insan senin gibi benim gibi insan evet bu ülkenin vatandaşılar ırkçılık yapamdan tek bayrak altında kardeşçe yaşamamız gerekiyor

nasılki ırk olarak biz Türküz ve içimizde nasılki çürükler var onlarında var elbet

hdp ye oy verenlerin vebalini kimse ak partiye ve partililere yükleyemez

tv dizilerine hiç girmeyelim televizyonu kırasım var o derece tiksincim

ama pkk ya özendiriyorlar diyosunya

aynı diziler sapıklığa katilliğe gayri meşru ilişkilere özendiriyor

bunların tüm sebebi diziler diyebilir miyiz

haaa şuda var var çözüm sürecine tamam

ancak fazla iltimas gösterildi sanki düzenli bir politika güdülmedi malesef hiç hem de hiç içime sindiremiyorum bunların parti olarak meclise girmelerini !!

Ben de kürdüm. Ve benim üzerimden siyaset yapılması çok acı. Neymiş kürt sorunuymuş. Sanki ben sorunlu bir vatandaşmışım gibi lanse ediyorlar.
Neymiş bana kimlik vereceklermiş. Sanki ben onlardan kimlik mi dilendim.

Ben de kürdüm. Ve benim üzerimden siyaset yapılması çok acı. Neymiş kürt sorunuymuş. Sanki ben sorunlu bir vatandaşmışım gibi lanse ediyorlar.
Neymiş bana kimlik vereceklermiş. Sanki ben onlardan kimlik mi dilendim.
gülaycığım sorun zaten bu,sanki tüm kürtler apo destekliyicisi gibi lanse ettiriliyor hep,istedikleri de bu zaten,bizde diyeceğiz ki kürtsen teröristsin,yıllardır bunu beynimize kazımaya ,bizi bize düşman etmeye çalışıyorlar,biz hepimiz biriz.En Büyük TÜRKİYE

HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .
AKP yi istemeyenlerin projesi değilmi HDP nin barajı geçmesi onlar kimler sayıyorum chp1 chp 2 chp 3 :KK4:
Ee Hdp ye oy veren de Chpli degildir o zaman.

Yani matematikle anlamadiginizi nasil anlatsak ki? Nasil meclise bagimsiz olarak girmelerini Akp sagladiysa parti olarak girmelerini de Akpye oy vermis Kurtlerin tercih Hdpye oy vermesi sağladı.

Ayni seyi kucuk bir kisim Chp secmeni de yapti. Ama en buyuk etken tabiki Akpden vazgecen Kurt secmen. Ikisi de ayni seyi yapmisken nasil birisi suclu oluyor?

Kafalar cok guzel ya piril piril:KK53:

Öyle böyle bırakırlar o it suratlıyı. Normalleştirmeye çalışıyorlar işte önce düşüncesini sonra gerçeğini gözümüze sokacaklar. Ve o pisliği yine bu aptal beyinli hdp ye oy verenler bıraktıracaklar. Kim derdi bir zaman öncesine kadar teröristin meclise gireceğini. Alın işte yakındır çıkması O pisliğin. Hdp ye oy veren beyinden yoksun varlıklar düşünsün değil hepimizin başına patlayacak bu olay. Nefret ediyorum.

11329970_1589387067994458_5650526906628940293_n.webp

Ee Hdp ye oy veren de Chpli degildir o zaman.

Yani matematikle anlamadiginizi nasil anlatsak ki? Nasil meclise bagimsiz olarak girmelerini Akp sagladiysa parti olarak girmelerini de Akpye oy vermis Kurtlerin tercih Hdpye oy vermesi sağladı.

Ayni seyi kucuk bir kisim Chp secmeni de yapti. Ama en buyuk etken tabiki Akpden vazgecen Kurt secmen. Ikisi de ayni seyi yapmisken nasil birisi suclu oluyor?

Kafalar cok guzel ya piril piril:KK53:
AKP den vazgeçen akpli değildir zaten yani chp liler gibi bir seferligine yollarını degistirmediler diyim yine kibar olsun..
Yoksa bunun adı baskabiseyde neyse..
Proje ürünü değil vazgeçen kürt seçmen ha nankör olur en fazla..
Evet kafam pırıl pırıl ilkesizlik gurursuzluk hakgetirenlerden değilim. .

Alın size açılımın sonu..
başından belliydi..
Bunlara oy verip konuşma hakkı verenler Önden buyurun. .

:KK67::KK11:

AKP den vazgeçen akpli değildir zaten yani chp liler gibi bir seferligine yollarını degistirmediler diyim yine kibar olsun..
Yoksa bunun adı baskabiseyde neyse..
Proje ürünü değil vazgeçen kürt seçmen ha nankör olur en fazla..
Evet kafam pırıl pırıl ilkesizlik gurursuzluk hakgetirenlerden değilim. .
Chpye oy verip iciyorsan alkolik , Akpye oy verip iciyorsan alkolik olmadigin gibi degil mi?
Hı hı anladım

Back
X