Milyonlar bize öcalan'ın özgürlüğü için oy verdi!!!

Tarkan hdpye mi oy vermis? Ilk kez duyuyorum, sasirdim :)
Dünyaca ünlü popstar #Tarkan Bu direnişn yanındayım Oyum HDP'ye dedi..

11410541_680030928809924_267561123_n.jpg
şaşırmış değilde sevinmiş gördüm:KK51:

ki ..........neyse

Son düzenleme:
bunlara oy verenler akıllı ve mantıklı düşünerek oy verdiler ya bunların da olucagını düşünmüşlerdir herhalde

emanet oy adı altında hdp nin ekmeğine bal kaymak sürdüler bu partideki katillerde sonuna kadar bunu kullanacak ve apoyu çıkartmak için elllerinden geleni yapıcaklardır.fırsat bu fırsat

sevimli selo diyede oy verenler oldu.nasıl bir bilinçse

emanet oy diye bir şey yok akp hükümetten düşsün diye gidipte katillerin olduğu partiye oy veremenin mantığını hala anlıyamadım anlıyamıyacagım bir dünya parti varken neden katil partisi?

heleki bas bas topiklerde Atatürkcüyüm diyenlerin bu partiye oy vermelerini hele hiç anlamıyorum.

önceleri yazdım hdp yanlısı olursun sana hitap eder oy veririsin onlara lafım yok ama sırf bir inat için katil partisine oy verenler dağdaki katillerin silahına bir mermide kendileri koydu

bunlara oy verenler akıllı ve mantıklı düşünerek oy verdiler ya bunların da olucagını düşünmüşlerdir herhalde

emanet oy adı altında hdp nin ekmeğine bal kaymak sürdüler bu partideki katillerde sonuna kadar bunu kullanacak ve apoyu çıkartmak için elllerinden geleni yapıcaklardır.fırsat bu fırsat

sevimli selo diyede oy verenler oldu.nasıl bir bilinçse

emanet oy diye bir şey yok akp hükümetten düşsün diye gidipte katillerin olduğu partiye oy veremenin mantığını hala anlıyamadım anlıyamıyacagım bir dünya parti varken neden katil partisi?

heleki bas bas topiklerde Atatürkcüyüm diyenlerin bu partiye oy vermelerini hele hiç anlamıyorum.

önceleri yazdım hdp yanlısı olursun sana hitap eder oy veririsin onlara lafım yok ama sırf bir inat için katil partisine oy verenler dağdaki katillerin silahına bir mermide kendileri koydu
Duygularıma tercuman oldun resmen :KK19:

hdp ömrü hayatında göremeyeceği koltukları gördü,bunları başımıza getirenler buyurun alın işte sonucu,hdp yi destekleyenler ölümü,kanı ,zulmü ,apoyu destekleyenlerdir benim gözümde.hdp ye oy vermenin neresi özgürlük,ölüme davetiye çıkarmak,öldürenin sırtını sıvazlamaktır.

Sempatik bulmak , pratik zekasını beğenmek ayrı bişey , oy vermek apayrı. Bunun ayrımını yapabilen arkadaşlar beri gelsin.

Amanda aman gozlerim yasardi, pek bi milliyetci gordum sizi. Ne bekliyordunuz heralde ozgurluk istiycek.
Komik olmayin lutfen. Oy verenlerden hesap soracak en son kitle akepeliler sizsiniz.
Bu adama "sayin" derken adami biri siz nerdeydiniz. Davulla zurnayla karsiladiniz ya laaa bunlari. Dugunlerine altin bilezik gonderen degilmiydi sizin basbakaniniz. Adamlar meclisde 3-5 mv liydiler, sayenizde parti olarak girdiler meclise loooo. Kurt acilimi sacilimi yapan,Yurtda baris geldi hoppaaa diyen siz degilmiydiniz. Yurdun dogusu sizin akepeniz eliyle el degistirdi ya, haberiniz yokmu.
Amaaan sizde....

KCK çözüm surecini bitirmiş, doğuda baraj yapimi icin bulunan iş makinelerini ateşe vermiş. Mecliste onları temsil eden bir parti varken neden hala silahla dediklerini yaptirmaya çalışıyorlar anlamadım. Bunlar meclise girmezse kan dökülür diyorduk ama anlaşılan meclise girmeleri de birseyi degistirmeyecek.

Çözüm sureci zaten durmustu belki sürer diye umudumuz vardi ama bunlar sayesinde üstüne toprak attık sürecin. Geçmiş olsun

Back
X