Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyaca ünlü popstar #Tarkan Bu direnişn yanındayım Oyum HDP'ye dedi..Tarkan hdpye mi oy vermis? Ilk kez duyuyorum, sasirdim :)
Duygularimin bekcisi misin be insan gibi bi sey sorduk.Dünyaca ünlü popstar #Tarkan Bu direnişn yanındayım Oyum HDP'ye dedi..
şaşırmış değilde sevinmiş gördüm![]()
ki ..........neyse
çok naziksin ....BE.....Duygularimin bekcisi misin be insan gibi bi sey sorduk.
Niye uzuleyim niye sevineyim? Banane ve hatta sanane. Bu kadar nazigim ben muhattap olmayalim oyleyse.çok naziksin ....BE.....
tabiki değilim gülücüğü üzüntüden koymuş olamazsın herrhalde...
Duygularıma tercuman oldun resmenbunlara oy verenler akıllı ve mantıklı düşünerek oy verdiler ya bunların da olucagını düşünmüşlerdir herhalde
emanet oy adı altında hdp nin ekmeğine bal kaymak sürdüler bu partideki katillerde sonuna kadar bunu kullanacak ve apoyu çıkartmak için elllerinden geleni yapıcaklardır.fırsat bu fırsat
sevimli selo diyede oy verenler oldu.nasıl bir bilinçse
emanet oy diye bir şey yok akp hükümetten düşsün diye gidipte katillerin olduğu partiye oy veremenin mantığını hala anlıyamadım anlıyamıyacagım bir dünya parti varken neden katil partisi?
heleki bas bas topiklerde Atatürkcüyüm diyenlerin bu partiye oy vermelerini hele hiç anlamıyorum.
önceleri yazdım hdp yanlısı olursun sana hitap eder oy veririsin onlara lafım yok ama sırf bir inat için katil partisine oy verenler dağdaki katillerin silahına bir mermide kendileri koydu
sitemizde de çok vardı özgürlük için hdp ye oy veren üyelerimiz. bence onlar cevaplasın.