• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El MiMA xari satıyorum

the_lara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
70
23
38
35
Arkadaşlar ürün 8ay kadar KULLANILDI zaten ilk 6 ay anakucağında KULLANILDI koltuğu(oturma ünitesi) 2 ay KULLANILDI bagaj çizikleri var sadece tentesindede oyuncak astım bozuk para kadar bi çiziği var gri olduğu için belli bile olmuyor extra olarak ŞEMSİYESİ +yağmurluk+ BESAFE OTOKOLTUĞU (anakucağı Mima ya uygun adaptörüyle birlikte 900tl ye aldım) verilecektir fiyat 3500tl yinede ufak bir pazarlık payı tabiki vardır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 139
İsteyen kişilere gerçekten alıcı olanlar tabiki video ve daha detaylı foto gönderilir

Bebegim daha çok yeni inşallah 4. Aynını sağlıkla doldurursa ve satılmamış olursa almak isterim takipteyim

merhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.

merhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.

kaça satıyorsunuz ?? ana kucağı, şemsiyesi var mı?

ANAKUCAGI VE SEMSIYESI YOKTUR.PORTBEBESİ ŞASESİ OTURMA UNITESI IC PEDI CANTA ASMA APARATI 3500 TL .KOMPLE SIYAH IC PEDI FUSYADIR

ANAKUCAGI VE SEMSIYESI YOKTUR.PORTBEBESİ ŞASESİ OTURMA UNITESI IC PEDI CANTA ASMA APARATI 3500 TL .KOMPLE SIYAH IC PEDI FUSYADIR

1500 verebilirim düşünürseniz anakucaklı ve şemsiyeliler 3000 e satılıyor. ama taktir sizin tabiki :) sevgiler

KUSURA BAKMAYIN 1,500 TL YE MİMA BEBEK ARABASI BULAMAZSINIZ.3,000 TL YE SATILAN ELBETTE VARDIR AMA COK KULLANILMIS OLANLARDIR ONLARDA.

KUSURA BAKMAYIN 1,500 TL YE MİMA BEBEK ARABASI BULAMAZSINIZ.3,000 TL YE SATILAN ELBETTE VARDIR AMA COK KULLANILMIS OLANLARDIR ONLARDA.

bu sitede 1750 ye satıldığını görebilirsiniz. 1500 e de bulucam inşallah. bulamazsam da 2000 veririm en fazla 3000 vermem. iyi satışlar.

bu arada 3000 e satılanlar şemsiyeli ve puseti de var. siz bende yok dediniz. sizde satılan fiyatları görmüş olmalısınız hepsinin altına yorum bırakmışsınız sonuçta. siz fazla istiyorsunuz diye başkalarının sattıklarını çok kullanış sanmayın yani :)

Back
X