Bebek İkinci El YEPYENİ NUNA PEPP LUXX, NUNA PİPA OTO KOLTUĞU VE DAHASI

Lovely35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11.287
9.164
448
27 Mayıs 2015'te almış olduğum yeni model Nuna Pepp Luxx bebek arabasını ve çiziği dahi olmayan belki bir ya da iki kez kullanma şansı bulduğum 23 Kasım 2015 tarihinde alınmış Nuna Pipa oto koltuğunu, oto koltuğunu arabaya bağlamak için gerekli orjinal adaptörlerini ve oto koltuğun içinde Sevi Bebe bel destek minderini satıyorum.

Sadece almış olduğum araba fiyatına hepsini vereceğim yani oto koltuğu, adaptör ve yenidoğan bel destek minderi hediye gibi olacaktır.
Ürünlerin garantileri devam etmekte olup, faturaları mevcuttur.

Titiz bir anne olduğum için ürünlerin hiç birinde deformasyon, çizik, yırtılma, yıpranma asla yoktur. Ürünleri sıfırından ayırt etmek imkansızdır. Kullanılmadığı için ana kucağının altında bile bir tane çizik yoktur. Ana kucağına bebeğim bel desteksiz hiç yatmadı, üzerinde toz bile bulamazsınız. Sadece arabanın tekerlekleri dışarda bir kaç kez dönmüştür.

Arabanın rengi şuan e bebekte tükenmiş olan ve en çok tercih edilen rapberry rengidir.
Oto koltuğunun ise sand rengidir.

İsteyene detaylı fotoğraf atabilirim.

Piyasa fiyatları;
Araba 799
Oto koltuğu 499
Adaptör 59
Yenidoğan bel desteği 39 liradır.

Ben kargoyu alıcı ödemek şartıyla 900 liraya vereceğim. Pazarlık payı vardır.

Şuan telefonumla fotoğraf yüklemede sorun yaşadığım için sadece temsili fotoğraf ekledim. En kısa sürede bendeki ürün görsellerini yükleyip ilanı güncelleyeceğim. Anlayışınız için teşekkürler.

Eklentiler

• lNUN-ST14012GL_1.webp
    lNUN-ST14012GL_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 617
  • lNUN-CS01002E_2.webp
    lNUN-CS01002E_2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 1.028
Son düzenleme:
Ana kucağı/ oto koltuğu. Kasım ayında alındı. Sadece 3 aylık en fazla 2-3 kere kullanıldı. Üzerinde ufacık çiziği yok. Yepyeni!!!

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 604
  • image.webp
    image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 545
Ana kucağını arabaya bağlamaya yarayan adaptör.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 544
Ürünlerin faturaları.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 567
  • image.webp
    image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 517
Bir tek arabanın fotoğrafını yükleyemedim. Çekmeye fırsat bulamadım küçük bebeğim olduğu için en kısa sürede onu da ekleyeceğim.

İlanım günceldir.

İzmir içi elden teslimat yapabilirim.

Pazarlık vardır.

Arabaya çok güvendiğim için altını üstünü çektim sıfırdan farksız en fazla 3-5 kere kullanıldı. Pembe renkli döşeme foto için takıldı hiç kullanılmadı. Bebeğim daha çok küçük olduğu için oturabilecek durumda değil zaten. Şuan anlaşma aşamasındayım ama olmaz ise almak isteyen ilgilenen varsa mesaj atabilir çünkü şuan çok fazla soran var.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 448
  • image.webp
    image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 430
  • image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 420
  • image.webp
    image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 406
  • image.webp
    image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 422
  • image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 444
  • image.webp
    image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 438
  • image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 436
  • image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 454
Ciddi alıcılar mesaj atsın almak isteyen ana kucağıyla birlikte ya da ayrı ayrı satın alabilir. İlan günceldir.

27 Mayıs 2015'te almış olduğum yeni model Nuna Pepp Luxx bebek arabasını ve çiziği dahi olmayan belki bir ya da iki kez kullanma şansı bulduğum 23 Kasım 2015 tarihinde alınmış Nuna Pipa oto koltuğunu, oto koltuğunu arabaya bağlamak için gerekli orjinal adaptörlerini ve oto koltuğun içinde Sevi Bebe bel destek minderini satıyorum.

Sadece almış olduğum araba fiyatına hepsini vereceğim yani oto koltuğu, adaptör ve yenidoğan bel destek minderi hediye gibi olacaktır.
Ürünlerin garantileri devam etmekte olup, faturaları mevcuttur.

Titiz bir anne olduğum için ürünlerin hiç birinde deformasyon, çizik, yırtılma, yıpranma asla yoktur. Ürünleri sıfırından ayırt etmek imkansızdır. Kullanılmadığı için ana kucağının altında bile bir tane çizik yoktur. Ana kucağına bebeğim bel desteksiz hiç yatmadı, üzerinde toz bile bulamazsınız. Sadece arabanın tekerlekleri dışarda bir kaç kez dönmüştür.

Arabanın rengi şuan e bebekte tükenmiş olan ve en çok tercih edilen rapberry rengidir.
Oto koltuğunun ise sand rengidir.

İsteyene detaylı fotoğraf atabilirim.

Piyasa fiyatları;
Araba 799
Oto koltuğu 499
Adaptör 59
Yenidoğan bel desteği 39 liradır.

Ben kargoyu alıcı ödemek şartıyla 900 liraya vereceğim. Pazarlık payı vardır.

Şuan telefonumla fotoğraf yüklemede sorun yaşadığım için sadece temsili fotoğraf ekledim. En kısa sürede bendeki ürün görsellerini yükleyip ilanı güncelleyeceğim. Anlayışınız için teşekkürler.
Arabaya çok güvendiğim için altını üstünü çektim sıfırdan farksız en fazla 3-5 kere kullanıldı. Pembe renkli döşeme foto için takıldı hiç kullanılmadı. Bebeğim daha çok küçük olduğu için oturabilecek durumda değil zaten. Şuan anlaşma aşamasındayım ama olmaz ise almak isteyen ilgilenen varsa mesaj atabilir çünkü şuan çok fazla soran var.

Back
X