- 25 Nisan 2013
- 11.287
- 9.164
- 448
27 Mayıs 2015'te almış olduğum yeni model Nuna Pepp Luxx bebek arabasını ve çiziği dahi olmayan belki bir ya da iki kez kullanma şansı bulduğum 23 Kasım 2015 tarihinde alınmış Nuna Pipa oto koltuğunu, oto koltuğunu arabaya bağlamak için gerekli orjinal adaptörlerini ve oto koltuğun içinde Sevi Bebe bel destek minderini satıyorum.
Sadece almış olduğum araba fiyatına hepsini vereceğim yani oto koltuğu, adaptör ve yenidoğan bel destek minderi hediye gibi olacaktır.
Ürünlerin garantileri devam etmekte olup, faturaları mevcuttur.
Titiz bir anne olduğum için ürünlerin hiç birinde deformasyon, çizik, yırtılma, yıpranma asla yoktur. Ürünleri sıfırından ayırt etmek imkansızdır. Kullanılmadığı için ana kucağının altında bile bir tane çizik yoktur. Ana kucağına bebeğim bel desteksiz hiç yatmadı, üzerinde toz bile bulamazsınız. Sadece arabanın tekerlekleri dışarda bir kaç kez dönmüştür.
Arabanın rengi şuan e bebekte tükenmiş olan ve en çok tercih edilen rapberry rengidir.
Oto koltuğunun ise sand rengidir.
İsteyene detaylı fotoğraf atabilirim.
Piyasa fiyatları;
Araba 799
Oto koltuğu 499
Adaptör 59
Yenidoğan bel desteği 39 liradır.
Ben kargoyu alıcı ödemek şartıyla 900 liraya vereceğim. Pazarlık payı vardır.
Şuan telefonumla fotoğraf yüklemede sorun yaşadığım için sadece temsili fotoğraf ekledim. En kısa sürede bendeki ürün görsellerini yükleyip ilanı güncelleyeceğim. Anlayışınız için teşekkürler.
Sadece almış olduğum araba fiyatına hepsini vereceğim yani oto koltuğu, adaptör ve yenidoğan bel destek minderi hediye gibi olacaktır.
Ürünlerin garantileri devam etmekte olup, faturaları mevcuttur.
Titiz bir anne olduğum için ürünlerin hiç birinde deformasyon, çizik, yırtılma, yıpranma asla yoktur. Ürünleri sıfırından ayırt etmek imkansızdır. Kullanılmadığı için ana kucağının altında bile bir tane çizik yoktur. Ana kucağına bebeğim bel desteksiz hiç yatmadı, üzerinde toz bile bulamazsınız. Sadece arabanın tekerlekleri dışarda bir kaç kez dönmüştür.
Arabanın rengi şuan e bebekte tükenmiş olan ve en çok tercih edilen rapberry rengidir.
Oto koltuğunun ise sand rengidir.
İsteyene detaylı fotoğraf atabilirim.
Piyasa fiyatları;
Araba 799
Oto koltuğu 499
Adaptör 59
Yenidoğan bel desteği 39 liradır.
Ben kargoyu alıcı ödemek şartıyla 900 liraya vereceğim. Pazarlık payı vardır.
Şuan telefonumla fotoğraf yüklemede sorun yaşadığım için sadece temsili fotoğraf ekledim. En kısa sürede bendeki ürün görsellerini yükleyip ilanı güncelleyeceğim. Anlayışınız için teşekkürler.
Eklentiler
Son düzenleme: