• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mimari Restorasyon bölümü,yorumu olan?

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Dış Ticaret bölümünü çok istiyordum ama bu çıktı :( Nette araştırma yaptım bazıları iyi bazıları kötü demiş.Ama en kötüsü KPSSden alımı yok.Sizin çevrenizde bu bölümden mezun olup iş bulamayan yada çalışan birileri var mı? Herşey benim elimde çalışsam,kendimi geliştirsem herşeyi yaparım biliyorum ama moralim bozuk yinede merak ediyorum yorumlarınızı :50:

merhabalar
ben şehir plancısıyım ama eğitimimin uzun bir kısmını mimarlarla birlikte aldığım için iyi tanıyorum onları. mimar arkadaşlarımdan birisi mimai restorasyon mezunuydu daha sonra dgs ile mimarlık kazanıp okudu bitirdi mezun oldu o da. belki böyle bir yol düşünebilirsin...

Evet DGS ile iç mimarlığa geçiş var ben onun olmasını çok isterim ama korkuyorum kontejyan sayısı az oluyormuş.Sadece bu bölümden mezun olursam iş bulma açısından şimdiden soru işaretleri var kafamda bunlarda hevesimi kırıyor.. İlginiz için çok teşekkür ederim :)

sadece iç mimarlık değil mimarlık da olabilir. kendine güvenirsen olur bence bir sürü okul var :) dgs ye iyi çalışmaya bak notunu yüksek tut okulda halledersin ;)

Evet mimarlık olduğunuda biliyorum ama ben iç mimarlık olmasını isterim olursa tabii ondan öyle demiştim :) İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için tekrar çok teşekkür ederim :40:

Evet mimarlık olduğunuda biliyorum ama ben iç mimarlık olmasını isterim olursa tabii ondan öyle demiştim :) İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için tekrar çok teşekkür ederim :40:

cnm bende ek tercıhlerımde bu bolumu yazmayı dusunuyorum sonra iç mimarlık ama kararısızm

Benim ablamda bu bölümü okuyor ve iyi bi bölüm canım okumanı tavsiye ederim fakat zor biraz :51:

Ben bu bölüme çok meraklıyım kaç puanla nereye yerleştin öğrenebilirmiyim acaba

Back
X