- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi minnakmimar
Mimar bayanlar ve diğer mesleklerden arkadaşlarım buysun tanışalım dertlerimizi paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam şekerim hoşgeldinhey selam:)
hoşbulduumselam şekerim hoşgeldin
nasılsın bakalım şekerim neler yapıyorsunhoşbulduum
işteyim valla başlamadan azıcık kk ya bakayım dedimnasılsın bakalım şekerim neler yapıyorsun
aynen bende öyle ofistesin sanırım devlet değil demiişteyim valla başlamadan azıcık kk ya bakayım dedim
sende ne var ne yok
ofis canım devlet değilaynen bende öyle ofistesin sanırım devlet değil demi
kpss puanın var mı peki yoksa seneye mi gireceksin bende özel bir şirkette çalışıyorum şimdilik aralığa kadar buradayım sonra nasipse kendi ofisimi açmayı düşünüyorum evet özel sektörde sömürme oluyor malesef hele bir şirkete 3d işi için girdiysen bittin demektir ben hiç bir girdiğim ofise söylemedim bu işle uğraştığımı iyiki de söylememişimsen nerde çalışıyorsun??
kpss puanım var evetkpss puanın var mı peki yoksa seneye mi gireceksin bende özel bir şirkette çalışıyorum şimdilik aralığa kadar buradayım sonra nasipse kendi ofisimi açmayı düşünüyorum evet özel sektörde sömürme oluyor malesef hele bir şirkete 3d işi için girdiysen bittin demektir ben hiç bir girdiğim ofise söylemedim bu işle uğraştığımı iyiki de söylememişim
hemde ne ya kpss nasıl puanın ben girmedim ya belki seneye girme ihtimalim var benim de bilemiyorum işler karışık biraz büro açma işi sıkıntılı ya bende bakalım belli değil ama öyle bir fikir var aklımda inşallah olurkpss puanım var evet
büro açmak çok iyi fikir bi yerden sonra uçuyor gidiyorsun ama sanırım ben uğraşmaktan yoruldum biraz rahat kafa istiyorum bir süre
okul çok yordu yaw o neydi öyle
valla çok yüksek değil 73 mü nehemde ne ya kpss nasıl puanın ben girmedim ya belki seneye girme ihtimalim var benim de bilemiyorum işler karışık biraz büro açma işi sıkıntılı ya bende bakalım belli değil ama öyle bir fikir var aklımda inşallah olur
yeter ama zaten çok über bir puan istemiyorlar ki inşallah canım hayırlısı bakalımvalla çok yüksek değil 73 mü ne
çalışmadım ki gönlüne göre olsun açıkçası büro zor da olsa alıp yürüyorsun yani o açıdan iyi:)
dgs ile hangi bölüme geçmeyi düşünüyorsun canım biz okurken restorasyondan yapı öğretmenliğinden mimarlığa gelen arkadaşlarım olmuştuben inşaat teknikerliği okudum şuanda izmirde bi ofiste etüd proje çiziyorum memnun değilim dgs düşünüyorum varmı bildiğiniz iyi bi kurum vs? tavsiye edebileceğiniz eş dost giden faydalı olabilcek bişiler :)