Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyükçekmece mimarobada oturuyorum. Haftada bir gün temizlik için gelebilecek birini arıyorum.evim genel olarak temiz ancak 1 yaşındaki bebegimden dolayı haftalık temizlik için yardımcı gerekiyor.
merhaba haftada bir sürekli gittiğim günler var anlaşırsak sizinlede çalışmak isterim.. komple detaylı temizlik ardından bi sistem dahilinde her hafta yapılması gerekenleri yapıyoruz.. uygun zamanınızda dönüş yaparsanız çok memnun olurum.. hayırlı günler
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum