mimik yokkk !!!

8 gün sonra işe başlayacağım için onun stresi başladı bende. soyuyum da ancak iyileşir dedim. Öğretmen olunca cidden insan 2 kez düşünüyo merakla yüzünüze bakan birsürü öğrenci :KK33:

ooo ve uuu da biraz sıkıntı var acıyo :KK70: :KK70: az önce komşu geldi yüzüme bakıyo bakıyo ama bişey diyemiyo tam çözemedi ben kopuyorum :KK70:
işte bu süper yaa. Bende istiodum öyle olsun ama Marstan Karsa herkes duymus maşallah. :D Anlayacaklarmı merak ediyorum acaba değişliği..

işte bu süper yaa. Bende istiodum öyle olsun ama Marstan Karsa herkes duymus maşallah. :KK70: Anlayacaklarmı merak ediyorum acaba değişliği..
sürekli ziyarete falan gelirler diye ben kimseye söylememiştim iyiki söylememişim dedem bile anlamadı kaç yıllık torunuyum bakalım nolcak :D ya aslında burnumda değişim çok fazla anlamamaları çok garip

8 gün sonra işe başlayacağım için onun stresi başladı bende. soyuyum da ancak iyileşir dedim. Öğretmen olunca cidden insan 2 kez düşünüyo merakla yüzünüze bakan birsürü öğrenci :KK33:
ilkokul mı liselimi öğrencilerin canımm

sürekli ziyarete falan gelirler diye ben kimseye söylememiştim iyiki söylememişim dedem bile anlamadı kaç yıllık torunuyum bakalım nolcak :KK70: ya aslında burnumda değişim çok fazla anlamamaları çok garip
ya başarılı oldumu ameliyat öyle oluyo canım. İfaden felan değişseydi anlarlardı. Maşşallah diyelim 1 seneyide atlattınmı korkma inşallah

ya başarılı oldumu ameliyat öyle oluyo canım. İfaden felan değişseydi anlarlardı. Maşşallah diyelim 1 seneyide atlattınmı korkma inşallah
aslında ifadesiz şuan suratm malum dudak.inşallah canım hepimiz kazasız belasız atlatalım inşallah

keşke bende de öyle olsaydı kıskandım valla benim çok hafif morluk kaldı göz altımda birazda sarılık ilk haline göre baya toparladım yumruk yemiş gibiydim o derece
terramycin aldıysan onu sürebilirsin. bide kayısı çekirdeği yağı iyi geliyomuş dıye okudum ama denemedm ikisini de yapanlardan duydum sadece. sarılık aşamasına geçtiyse o çabuk iyileşiyo

terramycin aldıysan onu sürebilirsin. bide kayısı çekirdeği yağı iyi geliyomuş dıye okudum ama denemedm ikisini de yapanlardan duydum sadece. sarılık aşamasına geçtiyse o çabuk iyileşiyo
hiç bişey sürmedim tek burun deliklerimin oraya nemlendirici sürüyorum tahriş olmuş

ortaokul ama zamane çocukları çook fena :KK35:özellikle kız öğrenciler sanki öğretmeni süzmek için okula geliyo
hehehe liselilerin yerini alamazlar ama onların diline düşmede aman aman :-) kötü deilsindir canım benimm gecici bu durum onu bilmek güzel rahat ol. Anlamazlar dicemde kızlardan biri diyecektir zaten hocam estetikmi oldunuz diye:KK8:

20. Gün sabah erkenden foto çektim koydum albüme ve cekerken farkettim ki uç kısım baya bi şişmiş 1 haftalikken daha normaldi sanki :(

Back
X