mimik yokkk !!!

Başını çok öne egme burnun aşağı düşer olayi dogru mu hurefe mi sizce kızlar ilk defa forumda okudum da yorumlarda :confused:
Canım sunu biliyorum normalde Allah vergisi kalkık burunlar bile yerçekimi etkisiyle ilerleyen yaşlarda düşmeye başlıyormuş. Hurafe olabilir belki ama pek eğilmesekk ii olur sanki doktorum hiç bahsetmedi bende sormayı unuttumm

Canım sunu biliyorum normalde Allah vergisi kalkık burunlar bile yerçekimi etkisiyle ilerleyen yaşlarda düşmeye başlıyormuş. Hurafe olabilir belki ama pek eğilmesekk ii olur sanki doktorum hiç bahsetmedi bende sormayı unuttumm
Bana da bahsetmedi hatta düşünüyorum hicbiseyi yapma demedi. Ben doktorla ayni sehirde de degilim gidiyorum o an karisikliktan cogu seyi sormayı unutuyorum. Bazilarini whatsapptan soruyorum ama hepsini degil tabi :oops: dun bi akrabamizla karsilastik o da cok uzun zaman once estetik olmustu baktm ucu baya düşmüs o_Oisin tuhaf tarafi bu uyusuk dudagmla bile benim estetik oldugumu farketmedi zayiflamissn dedi:p

Bana da bahsetmedi hatta düşünüyorum hicbiseyi yapma demedi. Ben doktorla ayni sehirde de degilim gidiyorum o an karisikliktan cogu seyi sormayı unutuyorum. Bazilarini whatsapptan soruyorum ama hepsini degil tabi :oops: dun bi akrabamizla karsilastik o da cok uzun zaman once estetik olmustu baktm ucu baya düşmüs o_Oisin tuhaf tarafi bu uyusuk dudagmla bile benim estetik oldugumu farketmedi zayiflamissn dedi:p
evet canımm inşallah bizimkiler düşmez.:KK51: HEHEHE bak başarılı estetik cok dikkat cekmeyen ama sende bi değişiklik bi güzellik var dedirten estetiktir kuzum bence.:cool: Seninkide ciddi başarılı zuzu cok cici burnunn. dudakta hissiz olduğu için biz anlıyoruz onlar anlayamaz..

evet canımm inşallah bizimkiler düşmez.:KK51: HEHEHE bak başarılı estetik cok dikkat cekmeyen ama sende bi değişiklik bi güzellik var dedirten estetiktir kuzum bence.:cool: Seninkide ciddi başarılı zuzu cok cici burnunn. dudakta hissiz olduğu için biz anlıyoruz onlar anlayamaz..
Sağol bebeğim insallah sorunsuz atlatiriz şu donemleri senin nasil gidiyo :KK5:

Burun ucu düşücek mi şimdi ya :(

Ahahhs bilemiyorum zaman gösterir şu burna taktım iyice :KK70: doktor benim burnumu aşırı kaldırmadı o çok kötü burunlarda olan bi durum
Bandajım pazartesi çıkacak suratımı yıkamayı özledim pamukla siliyom hep :D sonra gerçekten değişim yapıp saçımı boyatıp kestircem gözümdeki hafif morlukta gitsin resim paylaşıcam

Bandaj cikinca da bu sefer soyuluyo dun gunes kremi suruo aksamuzeri disari cikaym dedm soyuk soyuk igrenc oldu :(
Bandajım pazartesi çıkacak suratımı yıkamayı özledim pamukla siliyom hep :KK70: sonra gerçekten değişim yapıp saçımı boyatıp kestircem gözümdeki hafif morlukta gitsin resim paylaşıcam

Evet ya foto paylas cok merak ediyorum :KK19:

Sağol bebeğim insallah sorunsuz atlatiriz şu donemleri senin nasil gidiyo :KK5:
şükür iiyim canımm agrı sızı bişi kalmadı dudamda cok azıcık bi şişlik kaldı. Galiba :KK49:egzersizde işe yaradı yaa inşallah. oglundan burnumu sakınmakla gecio artık günlerim:KK17:

Back
X