Mina'nın zayıflaması gerekiyor....

mina18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
22
0
16
İstanbul
Merhabalar ben 23 yaşındayım ve tam 75 kiloyum... Mutsuzmuyum hayır mutsuz değilim aslında çünkü bu kiloyu ben kendi istegimle aldım sağlıklı beslenmedim yediklerime dikkat etmedim sonuç ortada , ama şimdi artık daha mutlu olma zamanım geldi ....
kendime bir beslenme listesi çıkardım çok tatlı seven birisi olarak biraz zorlanıcam ama bunu sizlerle birlikte başarıcağıma inanıyoruM...

ASLINDA İNSANIN DÜŞÜNCE YAPISI HEM BEDENİNİ, HEMDE DUYGUSAL YÖNÜNÜ ÇOK OLUMSUZ ETKİLİYEBİLİYOR O YÜZDEN ÖNCE DÜŞÜNCELERİMİZİ DEĞİŞTİRMELİYİZ....

BEN ZAYIFIM , GÜZELİM , MUTLUYUM,HARİKAYIM.....

bu tüm kadınlarımıza sizleri seviyorum ve desteklerinizi bekliyorumm...

Son düzenleme:
BENCE HAYATIMIZA BÖYLE KURALLLAR KOYARAK İŞİ BİRAZ DAHA GARANTİ ALTINA ALABİLİRİZ..

Zayıflamada uygulanılacak kurallar ( uygulayabileceklerimi seçtim sizlerde kendinize uygun olanları seçersiniz )

• kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak oda sıcaklığında su içeceğiz.
•
• kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
•
• kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
•
• kural 4: Gün içerisinde açlık hissetiğinizde havuç , salatalık vb yiyebilirsiniz.
•
• kural 5: zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu fazla tüketmeyin.
•
• kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 16.00 arası yiyeceğiz.
•
• kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.Bu benim tercihim akşamları ağır bir şey yemek istemiyorum.
•
• kural 8:ben tatlıya çok düşkün biriyim o yüzden genellikle sütlü tatlılar yemeyi düşünüyorum onlarda fazla degil az.
•
• kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
•
• kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.Ben kendime adım sayar aldım ve günde 10.000 adım hedefim (doğrusuda bu zaten ) sizlere de tavsiyem sizlerde bir adım sayar alın sabah uyanır uyanmaz belinize takın ve yatana kadar çıkarmayın bu sizin gün içinde ne kadar hareket ettiğinizi gösterecek buda kendinizi motive etmenizi sağlıyacaktır.

lütfen düşüncelerinizi paylaşınn :)

ÖNCELİKLE BEN SABAH KAHVALTISINI SAAT 11:00 YAPIYORUM BU YÜZDEN BENİM LİSTEMDE PEK ÖĞLE YEMEGİ YOK:

SABAH KAHVALTISI
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEKĞİ, 1 PARÇA KÜÇÜK PEYNİR, 4-5 ADET ZEYTİN, BOL YEŞİLLİK HEPSİNDEN , DOMATES,SALATALIK,SİVRİ BİBER, ŞEKERSİZ ÇAY....

SAAT 14:00 : 1 KASE YOGURT İÇİNE ZENCEFİL VE ZERDEÇAL KATIYORUM (METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR)

SAAT 16:00 : İSTEDİĞİM BİR MEYVEYİ YİYİYORUM YANINADA YEŞİL ÇAY....YADA 1 FİNCAN SÜTLÜ KAHVE YANINA İNCİR ,KAYISI.....

BU ARADA BOL SU TÜKETİYORUMMM

AKŞAM YEMEGİ SAAT 18:00 : O GÜN AKŞAM MENÜSÜNDE NE VARSA KENDİME ÖZEL SERVİS TAKIMI ALDIM KÜÇÜK BOY TABAKLAR...
GENELDE ÇORBA VE SEBZE AĞIRLIKLI YEMEKLER YİYİYORUZ...ÖNEMLİ OLAN NOKTA ÖLÇÜYÜ FAZLA KAÇIRMAMAK....

AKŞAMLARI GENELDE BİTKİ ÇAYI İÇİYORUMM YANINA BADEM ,LEBLEBİ TÜKETİYORUM AMA AZ...
EĞER ÇOK AÇLIK HİSSEDERSEM KÜÇÜK KASEDE YOĞURT YİYİYORUM. yOGURT BOL TÜKETİN ÇÜNKÜ ÇOK SAĞLIKLI VE METOBOLİZMAYI HIZLI ÇALIŞTIRIYOR..

merhaba canım
hoş geldin aramıza
bende senin gibiydim kasım ayından itibaren burdayım ve yaklaşık 5 kg verdim darısı sana :16::16::16:

Hayirli olsun canim gunlugun, amaclarin, hedeflerin, azmin, iraden...soylediklerin gercekten cok mantikli...hedefin kac bu arada...ne kadar surede vermeyi dusunuyorsun...takipcinim...kolay gelsin...

çok teşekkür ederim hedefim aslında 60 ama haziran ayına kadar düzenli bir şekilde sağlıklı beslenmeye devam edicem bu aralar pek sık giremiyorum çünkü sınav zamanındayım o yüzden ve arada biraz aksamalar oluyor onlarda kısa sürede yoluna giricektir..

Back
X