- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
Tamam canım.Ruju kullanmadım simler vardı , beğenen birine hediye ettim . Allığı kullanıyorum güzel ve kalıcı . Bb krem cok az kullandım daha evvel hic kullanmadığımdan normalde nasıl bilmiyorum ama bu çok yoğun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım.Ruju kullanmadım simler vardı , beğenen birine hediye ettim . Allığı kullanıyorum güzel ve kalıcı . Bb krem cok az kullandım daha evvel hic kullanmadığımdan normalde nasıl bilmiyorum ama bu çok yoğun .
Mineralciler ne durumdasınız?
Açık renk EveryDay Minerals stoğum bitti.
Bu gun Physician Formula aldım ama everyday minerals gibi gelmedi yapısı, sanki sürsem cildimi tahriş edecekmiş gibi geliyor.
EveryDay'in Türkiye sitesine renk ve ton için mail attım ama kimse geri dönmedi.
Bu arada beyaz tenli ve pembe alt tonlu olduğum için kendime göre ürün bulamıyorum
Ne yapsam Physician Formula'yı bir süre kullansam mı?
Fikir verin bacılar...
Merhaba canım. Lekeleri kapatmak için young bloodu mu jane iredale i mi önerirsin??kuzum
Beige Neutral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beige Neutral bu tonu mu kullanıyorsun ?
ben hiç kullanmadım canımMerhaba canım. Lekeleri kapatmak için young bloodu mu jane iredale i mi önerirsin??
Hımmmm tamam. Bu iki marka da mineral makyajda hatırı sayılır markalardanmış.alıcam mutlaka.niyetine girdim.young blood tercih edicem sanırım.ben hiç kullanmadım canım
bende merak ettim canım ten rengim çok acık her sey uymuyorHımmmm tamam. Bu iki marka da mineral makyajda hatırı sayılır markalardanmış.alıcam mutlaka.niyetine girdim.young blood tercih edicem sanırım.
Toz şeklinde pudrası ama yüzüne sürünce hemen nüfuz ediyormuş cilde. Sanki likit gibi yani ve sürmemiş gibi doğal duruyor.ben iki markayı satan bir eczane buldum.ikisini de görerek karar vericem ama gönlüm yukarıda anlattığım young bloodda.mutlaka ten rengine uygun vardır canım.bende merak ettim canım ten rengim çok acık her sey uymuyor
Toz şeklinde pudrası ama yüzüne sürünce hemen nüfuz ediyormuş cilde. Sanki likit gibi yani ve sürmemiş gibi doğal duruyor.ben iki markayı satan bir eczane buldum.ikisini de görerek karar vericem ama gönlüm yukarıda anlattığım young bloodda.mutlaka ten rengine uygun vardır canım.
Al canım. Umarim ikimiz de memnun kalırız.birbirimize haber verelim canım.mineralli olması çok hoş kesinlikle almak istiyorum
kuzum
Beige Neutral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beige Neutral bu tonu mu kullanıyorsun ?
ben tonumu biliyorum desem yalan olurHayır kuzum Sun kissed Fair di benim kullandığım, Faire nazaran biraz daha pembiş çünkü, azıcık koyu kalabiliyor ama olsun... Beige natural nasıl hiç denemedim? Pembe alt tona uyar mı?
Evde mini boyu varmış, kesinlikle alma hem koyu hem sarıben tonumu biliyorum desem yalan olur
missha bb kremde milky beige bana oluyor
ama tonum pembe mi sarı mı çözemedim
sanki pembeye çalıyor gibi
bende bunu kullanıyorsan sana oluyorsa onu alacaktım
Ilk defa duyuyorumBen Dr. Baumann denedim çok da memnun kaldım. Tüm makyaj serisi var.
Cilt bakimina gittigim guzellik salonu satio alman ürünüIlk defa duyuyorum![]()
Baktım şimdi.sanırım sadece istanbuldan alınabiliyor.pahalı gözuküyor.memnunsun galiba..Cilt bakimina gittigim guzellik salonu satio alman ürünü
Ben baktım ama bulamadım nerelerde satıldığını:/Ankara, İzmir, Antalya da da var sanırım. Biraz pahalı ama ürünü çok az kullandığın için uzun süre kullanılıyor.