mini çaplı dolandırılmak :) fikir lütfen ne yapabilirim.

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
İnstgramdan 'süslü kombinler' adlı satış yapan biyerden ayakkabı aldım . sevgili kombinleri falan meşhur oldu ya onlardan işte. eşim ben kolpa ayakkabı giymem diyerek :) bana ayakkabısını geri yollattı. bende onun ayakkabısını geri yollayıp kendime başka seçtim onun yerine. bu arada iş yerinin ordaki bi abide istemişti onada aldık benim adımın altından. . 240 lira ayakkabı parası ödedik çakma ayakkabılara + 30 lirada kargo ücreti .....
Ayakkabılar değişime gidip gelene kadar ilgilendiler vatsaptan irtibat halındeydik. .
yani velhasız benim istediğim ayakkabıyı 38 değilde 40 gönderdiler ! abininde lacivert yerine siyah gönderildi . aradık söyledik. bi bakalım size döncez denildi.
susuş o susuş ..... aradık açmadı vatsaptan yazdım engelledi !!! numaramı engelledi abinin numarasını engelledi işyerinden aradım sesimi duydu kapattı birdaha açmadı. dün bi arkadaşın vatsapından yazdım pat diye onuda engelledi.
elimde 40 numara kocaman ayabkkkabıyla kaldım :))) ne yapabilirim ?? 40 giyen bi tanıdığım yok ki hediye edeyim

Arkadaşımda instagramdan saat almıştı ama hiç memnun kalmamıştı,resimdeki ve gerçeği Arasında dünya kadar fark vardı....açıkçası instagramdan alışveriş yapmam,kurumsal mağazaların internet sitelerinden alışveriş yapmaya gayret ediyoruM

Arkadaşımda instagramdan saat almıştı ama hiç memnun kalmamıştı,resimdeki ve gerçeği Arasında dünya kadar fark vardı....açıkçası instagramdan alışveriş yapmam,kurumsal mağazaların internet sitelerinden alışveriş yapmaya gayret ediyoruM

bende malesef gaza gelip ilk defa yaptım . dilim yandı dahada tövbe :KK48:

Beni intgramda da engellemişler şaka gibi manyaklar yaaa. sanırım elimde patlıycak ayakkabı :/

Hediye etmek istersen 40 numara giyiyorum canım :-) :KK45::KK45:

Bilişim ve İnternet suçları ile ilgili olarak;

• Dolandırıcılık amaçlı düzenlenen sahte siteler (banka, finans, arkadaşlık)

tiob@kom.gov.tr veya bss@kom.gov.tr e-posta adreslerine ihbar edebilirsiniz.

Acaba işe yarar mı?

Acaba baska bır kuruma sikayet edemez misiniz? Hem satis yapmak yasal değilmiş. Bence sikayet edin bakalim kimi engelliyor. Bi ben de bakayim suraya

konuyla ilgili bişey yazdığın an engeli yiyorsun :))) saçma ya

05357662445 vatsap nosu ... çevrim içidir köpek

Hediye etmek istersen 40 numara giyiyorum canım :-) :KK45::KK45:

Bilişim ve İnternet suçları ile ilgili olarak;

• Dolandırıcılık amaçlı düzenlenen sahte siteler (banka, finans, arkadaşlık)

tiob@kom.gov.tr veya bss@kom.gov.tr e-posta adreslerine ihbar edebilirsiniz.

Acaba işe yarar mı?

tioba baktımda emniyet amirliği diyor :))))
polise mi şikayet edicem yani , adamlar kızar bundan dolayı mı bizi meşgul ediyorsun diye.

Ya ama benim kimligim cikar ortaya o zaman ben yazamam kii . Ayrıca profili herkese acik degil..

Evet kimlikler ortaya çıkar :)
napcam bilmiyorum kaldım böyle hayır giden para olsun tamamda aşırı sinirlerimi bozdu bu durum. engelenmek falan hırs oldu içimde

tioba baktımda emniyet amirliği diyor :))))
polise mi şikayet edicem yani , adamlar kızar bundan dolayı mı bizi meşgul ediyorsun diye.

Ama bunu sadece sana yapmamışlardır ki internetten satış yapıyorlar ve her yerden engelliyorlar seni. Bence şansını bir dene :KK48:

X