Mini fırın önerileri: Hangi marka? Hangi model?

Merhaba Lepi bende Simfer kullanıyorum 3 yıl oldu ve çok işime yaradı gerçekten çok güzel pişiriyor bi özelliği daha var yoğurt yapabiliyor (:

Model bu:

M 4217 TURBO

• 5 fonksiyonlu turbo midi Fırın
• 42 lt. Fırın İÇ hacmi
• Pop -up dugme
• 90 dk . programlanabilen ve sesli uyari ile pişirmeyi durduran Mekanik Saat
• Termostatlı
• Fırın içi Aydınlatma
• Yuvarlak tepsiyi alt, Orta ve Ust gözlerde kullanabilme imkanı
• 1 Yuvarlak Tepsi + 1 standart kare Tepsi + 1 Özel Tasarım tel Izgara
• Renk : Nar Çiçeği

$4217.webp

arkadaşlar aldınızmı termikel fırını kek falan yapıp denedinizmi bi de bu piliç çevirme fonksiyonu nedir işe yarıyormu ben de inceledim bugün ne dersiniz alsammı
ben aldım henüz kullanmadım nasipse 1 ay sonra kullanıp nasıl olduğunu yazarım umarım yüzümü kara çıkartmaz:)

Merhaba Lepi bende Simfer kullanıyorum 3 yıl oldu ve çok işime yaradı gerçekten çok güzel pişiriyor bi özelliği daha var yoğurt yapabiliyor (:

Model bu:

M 4217 TURBO

• 42 lt. Fırın İÇ hacmi
• Pop -up dugme
• Termostatlı
• Fırın içi Aydınlatma

Eki Görüntüle 52788

esmerayla teşekkrüler öneri için
bakanlar için çeşit olur
ben aldım inşallah senin gibi memnun kalırım bende

Model bu:

M 4217 TURBO

• 42 lt. Fırın İÇ hacmi
• Pop -up dugme
• Termostatlı
• Fırın içi Aydınlatma

Eki Görüntüle 52788

ben de simfer düşünüyorum da.
yoğurt nasıl yapıyor? keki güzel pişiriyor mu..4.fırın değştirişim olacak bubenneyaptımki

Bizde Arçelik MF1300 var.Alalı 10 yıl oldu.Ne rengi sarardı ne de arıza yaptı.Üstelik keki ve böreği çok güzel pişiriyor.Tavsiye ederim.

Mesaj çok eski ama şansımı denemek istedim. Bende de Arçelik 1300 var. Ancak ne kek ne de kurabiyeleri güzel pişiriyor. Nasıl kullanıyorsunuz? Özellikle hamurişlerinde.

Mesaj çok eski ama şansımı denemek istedim. Bende de Arçelik 1300 var. Ancak ne kek ne de kurabiyeleri güzel pişiriyor. Nasıl kullanıyorsunuz? Özellikle hamurişlerinde.
Bende arçelik kullanıyorum canım netten baktım şimdi "mf 48 b " miş. Çok hantal birşey ben daha küçük ufak tefek isterdim ama benimkisi baya büyük. Hamur işlerinde gayet güzel, derecesini ya da zamanını falan mı ayarlamada sorun var acaba senin?

Bende arçelik kullanıyorum canım netten baktım şimdi "mf 48 b " miş. Çok hantal birşey ben daha küçük ufak tefek isterdim ama benimkisi baya büyük. Hamur işlerinde gayet güzel, derecesini ya da zamanını falan mı ayarlamada sorun var acaba senin?

Bence fırının kendisi sorunlu. Kekler dümdüz, kurabiye ve poğaçalar asfalt kıvamında, yemekler de1 saatten önce pişmiyor. Illallah ettim bu fırından valla. Şamdan 1004 model dönerli davul fırın aldım yakın zamanda onunla yapıyorum şimdi keki böreği yemeği.

Back
X