Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Mini fırın tavsiyeleriniz nelerdir?

edasumer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
9
0
36
İzmir
Merhaba kızlar. Ben iyisinden bir mini fırın almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim. Daha önce luxel börekçi kullandım ancak pek memnun kalmadım çünkü fırını 3. çalıştırmamda bozuldu. Aslında bosch marka mini fırın almayı düşünüyorum ama iç hacmi bana çok ufak göründü. Kullananlar daha iyi bilir elbette belki bana öyle gelmiştir.
Önerilerinizi bekliyorum kızlar.

benim evimdeki tüm beyaz eşyalarım arçelik çok memnunum.3.5 yıldır 1 kez olsun sorun
yaşamadım. marka olarak önerimdir.

hem mikrodalga hem buharda pişirici hem ışıkla pişirme hem de ızgara özelliği olan lg mp9298fsd modelini tavsiye ederim sana. inan verdiğin paraya değiyor. kullanıyorum ve çok memnunum başlık açtım bu konuda incelemeni tavsiye ederim. sorun olursa cevaplayabilirim.

ben komple ev düzdüğüm için çok pahalısına kaçmayayım diyerek simfer den aldım. 160 tl ye
çok kararsızdım ıyı mıdır kotu mudur dıye dusunurken kullanan bır abla cok memnun oldugunu,hem yuvarlak hemde dörtgen tepsısının daha buyuk oldugunu ama dıger fırınlardan daha fazla yer kaplamadıgını soyledı(fırını gordugum ıcın bunda hemfıkırım kendısıyle) setustu ocagınıda bu markadan aldıgını ve az paraya çok iş hallettıgım için dogru bır karar verdıgımı soyledı. ben henuz kullanmadım minifırınımı..

ben komple ev düzdüğüm için çok pahalısına kaçmayayım diyerek simfer den aldım. 160 tl ye
çok kararsızdım ıyı mıdır kotu mudur dıye dusunurken kullanan bır abla cok memnun oldugunu,hem yuvarlak hemde dörtgen tepsısının daha buyuk oldugunu ama dıger fırınlardan daha fazla yer kaplamadıgını soyledı(fırını gordugum ıcın bunda hemfıkırım kendısıyle) setustu ocagınıda bu markadan aldıgını ve az paraya çok iş hallettıgım için dogru bır karar verdıgımı soyledı. ben henuz kullanmadım minifırınımı..

güle güle kullanın ama bazen pahalıya kaçmamayım derken aldığımız ürünler daha pahalıya gelebiliyor. daha önce kısa süre içinde 2 defa mikrodalga almak zorunda kaldım... ikisinin toplam fiyatı inanın iyi bir üründen daha pahalıya mal oldu bana... en son ise bahsettiğim lg mp9289fsd model fırını aldım. şu an çok çok memnunum. doğru karar verdiğimi düşünüyorum. fırın konusunda ve diğer beyaz eşyalarım konusunda

haklısınız ilk etapta olmazsa olmaz diyerek eksık kalmasın düşüncesiyle küçük eşyalarımı daha uygun fiyatlı seçmeye çalıştımki buzdolabı çamaşır mk. vs gibi daha büyük demirbaş eşyalarımı kaliteli almak için... daha sonra zaten ankastre olaylarına giricem allah nasip ederse. bir yanda evin kredisi.. bir yanda eşyalar olunca epey büktü belimizi. umarım hepimiz memnun kalırız pahalısındanda ucuzundanda. 3 kuruş bile olsa aldığımız ürünler para kolay kazanılmıyor..
:1:

haklısınız. ilk başta alırken eşyaları elbette en pahalısını alamıyoruz. zaman geçtikçe çok daha iyileri ile yenileme fırsatımız oluyor sonuçta. amin kazasız belasız güle güle kullanalım :)

annem yüzbaşığlununkini kullanıyor, çok da memnunuz,hazirands düğünüm var,ilk başta kirada oturcağımız için ben de çeyizime mini alıcam kendi evimize kısmet artık :1.

Merhaba kızlar. Ben iyisinden bir mini fırın almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim. Daha önce luxel börekçi kullandım ancak pek memnun kalmadım çünkü fırını 3. çalıştırmamda bozuldu. Aslında bosch marka mini fırın almayı düşünüyorum ama iç hacmi bana çok ufak göründü. Kullananlar daha iyi bilir elbette belki bana öyle gelmiştir.
Önerilerinizi bekliyorum kızlar.[/QUOTE

CANIM BENCE SİMFER 42LİTRE MİNİFIRININI TAVSİYE EDERİM. YUVARLAK VE DİKDÖRTGEN TEPSİLERİ BÜYÜK. BENİM KULLANDIĞIM FIRINIMIN ARKA TARAFI YUVARLAK DIŞARI ÇIKIK BUNDAN HACMİ GENİŞLETİLMİŞ.

Back
X