Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bosch um mini fırınları sizce nasıl kullanan var mı beyaz eşyalarımı aldım bıtek fırın kaldı mini fırın alacagım ama residansı gizli olsun istıyorum ısıtıcı açık olunca bazı yerlerını yakıyor bazı yeri beyaz kalıyor dengeli olması için o ızgaranın rezidansın gızlı olması gerek ama yok o şekilde sanırım turbo olan küçük fırınlarda var mı acaba tavsiyelerinizi bekliyorum
canım aynısından var ben de 4 senedir kullanıyorum güzel ama ısısı düşük sanki. geç pişiriyor ve ısısı eşit dağılmıyor.fırın çok kullanırım ben, ama fırının pişirmesini öğrenince güzel yani sorun yok ama dediğim gibi geç pişiriyor .