• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mini ıvf

demirkol11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
2
0
1
48
43 yaşındayım ve 2 tüp bebek denemem başarısız oldu ikisi de klasik tüp bebek uygulaması idi....mini ıvf denen yöntem benim yaş grubuma daha uygun diye okudum doğru mudur ? ankarada yaşıyorum mini ıvf yöntemini uygulayan bir merkez var mıdır
teşekkürler

43 yaşındayım ve 2 tüp bebek denemem başarısız oldu ikisi de klasik tüp bebek uygulaması idi....mini ıvf denen yöntem benim yaş grubuma daha uygun diye okudum doğru mudur ? ankarada yaşıyorum mini ıvf yöntemini uygulayan bir merkez var mıdır
teşekkürler
Merhabalar ; 43 yaş ve
teşekkürler

Merhabalar ;Bayan yaşı arttıkça hataya yatkın yumurtalar ve genetik anormal embriolarda artış olmaktadır. Bu bağlamda genetik taramalı ( CGH) tüp bebek en doğru yol olmaktadır.
Ve hızlı hareket etmekte fayda vardır. ( yaşınız 43 olduğu için zaman sizin için önemlidir.)Genetik analiz için 3. günde en az kalıtelı 7 embrioya ihtiyac vardır. Eğer 3. gün bu sayının altında embrio var ise( yasınız nedenı ıle yumurtalık rezerv dusuklugu nedenı ıle tekrar eden tup bebek denemelerı ıle embrıo dondurarak saklama yapılması faydalı olucaktır.) bu embriolar dondurularak 3. gunde saklanıp bu sayıya ulasana kadar tekrar eden tup bebek denemesi yapmak faydalı olur. Sizin durumunuzda mini tüp bebek yöntemi önermemekteyiz. Embrio transfer öncesi histeroskopi ile rahim içini kamera siztemi ile kontrol etmek faydalı olucaktır. Bol şans dilerim.

Back