Elektrikli Mutfak Aletleri mini -midi fırın tavsiyesi

Termikel
Dolu dolu 6 yıldır kullanıyorum, taş gibi maşallah.
Her türlü şeyi çok güzle pişirebiliyor, çok memnunum.
Tembellikten yemekleri kontrol ederken kapağının üzerine koyarak baktığım için ağırlıktan kapağı gevşedi, tutmaz oldu.
Eşim bir çeşit kilit ayarladı çevirerek açılıp kapanıyor onu fırına monte etti, o şekilde kullanıyorum hala.

bende bu konuyu araştırıyorum 2 haftadır ben boch siemens ve simfer arasından seçim yapıcam ama bir türlü karar veremedim siemens ve boch birbirinin aynı fiyatta gri olan 390 beyaz 340 ama beyazda tavuk çevirme özelliği yok ve ikiside 25 litre fansız ve ışıksız
simferin fiyatları 290-200 arası litreye göre değişiyo ama simfer büyük 42 litre fanlı. beyaz eşya şans işi ben boch istiyorum ama fansız olması aklımı karıştırıyo birde ışığı yok tabi fan çokmu gerekli acaba hiç fanlı fırın kullanmadım bilemiyorum

Ben Bosch HKP-110120 Midi Fırın aldım ama daha kullanmadım.Hiçbir şeyi araştırmadan almam tabi fırın konusunda da araştırdım bir kaç olumsuz yorumun dışında iyi yorumlar duydum.İnşallah iyi çıkar

electrolux tavsıye ederımm minisini midisini bilemıcem ama bu markanın normal fırını cok guzel

yorumlarınız için tşk ederim kızlar.. Bütün küçük ev aletlerimi arçelikten aldım.A rçeliğin mini fırınını kullanan yokmu ?

blue house var bende .çok ta memnunum , 2 kat çokta güzel pişiriyor , turbo fırınımı hiç kullanmıyorum artık büyük geliyor bu hem hızlı pişiriyor hem güzel kızartıyor, dışı mor benimkinin. fiyatı da uygundu 1 yıldır kullanıyorum.

sakına sakın luxcel börekçi alma ben o hataya düştüm aldım fırın yemeklerini çok seven biri olarak beni fırında yemek pişirmekten soguttu çünkü pişmiyor karnıyarığı bile tencerede pişirir oldum o sebeple kendisini balkondan atıp yerine bosh marka midi fırın almayı düşünüyorum

bunu öğrendiğim iyi oldu. annem ondan al al diyordu :)

bu konuda sana katılıyorum canım bizim evde de var luxel birtane kabarmış kek yapıp afiyetle yiyemedik hep söndürüyor kekleri ...
ben evime almam doğrusu :) belkide bizim börekçide sorun vardır bilemıyorum

Merhaba,
Ben de midi fırın almak istiyorum. Ama çok büyük olsun istemiyorum. Set üstü ocak kullandığım için alacağım fırın çok önem taşıyor
Araştırma yaptım Termikel de karar kıldım gibi görünüyor fakat sizlerin de yorumunu almak isterim.
Benim gini yeni evli, mutfakta acemi biri için tavsiyeleriniz lütfen :)
Şimdiden teşekkürler,
Bahar

Merhaba,

Ben de mini firin almak istiyorum ama bi turlu karar veremiyorum. Fiyatlar 150-500 tl arasi degisiyor. Genelde Luxell ucuz, Bosch gibi markalar pahali. Bunlarin bir farki var mi biliyo musunuz? Ucuz firinlar da is goruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…