Büyük bir mesele olmasa da aklıma takılan küçük bir şeyi danışmak istiyorum ben.Uzun zamandır elimde olan bir indirim hakkı var bir otel bünyesinde.Ben de bunu sevgilimle kullanmak istiyordum ama zaman ayarlayamıyordum bir türlü onun işinden dolayı.Şimdi kurban bayramı sebebiyle tatil varken bunu kullanmak istiyorum.Doğum günü de ekimde zaten erken bir kutlama , hediye gibi düşündüm yani bu tatili.Bu konuyla ilgili iki tane aklıma takılan şey var fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
1) Otelde aynı odada kalmak için evlilik cüzdanı vs sorulması gibi bir durum var mı gerçekten? Hepsinde standart bir uygulama mıdır yani bu? Bu ilk merak ettiğim nokta.
2)Sonrasında ise gidebileceğimiz yerlerden bir tanesi İzmir/Alsancak diğeri ise Muğla/Dalaman.İki yerde de daha önce bulunmadığım için hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım.Giden,beğenen, yaşayan , tatil yapan kısacası fikir verebilecek olan varsa çok çok iyi olur.
Mini sorunun ilkinie cevap veriyorum hayır evlilik cüzdanı şart değil.sadece kimlikleriniz yeterli.
Dalamanı daha beğenmiştim gerçi alsancağa iş için gidip kısa kalmıştım pek kıyas yapamayacak gibiyim.
Hayır sorulmuyor.Eskiden zina suç sayıldığı için evlilik cüzdanı şartı vardı.artık suç olmadığı için böyle bir şeyi sormazlar.sadece zorunluluk gereği otelde o gece konaklayanların kimlik bilgilerini jandarma yada polise bildirirler.haberin olsun:)
Hayır sorulmuyor.Eskiden zina suç sayıldığı için evlilik cüzdanı şartı vardı.artık suç olmadığı için böyle bir şeyi sormazlar.sadece zorunluluk gereği otelde o gece konaklayanların kimlik bilgilerini jandarma yada polise bildirirler.haberin olsun:)