Mini tüp bebek yöntemi ile tedavi görenler...

canım ben baya bi stresli dönem geçirmiştim ve fsh 175 lere çıkmıştı.geçen şu 4 ay içinde bi 22 oldu şuansa hastalığımın 2.günü 43 çıktı.biesteron kullanıyorum

Merhabalar,2 yumurtam döllenmeye bırakıldı..Yarın döllenip döllenmedikleri konusunda bilgi verecekler...

rabbim kuzularını sana bağışlasın....... rahimindeki sorun neydı özel değilse tabi anlatabilirmiisinn..

üzüldüm fakat kuzuların var rabbim onlara sağlıklı güzel ömürler versin...

Malesef döllenme gerçekleşmemiş.

çok üzüldüm:50:ne denir şimdi bilmiyorum ki:26:inş emeklerin boşa gitmez arkadaşım en kısa zamanda çocuklarına bir kardeş daha gelir.belki moralin bozuk şu an ama birkaç soru sorabilirmiyim sakıncası yoksa??? tekrar deneyecekmisin?bir de hemen transferi sen mi istedin normalde donduruluyorlardı:26:çok soru olmazsa yumurta toplama işlemi nasıl gerçekleşti ben biraz tedirginim de:18:
pazartesi ben de hastaneye gideceğim adet olamadım kendim,bakalım ne diyecek

Son düzenleme:
çok üzüldüm:50:ne denir şimdi bilmiyorum ki:26:inş emeklerin boşa gitmez arkadaşım en kısa zamanda çocuklarına bir kardeş daha gelir.belki moralin bozuk şu an ama birkaç soru sorabilirmiyim sakıncası yoksa??? tekrar deneyecekmisin?bir de hemen transferi sen mi istedin normalde donduruluyorlardı:26:çok soru olmazsa yumurta toplama işlemi nasıl gerçekleşti ben biraz tedirginim de:18:
pazartesi ben de hastaneye gideceğim adet olamadım kendim,bakalım ne diyecek

Transfer aşamasına gelemedik canım..Allahın takdiri böyleymiş..Belki mucize olur yine doğaldan hamile kalırım.. Yumurta toplama işlemi anestezi ile oluyor herkese...

Transfer aşamasına gelemedik canım..Allahın takdiri böyleymiş..Belki mucize olur yine doğaldan hamile kalırım.. Yumurta toplama işlemi anestezi ile oluyor herkese...

inş doğal yolla gelsin meleklerimiz hepimizin ortak isteği:21::21::21:onca çaba,git geller,maddi sıkıntısı,en kötüsü de beklemek ve sonunun hüsran olması insanı o kadar yoruyor ki......o yüzden inş bir mucize seni de beni de tüm isteyen leri de bulur umarım.:16:biliyorum transfer olmamış ama bir öncekinde yazmışsın ya eğer kaliteli döllenselerdi cuma transfer olacaktı diye,ondan sordum:50:

Sağolasın zarif doktorum...Allah ilerde evlendiğinde gönlünden geçtiği gibi seni de ikiz bebeklerle mutlu eder inşallah...:16:

amiinnnn narmikcim :))

şimdi okudum da transfer olmamış çok üzüldüm:(
inşallah kuzularına doğal yoldan kardeş gelir belli mi olur :emir_bebek::emir_bebek::1::1:

inş doğal yolla gelsin meleklerimiz hepimizin ortak isteği:21::21::21:onca çaba,git geller,maddi sıkıntısı,en kötüsü de beklemek ve sonunun hüsran olması insanı o kadar yoruyor ki......o yüzden inş bir mucize seni de beni de tüm isteyen leri de bulur umarım.:16:biliyorum transfer olmamış ama bir öncekinde yazmışsın ya eğer kaliteli döllenselerdi cuma transfer olacaktı diye,ondan sordum:50:

Anestezi ayık olarak yapılıyor ama istersen anestezi ile yaptırabiliyorsun..Ek ücrete tabi oluyor.. Aminnn canım :)

Anestezi ayık olarak yapılıyor ama istersen anestezi ile yaptırabiliyorsun..Ek ücrete tabi oluyor.. Aminnn canım :)

Pardon yaa transfer ayık olarak yapılıyor ama istersen anestezi ile yaptırabiliyorsun.. yazacaktım...Trasnfere de anestezi demişim...:)

Merhaba; Bende 36 yasındayım ve 2,5 senedir henüz hamile kalamadım. Bu mini tüp bebek yöntemi ilgimi cok cekiyor. Benimde amh 0.2 cıktı. Acaba Istanbul da bu yöntemi uygulayan merkezler nereler? Ayrıca deneyen arkadaslar varmı?

Merhabalar..Mini tüp bebek yöntemi ile hamilelik hayalleri kurmaktayım..Daha önceden tedaviyle kavuştuğum ikizlerim var..Rahimdeki bir sorun nedeniyle yeniden hamile kalmam gerekiyor...Tedavim İzmir Kent hastanesinde yapılıyor..Fsh yüksek,yumurtalık rezervim az...Adetin 3. gününden itibaren akşamları günde 1 kez klomen alıyorum..5.gün kontrole gideceğim..Umudum tek embriyo transferi...Bu yöntemle tedavi gören başka arkadaşlar varsa tecrubelerimizi paylaşalım... :49:

Teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun..Diğer tüp bebek yöntemlerine göre mali açıdan baya hesaplı olacağa benzer..Normal tüp bebek 2250 dolar,mini tüp bebek 1750 dolar..İlaçlar hariç tabi...

Çok geçmiş olsun..Daha az ilaç kullanıldığı için yumurtaların daha kaliteli olduğu söyleniyor..Her ay biriktirme yöntemi uygulanıyormuş düşük rezervliler için..

selamlar.. bizde 2005 yılında Ankara'da Anatolia Tüp bebek Merkezinde 2 kez tüp bebek ve 2010 yılında Maya Tüp bebek merkezinde 3.kez tüp bebeğimiiz yaptırdık normalinden ama, maalesef bi sonuç alamadık..hatta ilk iki kez yaptırıdğımızda Bülent Bey 'den çok memnun kaldım ve doktorum sonuçların gayet güzeldi neden olmadı diye söyleyip dile getirdi..

ve simdi bu haberi de yeni duyduk, bu normal tüp bebekte basarı sağlanamıyan kisilerde bu yüksek oranda basarı sağlıyormuss..benimde yumurtalık rezervim az ve kalitesinin yoğunlasmasına uğrasıldıydı.. ve esimin de sperm konusunda birseyler yapıldı..ama yinede sonuç alamadık..

hem maddi açıdan, hem de fazla ilaç kullanılmamasından dolayı, insaAllah bunda bir sonuç alabiliriz... cünkü ilacı çok veripte, birden hormonlara yüklenilmektense, uygun sekilde az az olması daha kaliteyi arttıracağını düsünüyorum..bizleri birden normonlara bağlıyorlar, ve bünye birden kaldırmıyo, birde bütün duygularımız hormonal yönden değisiyo...

birde bu tedavi hangi sehirlerde ve hangi merkezlerde yapılıyor biliyor musunuz ?
bizlere uygun ve yakın olan yerleri tercih etmemiz lazım..
rabbim herkese tez vakitte sonuç alabilmesi dileğiyle..

Son düzenleme:
Allah hepimizn yardımcısı olsun. şu cocuklarını terk edip nasıl gidiyorlar hiç anlamıyorum.biz burda evlat hasretiyle yanarken.
bana da dr klomen verdi adetin 4.günü başla 5 gün sabah öğle akşam 1tane al dedi.pazartesi kontrolüm var eger yumurtalarım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulucam.

haklısın cnmm benimm , inan ki acıyorum o yavrucağaa :85:
nasıl ki bizlerin simdi canı yanıyo, onların da öyle yaptıkları için, ahiret de canları yanacakk :34:
rabbim tüp bebek yaptıranların maddi-manevi yardımcısı olsunn.. amiinnn...

Bu dr.izmir Kent hastanesinde canım..Yumurtan döllenip embriyo haline gelince donduruluyor-muş..Ertesi ay yine elde edilen yumurta döllenlip donduruluyor..Böyle böyle biriktiriliyor-muş....Sonra transfer işlemi..

dondurulma islemlerinde belli bir miktarad ücret alınıyor diye duymustum, peki bunda nasıl olucak o, kaç ay dondurulcakk :26:

dondurulma islemlerinde belli bir miktarad ücret alınıyor diye duymustum, peki bunda nasıl olucak o, kaç ay dondurulcakk :26:

umut81, izmir de kent hastanesinde dr israel aruh yapıyor mini tüp tedavisini. internetten araştırabilirsin. mini tüp .

ayrıca bilimsel bebek izmir diye yazarsan daha mucize bir doğum göreceksin. çok az ilaç alıyorsun. 100-200 tl gibi ilaçlar. hastane 1750 dolar. 35 yaş altına bir embriyo konuyor, kalan yumurta donduruluyor. az ilaç olduğu için az yumurta oluyor. benim ilk opu da döllenme olmadı, 2. opu da 3 embriyo dondurdum, 4 .opu da 1 embiroyo dondurdum. şimdi rahim duvarı ince diye bekliyorum, ilaçla kalınlaşınca transfer olacak. ....

umut81, izmir de kent hastanesinde dr israel aruh yapıyor mini tüp tedavisini. internetten araştırabilirsin. mini tüp .

ayrıca bilimsel bebek izmir diye yazarsan daha mucize bir doğum göreceksin. çok az ilaç alıyorsun. 100-200 tl gibi ilaçlar. hastane 1750 dolar. 35 yaş altına bir embriyo konuyor, kalan yumurta donduruluyor. az ilaç olduğu için az yumurta oluyor. benim ilk opu da döllenme olmadı, 2. opu da 3 embriyo dondurdum, 4 .opu da 1 embiroyo dondurdum. şimdi rahim duvarı ince diye bekliyorum, ilaçla kalınlaşınca transfer olacak. ....

canım bir şey sormak istiyorum yazmışsın ama belki yanlış anlamışımdır.....şimdi bu mini tüp bebekte birden fazla mesa la 2 adet gelişmiş yumurta alma olasılığı oluyormu?

canım bir şey sormak istiyorum yazmışsın ama belki yanlış anlamışımdır.....şimdi bu mini tüp bebekte birden fazla mesa la 2 adet gelişmiş yumurta alma olasılığı oluyormu?

evet birden fazla yumurta gelişiyor. zaten her ay bir yumurtamız olgunlaşıyor ya, bunun yanında 2,3,4 belki daha fazla da gelişiyor. benim bir seferinde 3 yumurta alındı, döllendi donduruldu. bir seferinde 1 yumurta alındı, döllendi donduruldu. bir seferinde yumurta boş çıktı, yani az ama öz oluyor diyelim. şimdi myom ameliyatı oldum, ve beklemedeyim, ayrıca rahim duvarı kalınlaşması için bekliyorum. ben myom ameliyatı olacağım için dondurttum, yani bir engel yoksa zaten hemen transfer ediliyor.. ya da yumurta rezervi az diye veya menapoz tehlikesi varsa, bir müdddet embriyo biriktirip sonra arka arkaya beklemeksizin transfer ettirilebilir..

evet birden fazla yumurta gelişiyor. zaten her ay bir yumurtamız olgunlaşıyor ya, bunun yanında 2,3,4 belki daha fazla da gelişiyor. benim bir seferinde 3 yumurta alındı, döllendi donduruldu. bir seferinde 1 yumurta alındı, döllendi donduruldu. bir seferinde yumurta boş çıktı, yani az ama öz oluyor diyelim. şimdi myom ameliyatı oldum, ve beklemedeyim, ayrıca rahim duvarı kalınlaşması için bekliyorum. ben myom ameliyatı olacağım için dondurttum, yani bir engel yoksa zaten hemen transfer ediliyor.. ya da yumurta rezervi az diye veya menapoz tehlikesi varsa, bir müdddet embriyo biriktirip sonra arka arkaya beklemeksizin transfer ettirilebilir..

harika bir şeymiş bendede rezerve azlığı var 4. denemem olacak bayadırda araştırıyordum bundan sonraki tedavim kesinlikle bu olmalı cevabın için çok teşekkürederim canım..

Back
X