- Emoji Skoru
- 1.049
- Puanlar
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HANGİ HASTANE MEMUN MUSUNUZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA FOTOGRAF PAYLAŞMANIZ MÜMKÜN MÜ RİCA ETSEK.Ben yaptıralı 8 gün oldu
Liplift
Göz kapağı ve kaş kaldırma
Hee birde yağ enjeksiyonu Yapıldı
Yukarı asılı hissi dışında rahatsız eden bişey olmadı şimdilik. Morarma ağrı falan olmadı. 1 gece hastanede kaldım genel anesteziden uyanmak zorladı beni
İnstagram hesabımdan hikayelerde paylaşıyorum. Biraz zaman geçsin reels yapıp paylaşırım sanırım her şeyi.HANGİ HASTANE MEMUN MUSUNUZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA FOTOGRAF PAYLAŞMANIZ MÜMKÜN MÜ RİCA ETSEK.
Merhaba lokal anestezinin acılı olduğunu yazmışsınız dayanamayacak kadar bir acı mı ilk iğneden sonra diğer iğneleri hissetmeden uyuşmuyor mu her iğne de mi aynı acıyı çektiniz ? Size saçma gelecek ama lokal ile genel anestezi arasında ciddi fiyat farkı var bu yüzden soruyorum. Ayrıca mini yüz germede çene tarafında düzelme oldu mu benim doktorum çene tarafında bir düzelme olmaz dedi. Ve son olarak şuan hâla memnunmunuz cevap yazarsanız çok mutlu edersiniz beni*GÜNCELLEME
10 Mayıs anneler gününde çekilen resmimi paylaşıyorum.
Kendi telefonumla bizzat kendim çektim.
6 Ay oldu ameliyat olalı ve hala çok memnunum.
Tek değişiklik alın ve kaş arası bölgeme 1 ay önce botox yaptırdım onun dışında sadece makyaj var :)
Ben açıkcası zaman zaman boynumdan tam memnun değilim ancak eski resimlerime baktığımda bariz farkı görebiliyorum. Ameliyat sonrası biraz sarktı boynum yeniden ve moralim buna bozuldu. İlerdi boyun gerdirme yaptırmam gerekecek dümdüz olması için.
Resim paylaşmamı isteyen oldu. Umarım daha net fikir sahibi olursunuz.
Sevgiler
Merhaba ben 04 Kasım 2025 Salı günü öğlen saatlerinde (ne kadar detaycıyım) Lokala anestezi ile mini yüz germe ameliyatı oldum. Uzun zamandır yapmak istediğim ama cesaret edemediğimden hep başka araştırmalara girdim. ( sıvı yüz germe, saten yüz germe, Ultherapy vs vs)
Mini yüz germe olmadan saten yüz germe denedim 10 seans hiç bir faydası olmadığı gibi paramdan oldum. Diğerlerine adım atmadım sadece araştırdım ve araştırmalarımın sonucunda ameliyattan başka çözümün olmadığına karar verdim.
Söylede bilgi vermek isterim, 1.5 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Toplamda 41 kg verdim (41 kere maşallahınızı alırım) İnanılmaz zor bir süreçti ama sonuç aldım. Tabi bu kadar kilo vermenin karşısında bu kadar sarkma olacağını tahmin etmedim edemedim. Neyse uzun lafın kısası bu kadar kilo vermenin sonucunda ne yazıkki alt yüzümde, kollarımda ve bacaklarımda sarkma oldukilo vermem harikaydı ama sarkmaların beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmedim.
Yüzüm de özellikle boynum bildiğiniz hindi boyunu oldu. Bu arada yaşım 55 az da olsa sarkmalarım vardı ama bu kilo verme olayından sonra 80 yaşındaki bir kadının boynu gibi oldu (annem 80 yaşında onun bile boynu bu kadar sarkık değildi ve bana çok üzülüyordu)
Neyse artık gelelim sadede sonuçta bir sürü doktordan bilgi aldım görüştüm. Fiyatla bildiğiniz uçmuş. Her doktor farklı bir şey söylüyor ve verdikleri rakamlara bakarsa bir ev depozitosu bırakmam gerekiyordu. Moralim artık yerlerde ama araştırmaya devam.
Sonra Bağdat Caddesinde bir doktor buldum, Dr. Fatih Söylemez. Dedim cadde de bir doktor onunda fiyatları uçuktur ama bir şey beni itti ve randevu alıp Eylül de gittim.
Çok tatli sakin bir doktor ve inanılmaz ilgilendi benimle. Bana mini yüz germe den bahsetti ve muayenede sonra benim bunun için uygun olduğumu ve sonuçlardan çok memnun kalacağımı söyledi. Genel anestezi istemediğimden lokal ile yapılıyor dediğinde ve bana yapılan hastaların resimlerini gördükten sonra ( hepsi naturel bir görüntü) dedim tamam ben Fatih bey ile bu operasyonu olacağım.
Biraz evvel çektiğim iki resimi paylaşacağım sizinle, operasyon günüde sayarsak 4. günüm oluyor. Şu an ki görüntü ile şiş, hafif morluklarım ve dikişlerimin alınmamasına rağmen, görüntüden oldukça memnunum.
Sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş. Toplamda 2 saat 45 dk sürdü. Bitiğindede gayet iyidim hemen ayağa kalkıp arkadaşımla beraber arabaya kadar sorunsuz yürüdüm.
Merhaba lokal anestezi ile mi oldunuz ve hala memnunmusunuz görüntünüzden bende düşünüyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurumMerhaba bende 19 kasimda oldum ameliyat ama hala cok ödemim var.ben ilk hafta asir ôdemliydim sizinkingibi degil 4,haftaya girdim hala bant hissi gerilme hissi ve dalgali ödemim var size derin planmi yapildi?suan ne durumdasiniz
Özelden size detaylı yazdım :)Merhaba lokal anestezi ile mi oldunuz ve hala memnunmusunuz görüntünüzden bende düşünüyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Bu mesajlarınızı ancak bugün gördüm kusura bakmayın özelden yazdıklarınız oradan detaylıcı yazdım size.Merhaba lokal anestezinin acılı olduğunu yazmışsınız dayanamayacak kadar bir acı mı ilk iğneden sonra diğer iğneleri hissetmeden uyuşmuyor mu her iğne de mi aynı acıyı çektiniz ? Size saçma gelecek ama lokal ile genel anestezi arasında ciddi fiyat farkı var bu yüzden soruyorum. Ayrıca mini yüz germede çene tarafında düzelme oldu mu benim doktorum çene tarafında bir düzelme olmaz dedi. Ve son olarak şuan hâla memnunmunuz cevap yazarsanız çok mutlu edersiniz beni
çene hattında düzelme olmicaksa mini yüz germede ki amaç ne acaba. derin mi öneriyor.Merhaba lokal anestezinin acılı olduğunu yazmışsınız dayanamayacak kadar bir acı mı ilk iğneden sonra diğer iğneleri hissetmeden uyuşmuyor mu her iğne de mi aynı acıyı çektiniz ? Size saçma gelecek ama lokal ile genel anestezi arasında ciddi fiyat farkı var bu yüzden soruyorum. Ayrıca mini yüz germede çene tarafında düzelme oldu mu benim doktorum çene tarafında bir düzelme olmaz dedi. Ve son olarak şuan hâla memnunmunuz cevap yazarsanız çok mutlu edersiniz beni
İçeride ki dokulara müdale ettiğini söyledi yani sadece fazla deriyi almakla kalmıyor buda benim bildiğim kadarıyla derin plan yüz germe demek ( araştırmalarda öyle gördüm) ama sadece yanağım da etki ettiğini söyledi mesela aynada yüzümü yukarı çekip ameliyat ile böyle olacak ama cilt estetiği için bu hale (yarısına kadar indirip) gelecek dedi. Çene tarafında biraz sarkıklık var benim orayı gösterdim hayır oraya etki etmez dedi çok karıştı kafamçene hattında düzelme olmicaksa mini yüz germede ki amaç ne acaba. derin mi öneriyor.
İçeride ki dokulara müdale ettiğini söyledi yani sadece fazla deriyi almakla kalmıyor buda benim bildiğim kadarıyla derin plan yüz germe demek ( araştırmalarda öyle gördüm) ama sadece yanağım da etki ettiğini söyledi mesela aynada yüzümü yukarı çekip ameliyat ile böyle olacak ama cilt esnediği için bu hale (yarısına kadar indirip) gelecek dedi. Çene tarafında biraz sarkıklık var benim orayı gösterdim hayır oraya etki etmez dedi çok karıştı kafam
ORTA YÜZ GERMEDEN BAHETMİŞ SANIRIM. AMA ÇENEYE NASIL ETKİ ETMİCEK BENDE ANLAMADIM.İçeride ki dokulara müdale ettiğini söyledi yani sadece fazla deriyi almakla kalmıyor buda benim bildiğim kadarıyla derin plan yüz germe demek ( araştırmalarda öyle gördüm) ama sadece yanağım da etki ettiğini söyledi mesela aynada yüzümü yukarı çekip ameliyat ile böyle olacak ama cilt estetiği için bu hale (yarısına kadar indirip) gelecek dedi. Çene tarafında biraz sarkıklık var benim orayı gösterdim hayır oraya etki etmez dedi çok karıştı kafam
Merhaba evet lokal anestezi oldum memnunum ama daha iyi olabilirdi.cok gergin değilim boyun çizgilerim belirgin .ödem 6.ayda daha yeni indi benim.yazın olmak pek iyi olmaz gibi .ameliyat kolay ama iyileşme süreci uzunMerhaba lokal anestezi ile mi oldunuz ve hala memnunmusunuz görüntünüzden bende düşünüyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum
İnstagram hesabım yasak mı vermek bilmiyorum ama aylenizin_influenceri hikayelerde ve öne çıkanlarda bütün süreç varHANGİ HASTANE MEMUN MUSUNUZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA FOTOGRAF PAYLAŞMANIZ MÜMKÜN MÜ RİCA ETSEK.