• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini Yüz germe lokal anestezi

Çok güzel olmuş..Ben de izmir için bakıyorum..sömestr tatilinde planlıyorum..önce mini yüz germe,sonrasında göz kapağı düşünüyorum..
Teşekkür ederim. Sadece aklınızda bulunsun bazı doktorlar sanırım sadece deriyi gerip derin plan yapmıyorlarmış. Yani doktor araştırırken bunu sormayıda ihmal etmeyin çünkü derin plan mini sayesinde uzun süreli kalıcı oluyormuş yoksa kısa süre sonra sarkıyormuş. Benim doktorum derin plan olduğundan 8-10 sene gidiyor dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun🌸

Teşekkür ederim. Sadece aklınızda bulunsun bazı doktorlar sanırım sadece deriyi gerip derin plan yapmıyorlarmış. Yani doktor araştırırken bunu sormayıda ihmal etmeyin çünkü derin plan mini sayesinde uzun süreli kalıcı oluyormuş yoksa kısa süre sonra sarkıyormuş. Benim doktorum derin plan olduğundan 8-10 sene gidiyor dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun🌸
İzmirde Rahmi evinç'i düşünüyordum..onun ki derin plan değil galiba..dediğiniz gibi klinikte yapıyormuş,derin olan olan ameliyat ortamı gerektirmez mi acaba?sizinki İstanbul muydu?

Back