Minibüste taciz:57:

[ı]merhaba kızlar sinirlerim cok bozuk size özetle anlatayım ben bugun hastaneye
gitmek üzere g.mahlesinden g. Smetine gittim:10: Işlemlerimi halletim eve dönmek
üzere minibüse bindim okul cıkıs saati oldugu için ögrenciler yogunluktaydı
hani bilirsizinz minibüslerin arkasında sırtınızı yaslamak için tekli bir koltugun önü vardır
ben orda durdum 14 yasların mavi gözlü kumral saclı bir cocuk bir kız cocugu bindi
arkasından 45li yaslarda temiz giyimli bir adam neyse kız yanıma geldi minibüs haraket etti minibüs haraket ettikce
adam kıza yaklasmaya basladı en son bildğin iki koluyla camın ordaki tutacagı tutup kızın arkasında durdu bildiğin sıkıstırdı:47: Ben babasıdır dedim art nietli düşünmemek için bi an kolu yüzüme carpınca kızın agladıgını gördüm birden jeton düştü kıza döndüm babanmı abinmi hayır tanımıyorum dedi aglıyarak ben tabi dayanamdım adama birden saldırdım :41:o sinirle basladım tıklım tıklım minibüste agzıma geleni saymaya edepsiz vs :41:kızı hemen bir genc yer verdi kız gecti adamıda arababadan kovdular:4: Böyle durumları cogu kadın yasıyoruz ve sanki ayıbı yapan biz gibi susuyoruz :50:yada görmezden geliyoruz:50: Böylece böyle adi insanlıktan uzak kişiliksizlerin ekmegine yag sürüyoruz :47:sizdene ricam böyle bir durumda sesiz kalmayalım evlatlarımızı kadınlarımızı genc kızlarımızı böyle hayvanlardan koruyalım...[/ı]

ay sinir bastı beni.

şerefsiz adi köpek. havyan herif. :47::47::47::47::47::47:

Back