Minicik goguslerim cok uzuluyorum

Iyi aksamlar hanimlar paylasmak istedigim derdim kucucuk olan goguslerim. Ben vucut,yapisi iri bir kadinim 172 boy birazda topluyum 25 yasimdayim ve goguslerim o kadar kucuk ki avucumu bile doldurmuyor sag gogsum. Sol gogusum sag a gore birazcik buyuk. Tesetturlu biriyim yani buna mukabil disarida ya da erkeklerin bulundugu ortamlarda vucud hatlarimi belli etmeyecek kiyafetler giyiyorum ve esarbimida gogusletimin ustune getiriyorum(tesettur icin tabi ki) ama banyoda, ayna karsisinda gorunce kendimi ozguvenim yerlerde surunuyor kadinlar arasinda tesettursuz kiyafetler icinde de guvenim Yok goguslerim yuzunden belimde cok bicimsiz kaliyor dolgulu sutyenler bile biraz dolgun durmasi icin yetmiyor cok uzuluyorum .estetik kesinlikle dusinmuyorum. Tavsiyelerinizi yazmanizi rica ediyorum.simdiden tesekkurler
Pamuk koy ya da estetik

Yahu dusunsene memenin sarkma rusku yok.sutyen dedi yok ohhh keyf
he nezaman evlenince cocuk mocuk illeki buyur dert etme hemde tam ideal kuvama gelir
Gecen bi bayan arkadasimun memeletinu bosalttilar kanserdu hemde ne iri memeletu vardi dusunsene ne tramva:(ben bile okadar etkilendimki gerzamn dua ediyorum sukur galimize rabbi. Mememizin yoklugunu gostermesin

Arkadasim benimde cok kucuktu esim hic sorun etmiyo sende sorun etme hem Allah istedi oyle yaratti neyapakim ya hic olmasalardi veee bi tane cocuk olunca hemen buyuyorlar

Iyi aksamlar hanimlar paylasmak istedigim derdim kucucuk olan goguslerim. Ben vucut,yapisi iri bir kadinim 172 boy birazda topluyum 25 yasimdayim ve goguslerim o kadar kucuk ki avucumu bile doldurmuyor sag gogsum. Sol gogusum sag a gore birazcik buyuk. Tesetturlu biriyim yani buna mukabil disarida ya da erkeklerin bulundugu ortamlarda vucud hatlarimi belli etmeyecek kiyafetler giyiyorum ve esarbimida gogusletimin ustune getiriyorum(tesettur icin tabi ki) ama banyoda, ayna karsisinda gorunce kendimi ozguvenim yerlerde surunuyor kadinlar arasinda tesettursuz kiyafetler icinde de guvenim Yok goguslerim yuzunden belimde cok bicimsiz kaliyor dolgulu sutyenler bile biraz dolgun durmasi icin yetmiyor cok uzuluyorum .estetik kesinlikle dusinmuyorum. Tavsiyelerinizi yazmanizi rica ediyorum.simdiden tesekkurler
şimdi doktora gidiyorsun. sonra eger gercekten küçükse yapısal birşey degilse ki zamanla büyüyebilirlerde. neyse doktora gittin hormonm testi istiyorsun. eger hormon testin normal cıkarsa yapılacak tek şey silikon oluyor.
büyüme hormonu yanlış degilsem bir sorun varsa ona göre ilaç veriyorlar gögüslerin büyüyor :)
dahiliye doktora git o seni yönlendirir.

içini rahatlatıcaksa benimki de küçük :KK37:
boyunuz da uzun bence dert etmeyin. dert ediyorum yapamıyorum derseniz de estetik tek çare gibi.
bazı arkadaşlar çay felan içiyordu. bir de benim arkadaşım sırt üstü yatıp dambılları alıp yukarı doğru kaldırıyordu. ben de birkaç defa yapıp aman diye sıkıldım.
hee öyle dambıl yapında iyice kücülsünler :KK70: teyy allahım yaa

Benımkıde küçük gayette begenıyorum :)) Mıncıklarımı eşimde bayılır :D

D. Kontrol hapı büyütüyor benmkiler silikonlu gibi oldu
Bir de ağırlık çalışmak büyütüyor tecrübeyle sabit:cool:

Büyük olması da dert. valla hamile kalınca iyice büyüyor valla holstein modunda gezmekten iyidir canım. hiiç dert etme.

evlenip anne olunca büyüyor canım küçük büyüyor çaresi var da büyük olan kendiliğinden küçülmüyor şanslısın şekerim ne üzülüyon beğenmiyorsan benimkileri sana vereyim sen de banaa:))))

Back
X