Miniğim ameliyatta, zaman geçmiyor

ferb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.523
4.219
333
Allah dermansiz dert vermesin 2.5 yaşındaki oğlum geniz eti ameliyatında. Zaman geçmiyor bir türlü. İyi sayılırım ama doğal olarak biraz da gerginim tabi. Ailem dahil çoğu kişiye haber vermedim ki bu süreçte telefon konuşmaları ile uğraşmayayım diye. Ama bakıcım tüm tanıdık, konu komşuna söylemiş. Çocuğu oyalarken geçmiş olsun telefonları susmuyor. Biri ile isteksiz konuşmak zorunda kaldım. Yapabileceğimiz birşey var mı diye sormuşlar. Bende şakayla karışık seni aramayı bırakıp, bana yardımcı olmana mani olmazlarsa çok yardımcı olurlar dedim. Telefonun sesini kapattı sonunda şükür.
Şimdi hala bekliyorum. Ameliyattan gelen her ayak sesi yüreğimi ağzıma getiriyor. Az kaldı. Haber gelir. Bekliyorum....

öncelikle geçmiş olsun. insanlar doğal olarak ögrendiklerinde geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı dıye aramak isterler bu cok normal.bu durumda kalp kırmaya gerek yok bence. bende cok kucuk yasta geniz eti amelıyatı oldum cok basit bir amelıyat. acil şifalar

Allah dermansiz dert vermesin 2.5 yaşındaki oğlum geniz eti ameliyatında. Zaman geçmiyor bir türlü. İyi sayılırım ama doğal olarak biraz da gerginim tabi. Ailem dahil çoğu kişiye haber vermedim ki bu süreçte telefon konuşmaları ile uğraşmayayım diye. Ama bakıcım tüm tanıdık, konu komşuna söylemiş. Çocuğu oyalarken geçmiş olsun telefonları susmuyor. Biri ile isteksiz konuşmak zorunda kaldım. Yapabileceğimiz birşey var mı diye sormuşlar. Bende şakayla karışık seni aramayı bırakıp, bana yardımcı olmana mani olmazlarsa çok yardımcı olurlar dedim. Telefonun sesini kapattı sonunda şükür.
Şimdi hala bekliyorum. Ameliyattan gelen her ayak sesi yüreğimi ağzıma getiriyor. Az kaldı. Haber gelir. Bekliyorum....
Geçmiş olsun :KK200:

öncelikle geçmiş olsun. insanlar doğal olarak ögrendiklerinde geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı dıye aramak isterler bu cok normal.bu durumda kalp kırmaya gerek yok bence. bende cok kucuk yasta geniz eti amelıyatı oldum cok basit bir amelıyat. acil şifalar
Evet haklısınız. Cok tepkili söylemedim zaten. Çok teşekkür ederim

Kendini rahat tut, Allah dermansız dert vermesin herşey ıyi geçecek inşallah.

Evet bu endişeli halinizle sizi arayanların canım demesi bile size dokunuyor olabilir, kimse ile konuşmak istemiyor olabilirsiniz.
Telefonunuzu sessize alın müsait bi anınız da herkese dönüş yaparsınız.
Sonuçta onlar da sizi bi ihtiyacınız var mı diye ıyi bir niyetle arıyorlar

Geçmiş olsun umarım ameliyat başarılı geçer doktorun ismini unutmayın çünkü annemin göz kapak ameliyatı geç vakit ssk hastanesinde o akşam bebek dahi 6 yaş grubuna kadar 7 geniz amelşyatı gerçekleşmişti, ama sonra eve gönderilen çocuklardan bir tanesinin kanaması geçmeyince tekrar hastaneye girişi yapılmadı diye epey kavgalar bağrışmalar olmuştu, kadın zorla hastaneye girişi gerçekleştirdi ki
Bende o akşam hastane personeline sinirlenmiştim nedeni de ameliyatı yapan doktor yok diye başka doktor onun sorumluluğunu alamazmış! 😡
Kadında açmış ağzını yummuş gözünü demiş ki eğer çocuğum ölürse kanamadan hepinizi mahkeme veririm! Sonra hastaneye giriş yapıldı, sanırım doktoru gelmişti

Kendini rahat tut, Allah dermansız dert vermesin herşey ıyi geçecek inşallah.

Evet bu endişeli halinizle sizi arayanların canım demesi bile size dokunuyor olabilir, kimse ile konuşmak istemiyor olabilirsiniz.
Telefonunuzu sessize alın müsait bi anınız da herkese dönüş yaparsınız.
Sonuçta onlar da sizi bi ihtiyacınız var mı diye ıyi bir niyetle arıyorlar
Teşekkür ederim. Ben zaten pek kimseye haber vermedim. Bakıcımı arayan çok:)

Çok teşekkür ederim. Şuan kucağımda. Bir ağlayıp, bir uyuyor. Kendinde değil. Elinde ki damar yolunu söküp atmaya çalışıyor. İşim zor gibi...
Dondurma sevmez ki 😔

Back
X