Geçmiş olsunAllah dermansiz dert vermesin 2.5 yaşındaki oğlum geniz eti ameliyatında. Zaman geçmiyor bir türlü. İyi sayılırım ama doğal olarak biraz da gerginim tabi. Ailem dahil çoğu kişiye haber vermedim ki bu süreçte telefon konuşmaları ile uğraşmayayım diye. Ama bakıcım tüm tanıdık, konu komşuna söylemiş. Çocuğu oyalarken geçmiş olsun telefonları susmuyor. Biri ile isteksiz konuşmak zorunda kaldım. Yapabileceğimiz birşey var mı diye sormuşlar. Bende şakayla karışık seni aramayı bırakıp, bana yardımcı olmana mani olmazlarsa çok yardımcı olurlar dedim. Telefonun sesini kapattı sonunda şükür.
Şimdi hala bekliyorum. Ameliyattan gelen her ayak sesi yüreğimi ağzıma getiriyor. Az kaldı. Haber gelir. Bekliyorum....
Evet haklısınız. Cok tepkili söylemedim zaten. Çok teşekkür ederimöncelikle geçmiş olsun. insanlar doğal olarak ögrendiklerinde geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı dıye aramak isterler bu cok normal.bu durumda kalp kırmaya gerek yok bence. bende cok kucuk yasta geniz eti amelıyatı oldum cok basit bir amelıyat. acil şifalar
Teşekkür ederim. Ben zaten pek kimseye haber vermedim. Bakıcımı arayan çok:)Kendini rahat tut, Allah dermansız dert vermesin herşey ıyi geçecek inşallah.
Evet bu endişeli halinizle sizi arayanların canım demesi bile size dokunuyor olabilir, kimse ile konuşmak istemiyor olabilirsiniz.
Telefonunuzu sessize alın müsait bi anınız da herkese dönüş yaparsınız.
Sonuçta onlar da sizi bi ihtiyacınız var mı diye ıyi bir niyetle arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?