- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
merhaba kızlar daha önce konu açmıştım muhabbet kuşumun kuyruğu koptu diye... pskolojisi baya bir bozulmuştu hala da bozuk bize güveni yok ele gelmiyor ötmüyor bile kafesi açıyoruz kapağını saatlerce açık duruyor çıkmıyor hep içerde elimizi gagalama girişiminde bile bulunmuyor bugun bizi çok üzdü anlatıyım bir yol gösterin nolur... evimizin yanında kentsel dönüşümden inşaat var sabahın köründe başlıyorlar gürültüye cam pencere açamıyor işçiler yanıbaşımızda ev karanlık perdelerden daraldık eşimle... eşimin ailesi yazlığa gitti evleri boş oraya gidelim dedik bize 15 dk yürüme mesafesinde hazırlandık kuşumuzun kafesini şeffaf poşete geçirdim ben elimde tutarak götürecektim kuşta içinde tabi biraz tedirgin oldu ama sallamadan götürmeye çalıştım dışarı çıktık daha yeni adım atıyorduk ki kuş kafesın içinde delirdi sanki kafese çarpa çarpa uçmaya başladı biz hemen eve koştuk elim ayağım boşaldı sinirden ağladım korktu heralde götürmemeye karar verdik sulugunu doldurdum yedek yem koydum şimdi aklım onda karanlık korkmuştur depresyona musait bir kuş yarın eve bir bakmaya gitcem... nasıl götürmeliyiz annesinin evine 1 aya yakın kalıcaz burda... yardım edin lütfen