miniğim yan duruyo

ummufeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
232
0
116
Bursa
Kizlar doguma az kaldi guzel kizim yan yatiyo.ayni durumla karsilasan yada duyan oldu mu icinizde.doktorum eger donmezse zorunlu sezeryan olur dedi.bu durumda devlet ucretin bi kismini karsilar mi acaba

Kizlar doguma az kaldi guzel kizim yan yatiyo.ayni durumla karsilasan yada duyan oldu mu icinizde.doktorum eger donmezse zorunlu sezeryan olur dedi.bu durumda devlet ucretin bi kismini karsilar mi acaba

Benim bi yakinim hic bole bo sorun yoktu sancilarla doguma gitti acilma yok diye bide suni sanci verdiler 24saat sanci cekti son anda yan dondu ve sezeryana aldilar hem okadAr sanci cekti sonucta sezeryan oldu yine sanslisin eger donmezse direk sezeryan olursun kotu bisi degilki saglikla kavus yavruna gerisi bos sezeryandan bu kadar kotu gibi korkmayin onemli olan sonuc...

Bu arada devlet karsiliyo ben ozel hastahanede yaptim dogumu 1200 tl idi ama ben sadece 300 odedim hesey dahil..

Sezeryandan korkum yok canim ama nadir bi durummus bu ondan boyle bi baslik actim.haftaya gidince devletin karsiladigi kismini sorarim.tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…