- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Ahhh süper çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım7.haftada kanama ile acillik olunca duydum
Sağlıkla gelsin bebişiniz
Rabbim en kısa zamanda evlat istiyosan evladına eğer yoldaysada sağlıkla kucağına versin canım benimLütfen bana da dua et hamilelerin duası kabul olur derler Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
Ne kadar güzel allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin6+3 haftalıkken duymuştuk kalp atışını şükürler olsun
Ne kadar güzel allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin
[/QUOT
Amin inşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin
Duydunuzmu? Bende 6+0 bugundu erteledim gec duyulursa diye..6+1 iz bizde bugün kontrolüm var.
İnşallah duyulur bidaha sık sık gitmek zorunda kalmam hastaneye
Ben doğurdum 5 ay önceDuydunuzmu? Bende 6+0 bugundu erteledim gec duyulursa diye..
bide karindan baktirmak istiorm vajinismusum var
Ay nolur kusura bakmayin, yazdim sonra farkettmBen doğurdum 5 ay önce
Ay nolur kusura bakmayin, yazdim sonra farkettm
Eski topic oldugunu, malum
Silmekte yok..
ne mutlu size :) darisi bizim
Basimiza.. bende bugun 6+0 im karindan nezaman gorunur die meraktan olecem ondan dkkat etmeden yazmisim..
Keseler gorundu de bebek ve kalp atisi icin nzaman gitmeliyimDeğerler sanırım 5 binlere gelince karından görünüyor. 7 yada 8. Haftada gördük karından bebeği. O zamanda keseyim görmüştü sadece belli belirsiz karından.
8+ en garantisi. Bazen geç döllenme oluyor bazen geç görünüyor insanın morali bozuluyor. 8+ da gidin benceKeseler gorundu de bebek ve kalp atisi icin nzaman gitmeliyim
Bilemedm.. 6+1 bugun
İki kese var ikiz gbi dedi
Karindan baksin die ayak suruyorum bebek ve kalp atisi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?