Miniğimin yokluğu :((

Elden bişe glmemsi cok kotu ama kaderı boyleymiş cnm ya illaa bi sebep olcak dıe bse yok ama bakalm sonuclar ne dıycek

Allah verdi Allah aldı aslında buna razı olup araştırmamak daha mantıklı ama benden kaynaklı bir şey varsa ve önlem alınacak bir durumsa bunu değerlendirmek istiyorum.. Tedbir bizden takdir zaten Allahın.. Ne yaparsan yap pamuklara da sarsan olacağı varsa oluyor. Hani derler ya kul plan yapar kader kıs kıs gülermiş.. O hesap

Canım benim Rabbim sabrını versin inşaAllah.. Allah rahmet etsin anneciğine. Meleklerin şefaat etsin inşaAllah. Sebebini araştırdın mı neden kaybettin meleklerini?
Hepimize sabır versin allah
Canım benim Rabbim sabrını versin inşaAllah.. Allah rahmet etsin anneciğine. Meleklerin şefaat etsin inşaAllah. Sebebini araştırdın mı neden kaybettin meleklerini?
Sağol allah hepimize sabır versin son bebek kaybından sonra araştırıldi romatizma nin bir çeşidi kan pihtilasmasına sebep oluyomus oda bebegin beslene memesine sebep oluyo allah kimseye yaşatmasın çok zor inşallah çabuk anlatırız. Senin bir rahatsızlığın ciktimi

Hepimize sabır versin allah

Sağol allah hepimize sabır versin son bebek kaybından sonra araştırıldi romatizma nin bir çeşidi kan pihtilasmasına sebep oluyomus oda bebegin beslene memesine sebep oluyo allah kimseye yaşatmasın çok zor inşallah çabuk anlatırız. Senin bir rahatsızlığın ciktimi

Tiroitlerim hızlı çalışıyormuş sanırım. Test yaptık yarın doktor bakacak. Ama genetik testler daha sonuçlanmadı 2.5 ay sürermiş çıkması.. Bekliyoruz :( Hala elle tutulur bir şey yok.

Tiroitlerim hızlı çalışıyormuş sanırım. Test yaptık yarın doktor bakacak. Ama genetik testler daha sonuçlanmadı 2.5 ay sürermiş çıkması.. Bekliyoruz :KK43: Hala elle tutulur bir şey yok.
bendede Hipotiroidi var az çalışıyo bebegin zekası etkileyebilir dedi doktor ama ilacı var senin troid içinde ilaç vardır .Umarım genetik testinde iyi çıkar

bendede Hipotiroidi var az çalışıyo bebegin zekası etkileyebilir dedi doktor ama ilacı var senin troid içinde ilaç vardır .Umarım genetik testinde iyi çıkar

Amin canım benim inşaAllah.. :( birbirimizi dualarımızda analım.

Canım bu sayfada
benim de konum var
Ağlayarak açmıştim geçen sene
ocak ayında
bende verdim bebeğimi kara topraklara. .

Hayatta çok şeyler yaşadım
Daha ne kadar canı yanabilir ki insanın?

Dedim...

Yanıyomuş meğer. .

En büyük acı ölüm acisiymış
En ağırı da evlatla olanmış

Biz adını İbrahim koyduk
İbrahim Asaf ...

Önce Rabbim e sonra
Hz. İbrâhim'e emanet
Cennet melegim

Günahsızim o benim..
Diyebileceğim tek şey Sabır. ..

Allah verdi Allah aldı aslında buna razı olup araştırmamak daha mantıklı ama benden kaynaklı bir şey varsa ve önlem alınacak bir durumsa bunu değerlendirmek istiyorum.. Tedbir bizden takdir zaten Allahın.. Ne yaparsan yap pamuklara da sarsan olacağı varsa oluyor. Hani derler ya kul plan yapar kader kıs kıs gülermiş.. O hesap
Basin sagolsun canim cok aci gercekten:( muhtemelen yaptirmissindir ama yine de hatirlatayim yaptirmasiysan ne olur kan pihtilasma testlerini de yaptir...

Basin sagolsun canim cok aci gercekten:KK43: muhtemelen yaptirmissindir ama yine de hatirlatayim yaptirmasiysan ne olur kan pihtilasma testlerini de yaptir...
Yaptırdım canım pıhtılaşma çıktı.. Coraspin kullanıyorum :(

:( bende ilk bebegimi 9 haftalikken kalbi durdugu icin kaybettim. Sonrasinda testlerimde benim de pihtilasma cikti simdi kan sulandirici igne kullaniyorum. Allah herkesi evladina kavusursun ins

:KK43: bende ilk bebegimi 9 haftalikken kalbi durdugu icin kaybettim. Sonrasinda testlerimde benim de pihtilasma cikti simdi kan sulandirici igne kullaniyorum. Allah herkesi evladina kavusursun ins
Evet canım doktor banada verdi iğneyi... Çok acıtıyor mu

Başınız sağolsun arkadaşlar.ben de yaşadım hala gözlerim doluyor sizin yazılarınızı okurken.ben 40. Haftamda kaybettim.çok çok çok zor .sebebi de belli değildi üstelik.aynı gün doktora gitmiştim normal sancıyı bekliyorduk ama gece melek oldu yavrum.@sezeryan doğumla bebeğini kaybedip tekrar hamilelik düşünenler diye bir topik var orda bir sürü arkadaş var.allah sabır versin hepinize hepimize.

Canım o kadar çok acıyor ki kendimi zavallı gibi hissediyorum.. Kucağı boş kalmış, sütleri boşa akan, hastaneden elleri bomboş ayrılan zavallı bir kadın! kendime anne bile diyemiyorum :KK43: 8 aylıktı canımıniçi yavrum.. Kalbi durmuş evladımın normal doğum yaptım ama insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim :KK43: Görür görmez yavruumm dedim yavrum benim.. Doğumun zorluğunu ağrısını sızısı unuttum o an yüreğimin acısı daha büyüktü.. Basamadım bağrıma tosbomu :KK43: hep tosbom diye severdim.. Oğluşum derdim.. Ellerim bomboş herşey yarım kaldı.. İnsanların bana acıyan gözlerle bakması bile beni bitiriyor.. Yine olur diyorlar. Olur inşaAllah olsun da ama benim evladım toprağın altında.. :KK43: Şubat annesi olacaktım ben soğuk olur diye hep kalın kalın şeyler aldım ki üşümesin yavrum diye.. Ama onun üstüne kar yağdı karların altında kaldı ben sıcak evimdeyken .. Çok ama çok zor. Adının Hanzala(uhud şehidlerinden) olmasını istiyorduk ama hanzo derler diye vazgeçmiştik.. Adı Hanzala oldu.. Ve kimse ona hanzo diyemeyecek :KK43: Hamdolsun bir parçam cennete gitti.. Bunu bilmesem yaşayamazdım. Eğer dünya buradan ibaret olsaydı inanın bu acı beni batırırdı.. Elhamdülillah Rabbime ki evladımı tertemiz huzuruna aldı.. Bende onun yerinde olmak bu dünyayı es geçip direk cennete gitmek isterdim.. Hanginize sorulsa kabul ederdi ki bu pislik dünyaya gelmeyi? Çok uzun oldu ama beni anlayanlar bi sizsiniz :KK43:
Canim benim Rabbim sabır versin. Bende şu an gözü yaşlı bir anneyim 7 haftalik gebeyim ama kalbini duyamadik. Doktor ölü bu bebek kurtaj dedi. Aman ben daha yaptirmadim 1 hafta sonra tekrar doktora gidicem yine yoksa artok veda edicem bebegime.Dünyam başıma yıkıldı. Senin açın daha büyük 8 ay taşıdın meleğini. Rabbim beterinden korusun. Senin icten kucakliyorum. Inşallah Rabbim tez zamanda tekrar annelik nasip eder bizlere:'((((

Canim benim Rabbim sabır versin. Bende şu an gözü yaşlı bir anneyim 7 haftalik gebeyim ama kalbini duyamadik. Doktor ölü bu bebek kurtaj dedi. Aman ben daha yaptirmadim 1 hafta sonra tekrar doktora gidicem yine yoksa artok veda edicem bebegime.Dünyam başıma yıkıldı. Senin açın daha büyük 8 ay taşıdın meleğini. Rabbim beterinden korusun. Senin icten kucakliyorum. Inşallah Rabbim tez zamanda tekrar annelik nasip eder bizlere:'((((
Adın Sultan mı yoksa?
Adaşımsında.. Canım üniversite hastanesine gittik belki geç döllenme falandır... Allah yar ve yardımcın olsun.. Daha kötü acılar yaşatmasın Rabbim.. Hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahhhh..

Adın Sultan mı yoksa?
Adaşımsında.. Canım üniversite hastanesine gittik belki geç döllenme falandır... Allah yar ve yardımcın olsun.. Daha kötü acılar yaşatmasın Rabbim.. Hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahhhh..

Adasız demek. Kaderimiz de aynı. Rabbim daha kötü acılar yasatmasin:'(((

Back
X