Minik bebegi olan tecrübeli kış anneleri

Bir de hediye getirenler büyük getirmeyin

Mesela kış bebeğine gidip 6-9 aylık kışlık giysi geliyor ama bebek onu giyene kadar mevsim geçiyor hava ısınıyor

Arkadaşım Aralık doğumlu bebeğine gelenleri Ağustos doğumlu oğluma getirdi hiç giydiremişti

Bana kalırsa şimdi fazla bir şey alma. Sadece 0-3 aylık al. Çünkü bebeğinin kaç kilo doğacağını bilmiyorsun.
Benim bebeğim ekimde 4250 doğdu. 3 aylıkken 8.5 kiloydu. Sütüm yaramıştı. Ve kızım 3 aylıkken 6-9 aylık kıyafetleri giydiriyordum. O yüzden şimdilik acil olanları al bence. Hele bi iki aylık olsun ondan sonrasına bakarsın.
Oyy masallahh tombisimee :KK46::KK46:

İşte benim tombişim

Eklentiler

• IMG-20160530-WA0012.webp
    IMG-20160530-WA0012.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20160401-WA0004.webp
    IMG-20160401-WA0004.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
Nasıl beslendnz gebeyken
Çok meyve tükettim ben. Haftada yedi sekiz kilo meyve yiyordum. Haftada en az bir kere balık yiyordum. Çok özel bir şey yapmadım. Ama günlük 10-11 litre su içiyordum. Dayanamıyordum içim yanıyordu çünkü. Bi de haftada 2-3 litre süt içmeye çalışıyordum.
Şimdi kızım 13 aylık olacak bir hafta sonra. 12 kilo. Son beş aydır hiç kilo almadı. Boyuna verdi. 81 cm
Bu arada Allah yavrunuzu size bağışlasın. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bi de size önerim balık tüketin. Benim kızım çok zeki. Yedi aylıktan beri kendi yemeğini meyvesini falan kendi yer. Sofradayken eliyle gösterir "buuu" diye. Onu veririm önüne yer.

Ne meyve ne balık hiç birini yiyemiyorum üstelik kendim çok kiloluym nasıl olacak bilmiyorum
Çok meyve tükettim ben. Haftada yedi sekiz kilo meyve yiyordum. Haftada en az bir kere balık yiyordum. Çok özel bir şey yapmadım. Ama günlük 10-11 litre su içiyordum. Dayanamıyordum içim yanıyordu çünkü. Bi de haftada 2-3 litre süt içmeye çalışıyordum.
Şimdi kızım 13 aylık olacak bir hafta sonra. 12 kilo. Son beş aydır hiç kilo almadı. Boyuna verdi. 81 cm
Bu arada Allah yavrunuzu size bağışlasın. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bi de size önerim balık tüketin. Benim kızım çok zeki. Yedi aylıktan beri kendi yemeğini meyvesini falan kendi yer. Sofradayken eliyle gösterir "buuu" diye. Onu veririm önüne yer.

Ne meyve ne balık hiç birini yiyemiyorum üstelik kendim çok kiloluym nasıl olacak bilmiyorum
AA meyve yenmez miii. Sen de canın ne istiyorsa onu ye boşver. Meyve yiyemiyorsan meyvenin suyunu çıkarıp içersin. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Ben de çok kiloluyum. Ama bebeğim daha değerli. Zorluyorum kendimi. Hurma yemeye çalışsan bi de onu dene. İçinde her vitamin var sonuçta.

AA meyve yenmez miii. Sen de canın ne istiyorsa onu ye boşver. Meyve yiyemiyorsan meyvenin suyunu çıkarıp içersin. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Ben de çok kiloluyum. Ama bebeğim daha değerli. Zorluyorum kendimi. Hurma yemeye çalışsan bi de onu dene. İçinde her vitamin var sonuçta.

Çok tesekkur ederim hurma yı yerim ama doğum kolay oluyormus diye son ayarları bekliyordum. . Bundan sonra hurmya başlıyorm birde günde bir muz bir bardak süt içiyorum aldıgım en besinli şeyler bu

Merhaba sevgili anneler, bir aksilik olmazsa inşaallah Şubat annesi olacağım.. 26 haftalk olduk ve ben ufaktan birşeyler almaya başladım. Fakat aldıgım ürünleri hep 0-3 aylık onlarda çok minik geldi gözüme. . Benim bebegim 3-6 aylık iken yaz geliyor yani 3-6 ay ürünleri yaz , 0-3 ü kış almam gerek. . Ee bebegim hemen büyürde ben o 0-3 leri giydirmszsem ne olacak sizce ne yapayım. Bana bir akıl verin ürünleri ne kadarlık alayım ? Birde en çok ne almalıyım . Cevap veren herkese teşekkürler
bende subat annesı olacagım kısmetse 5 tane tulum aldım 3 aylık cıtcıtlı badıler aldım 4-5 tane elbıse aldım bı takım yazın ıcın yazın alacagım ıns

Back
X