Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım rabbim kucağına alıp kokladığın günleri de nasip etsin. sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin bütün hamileler. inşallah bir güm bizlerde buraya sadece sıkıntılarımızı değil mutluluklarımızıda yazarız..sizlerin yaşadığı o ilk heyecanları da rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla...evlat hasreti çeken bütün arkadaşlar tatsınlar....
canım hepimize çok çok dua et. keşke isimlerimizi bilip isimlerimizle dua etseniz o zaman dualar daha çabuk kabul olurmuş ...gerçi benim için sakınca yok benim adım ÜMMÜHAN benim için dua ederken adımla dua ederseniz daha çok sevinirim...hepimiz için...
herkese hayırlı cumalar ....
bugün gördük hamsiyi....minicik kalbi atiyordu...hemen bi fotograf istedim...babasina göstermek icin...kizimin bi kardesi olcak sırnaşık şey
canım rabbim kucağına alıp kokladığın günleri de nasip etsin. sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin bütün hamileler. inşallah bir güm bizlerde buraya sadece sıkıntılarımızı değil mutluluklarımızıda yazarız..sizlerin yaşadığı o ilk heyecanları da rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla...evlat hasreti çeken bütün arkadaşlar tatsınlar....
canım hepimize çok çok dua et. keşke isimlerimizi bilip isimlerimizle dua etseniz o zaman dualar daha çabuk kabul olurmuş ...gerçi benim için sakınca yok benim adım ÜMMÜHAN benim için dua ederken adımla dua ederseniz daha çok sevinirim...hepimiz için...
herkese hayırlı cumalar ....
canım benim hayırlı olsun bitanem ayyyyyyy çok duygulandım yerim ben o minicik kalbini severim bebişin sağlıcakla büyüt bitanem benim
canim neguzelllllll oyy allah sonunda kucagina almayida nasip etsinnnnnnnnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun canım,hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.Allah benim kızıma da tez zamanda kardeş nasip eder inşallah.:Saruboceq:İsteyen herkese nasip esin Allah'ım..:Saruboceq:
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eyler inş...
Harika bir duygu olsa gerek içinde bir can olduğunu bilmek... Darısı anne olmaya hasret bizlerin başına opuyorumnanaktan
bugün gördük hamsiyi....minicik kalbi atiyordu...hemen bi fotograf istedim...babasina göstermek icin...kizimin bi kardesi olcak sırnaşık şey