• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik bi kalp atiyor bedenimde

bugün gördük hamsiyi....minicik kalbi atiyordu...hemen bi fotograf istedim...babasina göstermek icin...kizimin bi kardesi olcak sırnaşık şey

ah canım çok mutlu oldum. daha şimdiden anne aşkı ile atan o kalbi rabbim sana bağışlasın.
bizlere de nasip etsin inşallah

merhaba canımmm çok sevındımmm hayırla saglıkla kucagına alırsın ıhsallah masallah mınık hamsıne
bende yarın gıdıcem ıhsallah gorurum

bu topipğin başlığı çok hoşuma gitti
'minik bir kalp atıyor bedenimde'..
negüzel bir histir ya Rabbim herkese anneliği yasatsın inşallah tüm isteyen bayanlara..
Allah sizede sağlıkla huzurla dünyaya getirip büyütmeyi nasipetsin..

süper bir şey yaa kardeş geliyoo ne güzell... canım tebrik ederimm .. darısı başımıza inşşşaaaaaallllllaaahhhh....

canımmmm... uzun zamandır bakamıyordum nete. tebrik ederim tekrardan inşallah bebeğini sağ salim alacaksın kucağına. rabbim ona ve ailene uzun mutlu ömürler versin.

Zummin canim tebrik ederiimm,Allah devaminida getirsin insallah sag saglim kucagina aldigin gunleride gostersin amiin..

Canim cok guzel duygu dimi yaaa,bende persembe gunu gitmistim,ama benimki artik fasulye degil o artik buyumuss cilek olmuss :) Ayy cok tatliydii yaa,kollari bacaklari belliydii ayyy bi kaniim kaynadi anlatamam resmine bakip opuyorummmm durmadan sevgisi simdiden kalbime oyle bi dolduki anlatamam,insallah kucagimizada hayirlisiyla alirizzzz .. Tekrar tebrikler canim.. :ecrin_bebek:

Back
X