Minik bi kızım minik bir sorum var

skalerbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
4
0
1
Konya
Daha 17yaşındayım pürüssüz diyebileceğim bi cildim var makyaj yapmıyorum bu konularda da epey cahilim

Sorunum elmacık kemiklerimin üstünde tüy çıkıyordu yay gibi bi şey var kıl almaya yarayan onlarla aldım bikaç kere çoğaldı koyulaştı

Şimdi veet 20li yüz ağdası aldım çok güzel alıyor ama her noktayı alamıyorum üst dudak bölgesi için tasarlanmış sanırım aynı yere 2 kere yapıştırmayın yazıyor

Böyle de daha belli oluyor yolunmuş tavuk gibi...

Ağda yerleri tüysüz etrafı tüylü bunu nasıl ayarlayacağım

keşke baştan hiç almasaydın canım, ama almışsın bi kere olan olmuş, yüzünün tamamını alman gerekiyor artık öyle bir görüntü olmaması için yada cımbızla kalın görünenleri al ve azalması için mutlaka bişeyler sür

Daha 17yaşındayım pürüssüz diyebileceğim bi cildim var makyaj yapmıyorum bu konularda da epey cahilim

Sorunum elmacık kemiklerimin üstünde tüy çıkıyordu yay gibi bi şey var kıl almaya yarayan onlarla aldım bikaç kere çoğaldı koyulaştı

Şimdi veet 20li yüz ağdası aldım çok güzel alıyor ama her noktayı alamıyorum üst dudak bölgesi için tasarlanmış sanırım aynı yere 2 kere yapıştırmayın yazıyor

Böyle de daha belli oluyor yolunmuş tavuk gibi...

Ağda yerleri tüysüz etrafı tüylü bunu nasıl ayarlayacağım

Aynı sorun bendede var ama pek takmıyorum kendin ayarlayamazsın artık yapmıssın ama kuafore gitmelisin yoksa bi taraf tüylü diğer taraf tüysüz olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Limon sürebilirsin, onun azalttığını biliyorum, karınca yumurtası yağı da tüyleri çok azaltıyormuş ama hem orijinalinin olması lazım hemde yüzüne biraz tehlikeli olabilir, yada tüy azaltıcı kremler falanda kullanabilirsin belki yüzün çok hassas değilse ama en iyisi limon :)

Aynı sorun bende de var ama pek takmıyorum kendin ayarlayamazsın artık yapmıssın ama kuafore gitmelisin yoksa bi taraf tüylü diğer taraf tüysüz olur

Kuaföre gidemiyorum sürekli başka bi ürün önerir misiniz ya da başka bir yol?

Bu ağdalarda çok pahalı geldi bana 28e aldım 20tane ağdayı minicik minicik

Limon sürebilirsin, onun azalttığını biliyorum, karınca yumurtası yağı da tüyleri çok azaltıyormuş ama hem orijinalinin olması lazım hemde yüzüne biraz tehlikeli olabilir, yada tüy azaltıcı kremler falanda kullanabilirsin belki yüzün çok hassas değilse ama en iyisi limon :)

Limonu nasıl süreceğim sen denedin mi işe yaradı mı?

Back
X