• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik bir Meleğin yüzünü güldürelim

Simla82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
4
2
36
Samsun
Merhaba sevgili Yardım Melekleri,

öncelikle bugün kadil olduğundan dolayı herkesin Miraç kandilini kutlarım ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

mahallemizde zor durumda olan bir komşumuz var üstelik 3 aylık bir kız bebeği var ve zor geçiniyor mahalle sakinleri olarak elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz bebeğine giyim falan alıyoruz veya kendi eskilerimizi veriyoruz fakat yaz geldi malum bebekler dışarıda gezmek istiyor bir bebek arabasına ihtiyacı var kızcağızın varsa yardım eli uzata bilecek bi hayır seven çok hayıra geçer büyük bi iyilik yapmış olursunuz

özelden mesaj ata bilirsiniz

ayrıca boşta duran bir bayan değil elinden geldiği kadar elişi siparişide alıyor fakat pek isteyen olmuyor buralarda ben şu sıralar yaptığı elişi örneklerinin resimlerini ekleyeyim belki sipariş veren olur

$Görüntü0097.webp$Görüntü0098.webp$Görüntü0099.webp$Görüntü0264.webp$Görüntü0265.webp$Görüntü0266.webp$Görüntü0267.webp$Görüntü0268.webp$Görüntü0269.webp

Yardım melekleri bölümünde eşya alıp vermek,kıyafet,ayakkabı,çanta gibi eşyalarını vermek için ve kişisel her türlü ihtiyaçlar için konu açmak yasaktır,bu tür konular silinecektir bilginize.
Bu tür yardımlar ve ihtiyaçlar için derneklere ve yerel yönetimlere başvurunuz.
Bu bölümde kan anonsları,okullara kitap,kırtasiye yardımları ve çeşitli derneklerin yardım kampanyaları yer alacaktır.

Lütfen kıyafet,kullanılmış eşya ve maddi yardım talepleri için konu açmayınız.

Back