Minik bir soru

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Selam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer çıkar ve çok güveniriz kendisine.

Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.

Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...

Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi geçen gün. Ama ben agzimi acamadim sadece gülümsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.

Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim güldüm geçtim.

Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi düşündugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla seçtim.

O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.

Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha çok yanyana gelecegiz sonuçta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o günden hiç zevkte almadım açikcasi ben ben degildim çünkü...

Sizce öyle çok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz süzgeçten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?

Not. Kızla konuşmadim tek kelime etmedim diye birsey yazmamisim arkadaşlar burda. Sordugum soru arkadaşa davranisim. Konu çarpitildi iyice.

Kizla tekken tabiki gayet konuştum. Ben arkadasa cok mesefeliydim yazmişim yanliş anlamissiniz.

Son düzenleme:
Pardon niye bu kadar dert ettiniz ki bu kızı... size ne kime ne ? Adam da senin onayınlamı hareket edecek anlamadım sevdin mi diye sorması bile gülünç. Mesafeli olsanız ne olur olmasanız ne olur. Kısaca onların yanında siz dış kapının dış mandalısınız kendinizi karar mercii gibi görmeniz ya da çok önemli bir şahsiyet gibi mesafeli mi olsam diye sormanız saçma eminim kız sizi bu kadar takmaz rahat olun

Uvvvv niye bu kadar tepki verdin
Dış kapının dış mandalı derken neyin nesi olduğunu nereden biliyorsun
Belki çok değer verdiği bir dostu arkadaşı

Mesafe candır, her zaman öyle olun, sizin içinizde bir kötülük yoktur ama bdv de eşinin yeğenlerini bile kıskanan kadınlar okudu bu gözler, dertsiz başınıza dert almamış olursunuz, arkadaşınıza da gerekirse bu şekilde izah edin düşüncenizi anlayacaktır sizi

Bence biraz mesafeli durun kızın yanında en azından kız size iyice alışana kadar beni sevgilim ortamına soksa ona bu kadar yakın bir kadın görsem evli bile olsa rahatsız olurdum açıkçası ikili ilişkilerde empati yapmak gerek kız ortamınıza yeni giriyor sizi tanıması için zaman gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…