Minik bir soru

aynı gerginliği zaman zaman ben de yaşıyorum.
nişanlımın arkadaşlarıyla çok samimiyim. şakalaşırız, birbirimize takılırız falan ama adamlar bi sevgili yapıp ortama sokunca ben de daha tutuk davranıyorum. kadınlar bi garip. her şeyi yanlış anlayabiliyorlar. erkekler bu konularda bizden çok daha rahat gerçekten. biraz zaman verip gözlemlemek en iyisi. sonrası zaten çorap söküğü gibi .. bi süre sonra ben de hatunla kanka oluyorum zaten eğer kafa bi kadınsa.

Birinin hayatında biri olmamasıyla olması aynı değil bence.
Davranışlarınızı süzgeçten geçirerek devam etmeniz iyi olur.
Samimiyeti kaldırabilecek bir karakterse zaten anlarsınız zamanla öyle devam edersiniz ama ilk başta karşı tarafı huzursuz etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Kendinizi kasmadan bir tık mesafeli olabilirsiniz
Kız ortamınızda yeniymiş sonuçta
Küçücük bile olsa bir huzursuzluk yaşansa sizin canınız sıkılır
Doğru olanı yapmışsınız bence

Bende öyle düşündüm ama arkadaş dalaşmaya devam edince bir iki cevap verebildim sadece. Bende de ortasi cok zor oluyor. Yani agir olmaya çalışinca karsi tarafa karsi coook soguk gözükuyorum
.

Pardon niye bu kadar dert ettiniz ki bu kızı... size ne kime ne ? Adam da senin onayınlamı hareket edecek anlamadım sevdin mi diye sorması bile gülünç. Mesafeli olsanız ne olur olmasanız ne olur. Kısaca onların yanında siz dış kapının dış mandalısınız kendinizi karar mercii gibi görmeniz ya da çok önemli bir şahsiyet gibi mesafeli mi olsam diye sormanız saçma eminim kız sizi bu kadar takmaz rahat olun

Kararımız tabiki de onemli degildir. Ama siz de illaki sormuşşunuzdur evliyseniz bir arkadaşiniza vs
Ayrica ne bu şiddet bu celal ?
Bu konuda sizi rahatsiz eden şey nedir ???

Pardon niye bu kadar dert ettiniz ki bu kızı... size ne kime ne ? Adam da senin onayınlamı hareket edecek anlamadım sevdin mi diye sorması bile gülünç. Mesafeli olsanız ne olur olmasanız ne olur. Kısaca onların yanında siz dış kapının dış mandalısınız kendinizi karar mercii gibi görmeniz ya da çok önemli bir şahsiyet gibi mesafeli mi olsam diye sormanız saçma eminim kız sizi bu kadar takmaz rahat olun
Tepkiniz çok fazla.
Bende değer verdiğim samimi insanların görüşlerini almayı severim.
Ayrıca herşey den önce karşınızda gebe biri var. Keşke biraz daha kelimelerine dikkat etseydiniz, aralarındaki yakınlığı bile bilmiyorsunuz

Konuya yorumuma gelinde
Mesafe candır, ilk tanıştığınız ortamda o şakaları vs yapsaydınız kız garipseyebilir, Hakkınızda kötü düşünebilirdi
Yavaş yavaş açılırsınız ama yine de kendinizi zorlamadan biraz mesafe olsa fena olmaz

Niye bu kadar gerildiniz ki?
Aynı durum bizde de var. Eşimin arkadaşlarıyla Güler eğleniriz şakalaşırız. Yanında sevgilisi işe gelen olursa, sevgilisini de eğlencenin içine almaya çalışırız. Siz de öyle yapın. Kızla samimi olun.

Ne bileyim pek bir gerildim zaten ilk taniştigim insanlara karşi nasil davranmam gerektigini zaman zaman bilemiyorum.
Ilk goruşme diye sanirim birde ilk defa ciddi bir kiz arkadaşi oldu diye belki de şaşkinlik diyebilirim 😂

Hani laf gelişi canim desem yanliş anlarmi acaba diye düsündüm. Arkadasin anlattigina gore cok kiskanc falan dedi cünkü.

Ve eşimin cok cok yakin arkadaşi.
Kizla da iyi konuştuk yalnizken sonra 4muz beraberken biçak gibi kesti

Biz yakın arkadaş grubumuzla kızlı erkekli çok samimiyiz. Temas da ederiz. Hiç birinin sevgilisi geldi diye tavrımızı değiştirmedik. Sevgililer bir şekilde ortama uydu, alıştı, veya alışmak zorunda kaldı.

Bugün bir arkadaşım sevgilisini getirse tanışmaya, ki tanıştık da sevgilileriyle, ikimiz de tavrımızı değiştirmeyiz.

Ancak ve ancak arkadaşım önceden tembihlerse her zamankinden farklı davranırım. Yok öyle bir talep/uyarı gelmediyse her zamanki gibi davranırım.

Mesafe candır, her zaman öyle olun, sizin içinizde bir kötülük yoktur ama bdv de eşinin yeğenlerini bile kıskanan kadınlar okudu bu gözler, dertsiz başınıza dert almamış olursunuz, arkadaşınıza da gerekirse bu şekilde izah edin düşüncenizi anlayacaktır sizi

Aynen kk da okumasam belki fazla onemsemeyecek ayni devam edecektim. O yuzden kendimi frenledim ama fazla olmuş sanirim.
Hem esim sordu hem arkadas sordu ne oldu sana oyle diye 😂

Bence biraz mesafeli durun kızın yanında en azından kız size iyice alışana kadar beni sevgilim ortamına soksa ona bu kadar yakın bir kadın görsem evli bile olsa rahatsız olurdum açıkçası ikili ilişkilerde empati yapmak gerek kız ortamınıza yeni giriyor sizi tanıması için zaman gerekli

Evet bende öyle düşündüm. Ufak bir imada bulunsa bana yerin dibine girerim çünkü. O yuzden gerildim

aynı gerginliği zaman zaman ben de yaşıyorum.
nişanlımın arkadaşlarıyla çok samimiyim. şakalaşırız, birbirimize takılırız falan ama adamlar bi sevgili yapıp ortama sokunca ben de daha tutuk davranıyorum. kadınlar bi garip. her şeyi yanlış anlayabiliyorlar. erkekler bu konularda bizden çok daha rahat gerçekten. biraz zaman verip gözlemlemek en iyisi. sonrası zaten çorap söküğü gibi .. bi süre sonra ben de hatunla kanka oluyorum zaten eğer kafa bi kadınsa.

Aynen var öyle tanidiklarimiz. Belirli biyerden sonra alişiyo insan nerde ne soyleyecegini konuşacagini biliyor.
Ama bilmiyorum bu olayda baya bir gerildim. Acaba yanliş anlarmi diye. Kk da yigeninden kiskanan kadinlari görünce tabiii.

Birinin hayatında biri olmamasıyla olması aynı değil bence.
Davranışlarınızı süzgeçten geçirerek devam etmeniz iyi olur.
Samimiyeti kaldırabilecek bir karakterse zaten anlarsınız zamanla öyle devam edersiniz ama ilk başta karşı tarafı huzursuz etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Kiskanç oldugunu arkadaş bize baştan soyledi diye gerildim sanirim. Bende asla karşı tarafi huzursuz etmek istemem

Tepkiniz çok fazla.
Bende değer verdiğim samimi insanların görüşlerini almayı severim.
Ayrıca herşey den önce karşınızda gebe biri var. Keşke biraz daha kelimelerine dikkat etseydiniz, aralarındaki yakınlığı bile bilmiyorsunuz

Konuya yorumuma gelinde
Mesafe candır, ilk tanıştığınız ortamda o şakaları vs yapsaydınız kız garipseyebilir, Hakkınızda kötü düşünebilirdi
Yavaş yavaş açılırsınız ama yine de kendinizi zorlamadan biraz mesafe olsa fena olmaz

Aynı şeyi bende yaşasam istemezdim bidaha görüşmek sanirim 😂 bende kıskancım biraz. O yuzden kendimi çok frenlemekten gerildim.

Alintiladiginiz arkadaşa gelince her konuda 1-2 çıkiyor boyle.

Aynı şeyi bende yaşasam istemezdim bidaha görüşmek sanirim 😂 bende kıskancım biraz. O yuzden kendimi çok frenlemekten gerildim.

Alintiladiginiz arkadaşa gelince her konuda 1-2 çıkiyor boyle.
Karşısında hamile bir bayan varken biraz dikkatli olması lazımdı, neyse.

Kendinizi frenleme için çok uğraşmayın ya, çok kasmayın yani.
Ne çok kasıntı olun ne çok salın ortasını bulun işte :)
Zamanla samimi olup açılırsınız bence, şuan arkadaşlığınız çok yeni.

Biz yakın arkadaş grubumuzla kızlı erkekli çok samimiyiz. Temas da ederiz. Hiç birinin sevgilisi geldi diye tavrımızı değiştirmedik. Sevgililer bir şekilde ortama uydu, alıştı, veya alışmak zorunda kaldı.

Bugün bir arkadaşım sevgilisini getirse tanışmaya, ki tanıştık da sevgilileriyle, ikimiz de tavrımızı değiştirmeyiz.

Ancak ve ancak arkadaşım önceden tembihlerse her zamankinden farklı davranırım. Yok öyle bir talep/uyarı gelmediyse her zamanki gibi davranırım.

Haklısıniz aslinda oyle bir talep gelmedi. Sadece kiskanc olduğundan bahsetti o kadar.

Eşimin bir yakin arkadasi daha vardi.
Zamaninda bana karşi hisleri de vardi. Evlendi evime daha cok girip cikmaya basladi. Hoslanmadim esime soyledim gelmesinler bidaha dedim bicak gibi kesti bidaha gorusmedik.

Bu arkadasiyla da arasi bozulsun istemem. O yuzden sordum burda farkli yorumlar gormek adına

Bence kendiniz gibi davranın çünkü sonuçta yakın arkadaşınızın evleneceği kişiden bahsediyorsunuz. Yanlış anlar eder diye kendinizi geri çekmeyin. Gün gelir onunlada iyi anlaşır çok samimi olursunuz ve bunun rahatlığıyla doğalınıza dönerseniz, onunda hakkınızda yanlış izlenimlere kapılmasına sebep olursunuz istemeden. Hem bu kadar yakınsanız arkadaşınızın evleneceği kişininde sizi ve arkadaşlığınızı olduğu gibi kabul etmesi gerekir. Bence bir an önce kızla daha yakından tanıyın birbirinizi ve samimi olun en azından sizi tanıyıp güvenirse herhangi bir yanlış düşüncede oluşmaz kafasında

Karşısında hamile bir bayan varken biraz dikkatli olması lazımdı, neyse.

Kendinizi frenleme için çok uğraşmayın ya, çok kasmayın yani.
Ne çok kasıntı olun ne çok salın ortasını bulun işte :)
Zamanla samimi olup açılırsınız bence, şuan arkadaşlığınız çok yeni.

Aynen biraz öyle oldu. Mesela arkadaşin davranislari hala ayni. Yani onda da bir geri cekilme görmedim.
Sonra kendimi sucladim niye o kadar kastın kendini diye iş isten gecti tabiki. Neyse bidahaki gorusmeye kendime gelirim fazla abartmadan.

En doğrusunu yapmışsınız bence, kendiniz o kızın yerinde olsanız belki eşinizin de çok samimi olduğu karşı cinsten bir arkadaşı olsa rahatsız olurdunuz. Bu durumlar biraz kişiye göre değişiyor, rahatsız olmayan normal karşılayan da var tabiki ama kızın biraz da kıskanç olduğunu belirtmişler. Siz samimi davransanız büyük ihtimalle sizden hoşlanmayacaktı, birde bu gruba sonradan dahil olan kişiler için eksi bir durum oluyor. Siz ne güzel anlayışlı çıkmışsınız, kimisi de biz buyuz o uysun bize kafasında olup bir can ciğer gözüküp aba altından sopa gösteriyorlar. Arkadaşını paylaşamayan kıskançlık yapan cok kisi de mevcut.

Bence kendiniz gibi davranın çünkü sonuçta yakın arkadaşınızın evleneceği kişiden bahsediyorsunuz. Yanlış anlar eder diye kendinizi geri çekmeyin. Gün gelir onunlada iyi anlaşır çok samimi olursunuz ve bunun rahatlığıyla doğalınıza dönerseniz, onunda hakkınızda yanlış izlenimlere kapılmasına sebep olursunuz istemeden. Hem bu kadar yakınsanız arkadaşınızın evleneceği kişininde sizi ve arkadaşlığınızı olduğu gibi kabul etmesi gerekir. Bence bir an önce kızla daha yakından tanıyın birbirinizi ve samimi olun en azından sizi tanıyıp güvenirse herhangi bir yanlış düşüncede oluşmaz kafasında

Aslinda dogru söylüyorsunuz. Eşimde bu arkadaşla oldugumuzda lan desem kizardi. Sonra getirme o zaman yanima kendimi nasil degistireyim dedim. Sonra kabullendi. Hic sorun da yasamadik
Ve gozü kapali guvenir kendisine. Allah var bende çok guvenirim hic yanlisini da görmedim bugune kadar. Anlatti bikac olayimizi kizin yaninda kiz güldü rahatsiz olmadi. Olacagini da sanmam.
Bana da hep der arkadaş benim karımla iyi anlaşmaniz çok önemli , ben kocanla nasilsam sizde oyle olun diye. Bakalim artik hemen alışirım insallah 😂

Aynen biraz öyle oldu. Mesela arkadaşin davranislari hala ayni. Yani onda da bir geri cekilme görmedim.
Sonra kendimi sucladim niye o kadar kastın kendini diye iş isten gecti tabiki. Neyse bidahaki gorusmeye kendime gelirim fazla abartmadan.
Çok iyi olur. :)

Back
X