Minik bir soru

En doğrusunu yapmışsınız bence, kendiniz o kızın yerinde olsanız belki eşinizin de çok samimi olduğu karşı cinsten bir arkadaşı olsa rahatsız olurdunuz. Bu durumlar biraz kişiye göre değişiyor, rahatsız olmayan normal karşılayan da var tabiki ama kızın biraz da kıskanç olduğunu belirtmişler. Siz samimi davransanız büyük ihtimalle sizden hoşlanmayacaktı, birde bu gruba sonradan dahil olan kişiler için eksi bir durum oluyor. Siz ne güzel anlayışlı çıkmışsınız, kimisi de biz buyuz o uysun bize kafasında olup bir can ciğer gözüküp aba altından sopa gösteriyorlar. Arkadaşını paylaşamayan kıskançlık yapan cok kisi de mevcut.

Ben bana yapilmasini istemedigim bir şeyi başkasina yapmam aslinda. Çok empati yapiyorum. Şuan bu benim esime soylense ne tepki veririm diye kendi içimde hesaplaşiyor cevaplarimi ona gore veriyorum.
Mesela eşimin bir kuzeni var. Benden once onu düşünmüşler esime.

Neyse biz taniştik. Ama kiz beni inanilmaz rahatsiz etti. Imali bakişlar falan atiyor ve esimle deli gibi ugrasıyordu. Eşimde agir bir insandir. Rahatsiz oldum dedm
Tamam gorusmeyiz olur biter dedi.
Tabiki de bu arkadas kiz rahatsiz olursa gorusmeyelim diyecek ne diyecek 🙄😂 o yuzden cok mesafeli davrandim...

Arkadasin anlattigina gore cok kiskanc falan dedi cünkü.
Arkadaş grubumuzdan bir arkadaş uzun bir niş
Haklısıniz aslinda oyle bir talep gelmedi. Sadece kiskanc olduğundan bahsetti o kadar.

Eşimin bir yakin arkadasi daha vardi.
Zamaninda bana karşi hisleri de vardi. Evlendi evime daha cok girip cikmaya basladi. Hoslanmadim esime soyledim gelmesinler bidaha dedim bicak gibi kesti bidaha gorusmedik.

Bu arkadasiyla da arasi bozulsun istemem. O yuzden sordum burda farkli yorumlar gormek adına
Kiskanc oldugunu biliyor. Sizinle iliskisine ariza cikaracagini düşünse onuda soylerdi muhtemelen.

Bu gorusmeniz bir giris olmus olsun o zaman, bir dahaki gorusmenizde iliskinizi normal seyrine sokarsiniz.

Kiza karsi sonradan arkadasinizla samimi olup kiza nispet yapiyor konumuna dusmek de var cunku. Neyseniz o olun, en güzeli.

Arkadaş grubumuzdan bir arkadaş uzun bir niş

Kiskanc oldugunu biliyor. Sizinle iliskisine ariza cikaracagini düşünse onuda soylerdi muhtemelen.

Bu gorusmeniz bir giris olmus olsun o zaman, bir dahaki gorusmenizde iliskinizi normal seyrine sokarsiniz.

Kiza karsi sonradan arkadasinizla samimi olup kiza nispet yapiyor konumuna dusmek de var cunku. Neyseniz o olun, en güzeli.

Sonradan hoop ne oluyor da diyebilir kız evet haklisiniz aslinda. Kendin gibi olmak en iyisi

Ben bana yapilmasini istemedigim bir şeyi başkasina yapmam aslinda. Çok empati yapiyorum. Şuan bu benim esime soylense ne tepki veririm diye kendi içimde hesaplaşiyor cevaplarimi ona gore veriyorum.
Mesela eşimin bir kuzeni var. Benden once onu düşünmüşler esime.

Neyse biz taniştik. Ama kiz beni inanilmaz rahatsiz etti. Imali bakişlar falan atiyor ve esimle deli gibi ugrasıyordu. Eşimde agir bir insandir. Rahatsiz oldum dedm
Tamam gorusmeyiz olur biter dedi.
Tabiki de bu arkadas kiz rahatsiz olursa gorusmeyelim diyecek ne diyecek 🙄😂 o yuzden cok mesafeli davrandim...
Aynen haklısınız, eşimle sevgiliyken yakın bir erkek arkadaşı vardı. O arkadaşıyla onun sevgilisi bizden önce evlendiler , ikisi de eşimle benden önce arkadaşmışlar. Ben tanıştım ama arkadaşı eşimi paylaşamadı benle, sürekli bizi çağırıp ettiler , kız da sanki kankası gibi rahattı. Eşim de ağır biridir normalde, ben bir iki rahatsız oldum ama anlatamadım derdimi. Anlayışsızdılar çünkü, eşim de denge kuramadı başta. Hele hiç unutmam onlar yüzünden büyük bir kavgamız oldu ve görüşmeyeceğim dediğimde onlar yoksa bende yokum gibisinden konuşmuştu nerdeyse. Allahtan ben olgunmuşum da alttan alıp doğru zamanı bekledim, en sonunda kendi arkadaşıyla birkaç sorun yaşadı da görüşmüyoruz artık. Kurtuldum diye sevinçten dört köşe olmuştum. Halbuki baştan mesafeli olup güç yarışına girmeselerdi şuan hala güzel bir dostluğumuz olabilirdi. Bu konuda çok doluymuşum şimdi anlatınca fark ettim:KK55: Diyeceğim o ki gayet doğru yaptınız, tabi o kadar kendinizi bir dahakine kasmazsınız belki ama mesafe güzel şey. Kızla iyi olursanız belki de kendiliğinden samimiyet olur tekrardan.

Yanlis anlamayin ama bana arkadasinizin sevgilisini bu kadar dusunmeniz garip geldi. Yani samimide davransaniz iticede davransaniz o onunla birlikteligini surdurecek veya ayrilacak. Bu kadar ustune dusunulmeye gerek var mi ? Bilemedim. 😐
Olagan akisinda davranin. Mesafe iyidir tabiki ama cok kasildiginizda bu karsi tarafa fazla itici gelir.
Bence boyle seyleri dusunmeden birlikte oldugunuz zamanlarda eglenceli vakitler gecirmeye calisin.

Ay benim arkadasim kiz bizden hoslanmadi diye kizla ilişkisini bitirdi :KK70:
Hala der ben sizin icin sevgilimden ayrıldım diye :KK70:

Cnm şimdi sevgili olsalar bir nevi nasilsan devam edersin ortada birsey yok sonuçta.
Ama bu öyle degil sevgilim demedi. Evleniyorum dedi ve kizi getirdi 😂😂😂 sözlüler şuan yüzük takildi..
Şimdi diyelim ki kiz rahatsiz oldu. Esim gorusmek istese arkadas deseki sozlum rahatsiz oldu pinkten ki der o kadar da acik sozlu. Sonra esim bana kizar neden dikkat etmedin davranislarina diye. Cunku o kadar seviyor arkadasini.

O kızın bedduası falan tutmaz insallah :halay: çocuğa ettiği yani.
Sanmam. Ben de arkadaslarimi tercih ederim mesela. Kac yillik dostlarim sevgiliden daha onemli benim icin. Bizim grupta herkes icin oyledir.

Bunda beddua edecek bir sey yok. Sevgilisini en yakin arkadas grubundan ayirmaya calisip bir de beddua ederse tutmaz muhtemelen.
O ayrilan cocukla ben 12 yildir arkadasim mesela.

Aynen haklısınız, eşimle sevgiliyken yakın bir erkek arkadaşı vardı. O arkadaşıyla onun sevgilisi bizden önce evlendiler , ikisi de eşimle benden önce arkadaşmışlar. Ben tanıştım ama arkadaşı eşimi paylaşamadı benle, sürekli bizi çağırıp ettiler , kız da sanki kankası gibi rahattı. Eşim de ağır biridir normalde, ben bir iki rahatsız oldum ama anlatamadım derdimi. Anlayışsızdılar çünkü, eşim de denge kuramadı başta. Hele hiç unutmam onlar yüzünden büyük bir kavgamız oldu ve görüşmeyeceğim dediğimde onlar yoksa bende yokum gibisinden konuşmuştu nerdeyse. Allahtan ben olgunmuşum da alttan alıp doğru zamanı bekledim, en sonunda kendi arkadaşıyla birkaç sorun yaşadı da görüşmüyoruz artık. Kurtuldum diye sevinçten dört köşe olmuştum. Halbuki baştan mesafeli olup güç yarışına girmeselerdi şuan hala güzel bir dostluğumuz olabilirdi. Bu konuda çok doluymuşum şimdi anlatınca fark ettim:KK55: Diyeceğim o ki gayet doğru yaptınız, tabi o kadar kendinizi bir dahakine kasmazsınız belki ama mesafe güzel şey. Kızla iyi olursanız belki de kendiliğinden samimiyet olur tekrardan.

Bizim arkadaşa hep dedim ben. Evlen artik sıkıldım senden bana bir kız kanka getiremedin kac sene oldu diye. O da hep dediki ilerdeki karımla cok iyi anlasmani istiyorum. Çünku esimle cocukluk arkadaşılar. Ve esim hicbir arkadasina bu kadar güvenmez... Siz sevmiyormussunuz kurtulmuşşunuz. Malesef eşim onla küsse dünyayla küser 😂
Çok iyi bir insan aslinda allah gonlune gore vermş insallah cok.mutlu olurlar.

Yanlis anlamayin ama bana arkadasinizin sevgilisini bu kadar dusunmeniz garip geldi. Yani samimide davransaniz iticede davransaniz o onunla birlikteligini surdurecek veya ayrilacak. Bu kadar ustune dusunulmeye gerek var mi ? Bilemedim. 😐
Olagan akisinda davranin. Mesafe iyidir tabiki ama cok kasildiginizda bu karsi tarafa fazla itici gelir.
Bence boyle seyleri dusunmeden birlikte oldugunuz zamanlarda eglenceli vakitler gecirmeye calisin.
Çok dogru

Cnm şimdi sevgili olsalar bir nevi nasilsan devam edersin ortada birsey yok sonuçta.
Ama bu öyle degil sevgilim demedi. Evleniyorum dedi ve kizi getirdi 😂😂😂 sözlüler şuan yüzük takildi..
Şimdi diyelim ki kiz rahatsiz oldu. Esim gorusmek istese arkadas deseki sozlum rahatsiz oldu pinkten ki der o kadar da acik sozlu. Sonra esim bana kizar neden dikkat etmedin davranislarina diye. Cunku o kadar seviyor arkadasini.
O da ilginç aslinda. Madem bu kadar yakın arkadas insan evlenirken mi tanistirir, onceden getirseymis ya :D

Düşünmek degilde aslinda farkli fikirler duymaya ihtiyacim vardi. Sevgilisi degil sözlusu evleniyorlar.
Kk da yigeninden kiskananlari gordukce insan acaba ? Diyor. Tabiki saatlerdir bu konuyu düşunup acmadim konuyu. Esimle konusuyorduk o da sordu o gun pek bir soguktun diye. Bende olmasi gereken oydu kiz kiskanabilir dedm. O da kiskanirsa kiskansin biz senelerdir arkadasiz dedi.
Bende ben kiskansam gorusmeyi keserdim sen buna ragmen gorusmeye devam edermiydin dedim. Sustu. Bunun uzerine bu konuyu actim

Sanmam. Ben de arkadaslarimi tercih ederim mesela. Kac yillik dostlarim sevgiliden daha onemli benim icin. Bizim grupta herkes icin oyledir.

Bunda beddua edecek bir sey yok. Sevgilisini en yakin arkadas grubundan ayirmaya calisip bir de beddua ederse tutmaz muhtemelen.
O ayrilan cocukla ben 12 yildir arkadasim mesela.
Tabiki siz daha iyi bilirsiniz o durumdaki işin aslını, ben genel olarak demek istedim. Kimisi gerçekten güzel bir dostluk varken sevgilisini arkadaşlarından koparmak istiyor bu yanlış tabii. Ama bazen de sırf benim arkadaşlarım hep önde gelir deyip onlarla iyi olmaya zorlayanlar var , herkes kanka olmak zorunda değil saygı duyulsa yeterli . Arasıra biraraya gelince idare edilebilir , benim 20 yıllık bile arkadaşlarım var ama eşim hiç rahatsız olmadı dengeyi kurduğum için. Onun çoğu kankasıyla arası açıldı çünkü onu paylaşamadılar mesela.

Bizim arkadaşa hep dedim ben. Evlen artik sıkıldım senden bana bir kız kanka getiremedin kac sene oldu diye. O da hep dediki ilerdeki karımla cok iyi anlasmani istiyorum. Çünku esimle cocukluk arkadaşılar. Ve esim hicbir arkadasina bu kadar güvenmez... Siz sevmiyormussunuz kurtulmuşşunuz. Malesef eşim onla küsse dünyayla küser 😂
Çok iyi bir insan aslinda allah gonlune gore vermş insallah cok.mutlu olurlar.
Valla benimkiler de birbirine kardeşim diyordu ama işler şarap sardı :KK70: siz iyi anlaşırsınız belki güzel olur her şey:KK50: eşimi biz tam başbaşa bir şey yapacakken ararlardı, o da
ayıp olur diye gelemeyiz planımız var demezdi ,hoop bizim plan değişirdi al bir kavga sana, sizinki direkt evleniyormuş zaten sorun olmaz. Biz 6 sene falan sevgililik yaşadığımız için benim sabrımı epey sınadı kankaları :KK76:

Valla benimkiler de birbirine kardeşim diyordu ama işler şarap sardı :KK70: siz iyi anlaşırsınız belki güzel olur her şey:KK50: eşimi biz tam başbaşa bir şey yapacakken ararlardı o da
ayıp olur diye gelemeyiz demezdi hoppp bizim plan değişirdi al bir kavga sana, sizinki direkt evleniyormuş zaten sorun olmaz. Biz 6 sene falan sevgililik yaşadığımız için benim sabrımı epey sınadı kankaları :KK76:

😂😂😂😂😂 buda öyle sevgiliyken burda degildi bikac ay sevgili kaldik. Nişanliyken bir geldi ooff hemde ne oof 😂 baya cektirdi bana kendileri. Bizimde kankalarimiz vardi biz hic oyle yapmadik ya

Tabiki siz daha iyi bilirsiniz o durumdaki işin aslını, ben genel olarak demek istedim. Kimisi gerçekten güzel bir dostluk varken sevgilisini arkadaşlarından koparmak istiyor bu yanlış tabii. Ama bazen de sırf benim arkadaşlarım hep önde gelir deyip onlarla iyi olmaya zorlayanlar var , herkes kanka olmak zorunda değil saygı duyulsa yeterli . Arasıra biraraya gelince idare edilebilir , benim 20 yıllık bile arkadaşlarım var ama eşim hiç rahatsız olmadı dengeyi kurduğum için. Onun çoğu kankasıyla arası açıldı çünkü onu paylaşamadılar mesela.
Biz rahat bir grubuz. Beraber tatillere cikariz, sohbetimiz rahattir, iceriz dans ederiz vs. Sevgilisi gruptaki kadinlarin (biz oluyoruz) erkek olan arkadaslarla samimiyetine bozulmus. Arkadasim sacmalama kac yillik arkadasiz biz hepsiyle, onlar bizim kizlar hep oyleydik biz diye ikna etmeye calissa da olmamis. En sonunda bizimle ayni ortamlara girmesini istemeyince iliski kopmuş.

Bu arkadasin son sevgilisi cok kiskanc bir kızdı, bizim yanimizda barda bile kiskanclik kavgasi cikartti. Ama akilliydi. Bizim grup icindeki kizlarla ilgili asla ariza cikarmadi. Hep gorustu, bizimle arasini iyi tuttu, kiskansa bile belli etmedi. Belki gerçekten sevdi, belki yakininda tutmak istedi bilemem ama iliskisinde bizim icin gerginlik cikarmadi.

Yani gercekten yakin arkadas grubu icin rest cekerken her ihtimali goze almak gerekiyor. Ben adamin 12 yillik arkadaşıyım, onumuzdeki ay 2 erkek 4 hatun tatile gidecegiz. Bir sey yapacak olsam onlarin sevgili olmasini mi beklerdim :D

Bazi kadinlar icin sevgililerini kiz arkadaşlarından uzaklastirmak guc gosterisi gibi oluyor. Bu kiz da muhtemelen oyleydi

eşimi biz tam başbaşa bir şey yapacakken ararlardı, o da
ayıp olur diye gelemeyiz planımız var demezdi ,hoop bizim plan değişirdi al bir kavga sana,
Ay o cok sinirbozucuymus ama :D

Esiniz tam agzina islak terlikle vurmalik davranmış. Planiniz oldugunu bile bile ariyorlarsa kankisiyle kafasini tokustursaydiniz :D

Canim bence bosanin ahaha bunu yazmasam eksik olurdu :D

Back
X