Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hanımlar 😊

Sevimli Muallime

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
442
908
18
İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedir :KK6: Bir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyor :KK23: bugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü:KK64:
Güncelleme : Hanımlar bu velim burdan değilse bende bir şey bilmiyorum :KK71: akşam dokuz buçuk gibi bir mesaj geldi telefonuma mesajın sahibi de bu konunun kahramanı olan cuma günü ev ziyaretine gittiğim hanımefendi mesajda ise ogün dediklerimi yanlış anlamayacağımı beni kendine yakın gördüğü için şaka yaptığını kusura bakmamamı söyledi en son da öğrencimin resmini attı iyi geceler dedi yani hem çok şaşırdım çünkü iki gün oldu hemde bir yanım da dedi ya bence bu hanımefendi de kk üyesi :p öyle işte hanımlar sizinle de paylaşayım istedim

Son düzenleme:
Ne ilginç insanlar var şu hayatta.
Ben bana değil çocuğuma gelen hediyelere daha çok seviniyorum. Hatta bu hediye oyuncaksa oğlum mutlu olacak diye seviniyorum. Oyucağa sevinmeyen çocuk yoktur. Maddi sıkıntıları var da nakite mi çevirecekler acaba?
Canınızı hiç sıkmayın siz çok nazik bir öğretmensiniz karşınıza tuhaf bir aile denk gelmiş

İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedir :KK6: Bir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyor :KK23: bugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü:KK64:
Hiç böyle saçma şey duymadım ne ayıp. Siz boşverin onu almak istiyorsanız çocuklara birşey alın. Oyuncak olmasa da kalem resim defteri gibi. Benim de o yaşlarda kızım var çok seviyor.

Siz bildiğiniz yoldan devam edin bence 50 tane oyuncağı olsa da öğretmeninin getirdiği ayrıdır yeri. Belki mini kitaplar falan olabilir oyuncak yerine. Ama sizin mesul olduğunuz kişi çocuk. Çocuk için gidiyorsanız çocuğa götürün boşverin güne yeni gelin evine ziyarete gitmiyorsunuz sonuçta. Bunu diyen insan eve bişey alsanız onu da beğenmez evde ondan var der 😁

Veli ziyareti neden yapmanız gerekiyor?biraz tuhaf geldi açıkcası.ortaokulda zorla evime gelen bir öğretmenim vardı bana çok saçma gelmişti.velinin yaptığıda saçma yani ne hediye getirceğinizi ona mı soracaksınız?
Merhaba öncelikle:KK54: ortaokul ve lise çapında böyle bir zorunluluk yok sanırım sizin öğretmeniniz kendi isteğiyle gelmiş olabilir ama Anaokulu döneminde gözlem yapmak aileyi ve çocuğun yaşadığı yeri gözlemlemek amacıyla bu tür veli ziyaretleri yapılıyor

Borcam mi istiyor :D hediye almayın. Isin ciddiyetini kaybettiriyor. Altın gününe geldiğinizi zannetmiş

Siz bildiğiniz yoldan devam edin bence 50 tane oyuncağı olsa da öğretmeninin getirdiği ayrıdır yeri. Belki mini kitaplar falan olabilir oyuncak yerine. Ama sizin mesul olduğunuz kişi çocuk. Çocuk için gidiyorsanız çocuğa götürün boşverin güne yeni gelin evine ziyarete gitmiyorsunuz sonuçta. Bunu diyen insan eve bişey alsanız onu da beğenmez evde ondan var der 😁
Kendime bir kutu yaptım içine eğitici kitaplar puzzle oyuncaklar aldım rastgele veya o günki miniğime hangisi uygun ise onu götürüyorum ama insan böyle duyunca üzülüyor

Ne ilginç insanlar var şu hayatta.
Ben bana değil çocuğuma gelen hediyelere daha çok seviniyorum. Hatta bu hediye oyuncaksa oğlum mutlu olacak diye seviniyorum. Oyucağa sevinmeyen çocuk yoktur. Maddi sıkıntıları var da nakite mi çevirecekler acaba?
Canınızı hiç sıkmayın siz çok nazik bir öğretmensiniz karşınıza tuhaf bir aile denk gelmiş
Teşekkür ederim ❤️

Su mecburi veli ziyaretlerinden biktim bu sene vallahi. Sanki ben keyfime geliyorum gibi bir de aylardir asla gun belirleyip de cagirmayanlar var.
Cok guzel agirlayan da oldu yok degil. Kibar karsilayan, seviyeli konusan, cocuk uzerine sohbet edebildigim, bir fincan kahve yapip karsilikli icebildigim, konusabildigim.
Ama 3 5 tane velim var ki sinirimden patlayacagim sene basindan beri. Yahu gelecegim 15 dk oturacagim ,cocugun odasini, iliskinizi gorecegim. Sana oneriler verecegim, sorularini yanitlayacagim. Aylardir sanki hic gelmem gerekiyor dememisim gibi lutfedip cagirmiyorlar. En son cat kapi kapidan ugrayip form doldurup cikagim. 1 yasindaki cocugumu bakicida 2 saat daha fazla tutuyorum ben bu ziyaretler yuzunden. Merakliniz degilim dememek icin direniyorum. Ama az kaldi patlarim yakinda.
Sinir oldum su an bak hatirladikca.
O evine hediye bekleyen velinize de agzinizi acip keske iki cift laf soyleseydiniz. Hadsize bak yahu. Senin evinin esyasinda banane mubarek!

sacmalamis ben cocuklar icin geldim deseydiniz yada tamam diyip bildiginizi okusaydiniz.cok ayip bence ev hediyesi degil de kiyafet alabilirsiniz oyuncaktan daha mantikli
Elbette kırmadan cevabımı verdim ben öğrencimi gözlemlemek için geldim ve onun mutlu olabileceği bir şey almak istedim benim tercihim böyle fikriniz için teşekkür ederim dedim

Kendime bir kutu yaptım içine eğitici kitaplar puzzle oyuncaklar aldım rastgele veya o günki miniğime hangisi uygun ise onu götürüyorum ama insan böyle duyunca üzülüyor
Bende öğretmenim insanlar çeşit çeşit. iki gün sonra hediye kabul etmiyoruz bizim kurallarımız var diye tersleyen de çıkabilir. İlgilenmesen ilgisiz öğretmen oluyorsun ilgilensen ilgiyi şekillendiriyor veliler hatta ve hatta kimisi çocuğu geçtim kendine de ilgi istiyor beni de el üstünde tutun diye. Yolunuza çıkan taşlar dikenler bunlarla sınırlı olsun inşallah 😁

Hocam siz bu veli milletini takacak olsanız ooo ooo neler var neler zaten işin içindesiniz biliyorsunuzdur önemli olan kafaya takmamak çok cahil veliler var malesef ...

Back
X